121

Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety

Muszę to powiedzieć głośno.
Nad moim wyjazdem również zawisły czarne chmury :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

122

Jaki problem?

Suzi DRZ 400 SM K5.

123

nad moim też, właśnie płacę rachunki...

124

Problemy jak zwykle te same... kasa. kasa i jeszcze raz kasa.
O ile na sam wyjazd jeszcze coś uciułam to... nie mam samochodu, nie zrobiłem nic przy CRFie... ślizg łańcucha wyjebany, oleje do wymiany... że o łańcuszku rozrządu nie wspomnę a i ciągnącym sprzęgle.  :(
ch***ia, nie myślałem że może mnie zabraknąć na takim wyjeździe ale jednak.  :(  optymizm już dawno uleciał.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

125

gdyby nie fundusze to zrobiłbym wszystko żeby się uwinąć z tym cylindrem do weekendu - ale jak wiadomo nie jest to koszt na wyciągnięcie z konta ot tak zaraz (przynajmniej dla mnie). Mimo wszystko zloty miesiąc po miesiącu to nie jest łatwe w realizacji przedsięwzięcie :/

ConQest miałem do Ciebie pisać na PW żebyś skontaktował się z Sebą bo może będzie miał miejsce na busie ale widzę że jest i w tym lipa :/

126 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-08-08 11:22:38)

Kur wa ja walcze to i wy walczcie jest poniedziałek , moja DR stoi bez cylindra , tłok jest w Łodzi , musze opłacić ubezpieczenie , musze skoczyć do Bartoliniego sprawdzic czy xmoto i dr sie zmieszcza do jego auta , jestem w trakcje skracania wydechu , malowania boczków , zmiany opony .
Nie poddam sie walkowerem wiec i wy tego nie róbcie !

Co z resztą Warszawy ? Brzoza Ponczo Figiel Radek ?

motoslide.com

127

Jak tak dalej pójdzie to się okaże że bd tam 4 dni  sam siedział :/

128

jeśli nie załatwie zadnego transportu to moge do wawy na kołach przylecieć, może dupa mi nie odpadnie ale za wszelką cene chce być na tym zlocie. I tu moja prośba czy zmiesciłbym sie jeszcze gdzies do busa albo na przyczepke?

Suzi DRZ 400 SM K5.

129

Kurde Panowie, nie róbcie nam tego... A zapowiadała się taka zajebista i liczna ekipa! Za niedługo zostanie tylko zajebista... W każdym bądź razie SFMario, nawet jeśli miałbyś zostać sam to i tak przyjadę.

Jak macie coś do zrobienia przy maszynach to pakujcie całość do busów/przyczep i w piątek poskładamy  :D

ConQest liczę na Ciebie bo postawa godna pochwały.

130

Mam jeden sprawny samochód i do tego super ekonomicznie zagazowaną Astrę ale... to tylko 60 kucyków pod przyczepkę z 3 motocyklami... to będzie podróż niczym z filmu "PROSTA HISTORIA" na traktorku kosiarce do drugiego stanu.

Brzoza ma furę i najwyżej pojedzie sam z Radkiem i kogoś weźmie. Ponczo miał załatwiać busa ale nawet się nie odezwie.
A Figiel tego ja przekonywałem na siłę i wręcz zadecydowałem za niego że pojechać musi... ale wtedy liczyłem że będzie bus.

BARTEK MASZ DO PONCZA NR. TEL. gdzieś mi zaginął w akcji na jednym z tel. które nieustannie zmieniam.  :mad:

131

dukeSebo napisał/a:

Mam jeden sprawny samochód i do tego super ekonomicznie zagazowaną Astrę ale... to tylko 60 kucyków pod przyczepkę z 3 motocyklami... to będzie podróż niczym z filmu "PROSTA HISTORIA" na traktorku kosiarce do drugiego stanu.

Podobno fajny film :D

U mnie też podróż za szybka nie będzie 1.4, 88 KM i do tego kloc od Peki :P Obawiam się, że może być bieda z pomieszczeniem... SMR 450, EXC 530 i DR-Z 400 się nie spasowały i musiałem jechać na moto...

132

To ma ktoś jakiekolwiek wolne miejsce? mówie żem oge dojechać Białystok no juz jak bedzie trzeba to spróbuje Warszawe albo olsztyn . Przygarnie mnie ktoś?

Suzi DRZ 400 SM K5.

133

No i w tej wyliczance czego nie zrobiłem z powodów braku funduszy... zapomniałem wspomnieć o przeglądzie bo już sie skończył ale to najmniejszy problem. Bo zwyczajowo zapominam dowodu i tyle... odebrać nikt go nie zdoła ;)

134

hej. w takim razie kto jedzie z Warszawy lub przez Warszawe...i kto mnie moze przygarnac do busa lub na przyczepke? Musze szybko wiedziec, bo napewno nie bede dymal 450 km na moto, zwlaszcza ze czeka mnie taki powrot w niedziele:/ Jak nie bedzie dla mnie miejsca to bede musial zrezygnowac:( To nie tak ze nie chce jechac bo juz od dawna sie gotowalem na ten wyjazd, ale bez transportu nie ma opcji zebym sie pojawil:/

135

Z mojej strony sprawa wygląda tak:
Mam furę osobową i przyczepkę dwumotocyklową. Jadę z Radkiem i z dwoma motocyklami. Mogę wziąć jakąś osobę z bagażem do fury, ale nie motocykl. Jakby ktoś ogarnął beretowi transport moto to z chęcią go przytulę we furze.
Walczcie, ogarniajcie tematy bo wszystko jest do zrobienia!!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE