Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
a ja tak czytam i czytam i ciśnienie mam niesamowite.....
ale coż niestety mnie nie będzie
LUBISZ TO SIĘ BAWISZ
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja tak czytam i czytam i ciśnienie mam niesamowite.....
ale coż niestety mnie nie będzie
Świnia jesteś łajzo Jędzo. Polubilismy Cię, na ostatnim zlocie, ale przez tę twoją wypowiedz - cała sympatia przepada :)
Z przykrością musze stwierdzić ale nie jade na zlot. Mialem po drodze wiele przeciwnosci, a to nie ma jak sie dostac, a to przyczepki nie moglem zalatwic itp itd. Jeszcze wczoraj robiłem ostatnie poprawki przy moto, po czesci spakowany i niestety dzis o godzinie 4:30 moja Mama miała zawał. W tej chwili lezy w szpitalu. Sami rozumiecie ze nie moge w takiej sytuacji jechać. Chciałem za wszelka cene ale po prostu nie moge. Miłej zabawy i sory Dukesebo za zawracanie gitary.
ConQuest trzymaj sie , a o zlot sie nie martw , zrobimy coś na mazurach , a teraz pilnuj Mamy !
o rany. Zdrowia dla mamy. Teraz musisz zostać w domu, byłbyś paskudnym synem jeżeli byś pojechał. Rozumiem Cię w pełni. Opiekuj się mamą i do zobaczenia następnym razem.
A mam takie pytanie do tych co jadą.
Kto jedzie w końcu. Bo tylko sie ludzie ostatnio wysypują :(
Ja
BERET
Jaca
SFMArio
Peka
Jerry
Raju
Bartolinie a wiec i Skierniewicki Bartłomiej też
ktoś jeszcze?? Ile jest miejsc zarezerwowanych w tym hotelu?? Czy wszyscy przyjeżdżają w piątek?? Ja mam zamiar być na miejscu po południu - około 16 w piątek.
??
Daniken jeszcze jedzie z nami, a więcej to nie mam pojęcia ;|
Świnia jesteś łajzo Jędzo. Polubilismy Cię, na ostatnim zlocie, ale przez tę twoją wypowiedz - cała sympatia przepada :)
Brzozuś nie obrażaj się i tak wiem, że mnie lubicie no i oczywiście ja Was też.... Kula pisał, że za miesiąc jak będą chętni, a ja w to wierze że będą, spotkamy się u naszego wspaniałego kolegi w Sadłukach i tym razem też 3miasto padnie ofiarą terroru. Szkoda że towarzystwo wam się kruszy i jak narazie pogoda do dupy, ale będzie dobrze...
Ja
BERET
Jaca
SFMArio
Peka
Jerry
Raju
Bartolinie
Skierniewicki Bartłomiej
Daniken
to potwierdzajcie ci co są na liscie. 10 osób to też całkiem nieźle...
Z przykrością musze stwierdzić ale nie jade na zlot. Mialem po drodze wiele przeciwnosci, a to nie ma jak sie dostac, a to przyczepki nie moglem zalatwic itp itd. Jeszcze wczoraj robiłem ostatnie poprawki przy moto, po czesci spakowany i niestety dzis o godzinie 4:30 moja Mama miała zawał. W tej chwili lezy w szpitalu. Sami rozumiecie ze nie moge w takiej sytuacji jechać. Chciałem za wszelka cene ale po prostu nie moge. Miłej zabawy i sory Dukesebo za zawracanie gitary.
Słuchaj nawet nie przepraszaj !!! absolutnie Cię rozumiemy a o mnie się nie martw :) W tych okolicznościach jest oczywiste że zostajesz w domy i siedzisz przy mamie. Życz jej od nas zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Ja
BERET
Jaca
SFMArio
Peka
Jerry -100% piatek kolo 15
Raju-100% piatek kolo 15
Bartolinie
Skierniewicki Bartłomiej
Danikento potwierdzajcie ci co są na liscie. 10 osób to też całkiem nieźle...
Gdy był chętny ConQest by mnie zabrać to... zastanawiałem się czy mogę, walczyłem z odpowiedzialnością. A teraz gdy już nie mam transportu, przez tą smutną historię z mamą ConQesta. To teraz jestem prawie zdecydowany, prawie pewien że bym pojechał, z nastawieniem a chu... niech się dzieje co ma się dziać, ;)
ConQest spotkamy się we wrześniu i jeszcze wypijemy za ten nasz smutek jaki teraz w sercach mamy :( hm...
To tylko taki mój samotny i pełen żalu bełkot. :(
Jest jeszcze Rodman i jego przeznaczony do kasacji bo po wypadku golf combi... otwiera się w nim tylko dwoje drzwi ale co tam... jeździć się da i ma hak ;) hihi.. .Rodman już preparuję wiadomość do Ciebie ;)
Seba, jestem z Ciebie dumny!!! Trzymam kciuki za twoj przyjazd. Nie zawiedz mnie !! :)
Ja
BERET
Jaca -->1
Peka --->2
Daniken ->3 będziemy wieczorkiem w piątek :)
SFMArio
Jerry -100% piatek kolo 15
Raju-100% piatek kolo 15
Bartolinie
Skierniewicki Bartłomiejto potwierdzajcie ci co są na liscie. 10 osób to też całkiem nieźle...
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 80 zapytań