Odp: IV runda MP i PP Suwałki
Skrzynki z prądem są w parku maszyn.............
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Skrzynki z prądem są w parku maszyn.............
Pytanie - Sebatius to startuje ? - sędziowałem Bemowo- W-wa i razem komentowaliśmy zawody, chłopak jest THE BEST !
kolano leczy, zresztą sam sie pewnie wypowie :)
Delegat zawodników ( pewnie Prezes - jak dotrze) dostanie Marianowy napitek do degustacji...........
Marian napisał/a:Pytanie - Sebatius to startuje ? - sędziowałem Bemowo- W-wa i razem komentowaliśmy zawody, chłopak jest THE BEST !
kolano leczy, zresztą sam sie pewnie wypowie :)
Ooooooooo............... NIEDOBRZE !
Chyba też przespaceruje się do Suwałk, ale wyjadę w nocy żeby być rano w Sobotę na treningu.
O ile panowie z PZM wysłali LICENCJE po 2 miesiącach haha :D jutro jadę ''odebrać'' do okręgowego we WRO :D
W hotelu HAŃCZA specjalna oferta dla klubów sportowych i szkół! musimy się podpiąć pod którąś z kategorii ;)
Chyba też przespaceruje się o Suwałk, ale wyjadę w nocy żeby być rano w Sobotę na treningu.
O ile panowie z PZM wysłali LICENCJE po 2 miesiącach haha :D jutro jadę ''odebrać'' do okręgowego we WRO :D
W hotelu HAŃCZA specjalna oferta dla klubów sportowych i szkół musimy się podpiąć pod którąś z kategorii ;)
Supper, czekamy.................
No i za 4h ruszam w kierunku Suwałk. Oby jutro pogoda dopisała to potrenujemy cały dzionek.
A więc SZEROKIEJ DROGI ;) Niby w weekend ma być po 21-22°C i słonecznie, oby się sprawdziło.
ja koło 14 stej planuje być, szerokiej drogi Panowie i do zoba :)
życzę wszystkim szerokiej drogi do sówałek
Ekipa sędziowsko-dyrektorska-organizatorska będzie na torze dzisiaj (piątek) ok.18.00. Zapraszam do składania wniosków (na gębę) adres - dyrektor zawodów - Marian, by wnieść poprawki dotyczące toru i jego bezpieczeństwa. NA PEWNO ! będzie pozamiatane i zadbam by wyjazd z terenu był oczyszczany na bieżąco w trakcie imprezy...............
Przybywajcie !!!!!!!!!!!!! :-)
Link do zdjęć i filmików z treningów przed zawodami :) (marnej jakości)
[url]https://picasaweb.google.com/Kefir21/TreningRusocin28072011?authkey=Gv1sRgCLTCkvuwr-GGqgE#[/url]
Nareszcie udało nam się zoorganizować tor na treningi w 3 mieście ... Gdańsk jest Ready to Race :)
Ekipa sędziowsko-dyrektorska-organizatorska będzie na torze dzisiaj (piątek) ok.18.00. Zapraszam do składania wniosków (na gębę) adres - dyrektor zawodów - Marian, by wnieść poprawki dotyczące toru i jego bezpieczeństwa. NA PEWNO ! będzie pozamiatane i zadbam by wyjazd z terenu był oczyszczany na bieżąco w trakcie imprezy...............
Chce przyjechać do was do Suwałk ale nie wysłałem zgłoszenia 7 dni wcześniej- z prostego powodu w tym tygodniu wróciłem z wakacji i nie miałem takiej możliwości.
Moje pytanie brzmi- Czy już na start przybijecie mi podwyższone wpisowe??
Marian napisał/a:Ekipa sędziowsko-dyrektorska-organizatorska będzie na torze dzisiaj (piątek) ok.18.00. Zapraszam do składania wniosków (na gębę) adres - dyrektor zawodów - Marian, by wnieść poprawki dotyczące toru i jego bezpieczeństwa. NA PEWNO ! będzie pozamiatane i zadbam by wyjazd z terenu był oczyszczany na bieżąco w trakcie imprezy...............
Chce przyjechać do was do Suwałk ale nie wysłałem zgłoszenia 7 dni wcześniej- z prostego powodu w tym tygodniu wróciłem z wakacji i nie miałem takiej możliwości.
Moje pytanie brzmi- Czy już na start przybijecie mi podwyższone wpisowe??
Nie. Jast tylko jedna stawka. Zapis w regulaminach jest "pusty"
Link do zdjęć i filmików z treningów przed zawodami :) (marnej jakości)
[url]https://picasaweb.google.com/Kefir21/TreningRusocin28072011?authkey=Gv1sRgCLTCkvuwr-GGqgE#[/url]
Nareszcie udało nam się zoorganizować tor na treningi w 3 mieście ... Gdańsk jest Ready to Race :)
Tegma. A co to ma wspolnego z runda w Suwalkach? Rozumiem, ze Cie nosi, ale bany czekaja :)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 76 zapytań