Odp: IV runda MP i PP Suwałki
obierzemy kierunek bar :)
:)
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
obierzemy kierunek bar :)
:)
Ja i Supermotx będziemy w piątek
Ja i Supermotx będziemy w piątek
A czy z ramienia chorągwi wielkopolskiej oprócz Ciebie Bartek też startuje??
maniek-rr312 napisał/a:Ja i Supermotx będziemy w piątek
A czy z ramienia chorągwi wielkopolskiej oprócz Ciebie Bartek też startuje??
Tak Bartek też startuje no i jeszcze Raf-24 :) z poznania jeszcze Pączek i Cichy
o i to jest profes podejscie organizatowa ;-)
Wojtek Ś jak teren wyglada? bagno po tych deszczach czy da rade go przejechać?
W Suwałkach mocno nie padało i jest twardo. Mamy sprzęt do uklepywania i poprawienia jak będzie trzeba.
Franz napisał/a:o i to jest profes podejscie organizatowa ;-)
Wojtek Ś jak teren wyglada? bagno po tych deszczach czy da rade go przejechać?
W Suwałkach mocno nie padało i jest twardo. Mamy sprzęt do uklepywania i poprawienia jak będzie trzeba.
a wytlumaczysz mi jeszcze raz jak wyglądają te hopy bez lądowania ? bo jakos nie potrafię sobie wyobrazić...
Tegma to jest taki jak by wał/wybicie/wyskok z ladowaniem już na płaskim odcinku trasy. Taki spiacy policjant tylko ze wyższy.
o ja jebie , bede jezdzić po policjantach i to wyższych :P
taka niepozorna hopka na ktorej fajnie piznac mozna :D
Za chwilę jako Dyrektor zawodów - Marian napiszę co- nieco. Ten post jest TESTOWY, czy info chodzi....... :)
Chodzi info :rolleyes: A więc tak. Na pomysł supermoto w Suwałkach wpadłem jak komentowałem rajd samochodowy w Białymstoku. Spotkałem tam Wojtka Śliwowskiego z Suwałk - zawodnika samochodowego, a syn Wojtka - Szymon to czołówka Polski w kartingu. Pomysł podrzuciłem dla Mieczysława Kałuży i GKSM zaakceptowała ten projekt (Mieczysław będzie z nami w Suwałkach) Chodziło mi o to by pokazać tak widowiskową dyscyplinę sportu w Suwałkach, a zawodnikom ukazać ziemię suwalską. Wiem że daleko, ja sam na Poznań mam ponad 500 km, na Most ponad 1000 km lecz staram się tam zawsze być jako kibic. Będzie nam jako organizatorom niezmiernie miło gościć tak wielu zawodników. Generalna zasada ORGANIZATOR I OFICJEL DLA ZAWODNIKÓW ! - taka jest nasza dewiza. Sądzę że na torze będą kartacze - miejscowy przysmak, jeśli nie to w jakiejś knajpce warto zamówić. Tak się składa iż mimo wielu przeszkód i kłód rzucanych organizatorom pod nogi zawody POJADĄ ! w Suwałkach i to już po raz drugi. Zastępcą dyrektora zawodów jest Tomek Ciszewski - zawodnik wyścigów, sędzią - Paweł z Lublina. Zawody dla WAS robią praktycy i oczekuję także konstruktywnych uwag, także krytycznych by fajnie zrobić imprezę. Mój tel. to 502545475 - Marian. Mam nadzieję że Prezes i Hołek dojadą....... :P
Też mamy nadzieję, że impreza się uda !! jedno ważne pytanie ? ----> jak sytuacja z prądem ? bedzie można się gdzieś podłączyć ?? mam nadzieję, że tak :D
Pytanie - Sebatius to startuje ? - sędziowałem Bemowo- W-wa i razem komentowaliśmy zawody, chłopak jest THE BEST !
Też mamy nadzieję, że impreza się uda !! jedno ważne pytanie ? ----> jak sytuacja z prądem ? bedzie można się gdzieś podłączyć ?? mam nadzieję, że tak :D
Tor jest na zapleczu szkoły, WC i umywalnie - w szkole, tak było kilka lat wstecz, więc i prąd bez łaski........... Tak sądzę :)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 78 zapytań