Odp: IV runda MP i PP Suwałki
lecę w czwartek o 14 i wieczorkiem na dużych troszkę w teren
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lecę w czwartek o 14 i wieczorkiem na dużych troszkę w teren
ahhh:) to może i ja na dużych w czwartek polecę:) my będziemy ok 12, Pająk w kontakcie
Na plakat dali jakiegoś ichniego Kozaka :D ma kurwiki w oczach i to coś :P
a z prastarych podań słyszałem że jego numer jest aktualizowany za każdym razem jak kogoś zdejmie z toru ( definitywnie ) aktualnie na koncie ma 96 szt :cool:
A ja słyszałem, że on goli sobie nogi piłą spalinową, a niektórzy twierdzą, że musi zdejmować buty za pomocą klucza imbusowego...
a może zrobimy pod obstawą przejazd przez miasto promujący SM np w sobotę po treningu
To by było cos !! może nareszcie przyszli by kibice a nie tylko rodziny i znajomi :P
a i jeszcze niektórzy twierdzą, że na jesieni jego ręce stają się brązowe i spadają, bo nie może jeździć na moto więc są mu niepotrzebne...
Na plakat dali jakiegoś ichniego Kozaka :D ma kurwiki w oczach i to coś :P
a z prastarych podań słyszałem że jego numer jest aktualizowany za każdym razem jak kogoś zdejmie z toru ( definitywnie ) aktualnie na koncie ma 96 szt :cool:
"ŻURAL" Cię zapi..... :)
Zural zbiera ekipe na zadyme
Ja też chętnie ściągne kogoś z toru :D i to w 2 klasach !!
to wy się ściągajcie z toru a ja chętnie dojadę do mety :D
to wy się ściągajcie z toru a ja chętnie dojadę do mety :D
Wchodzę w to !
maniek-rr312 napisał/a:to wy się ściągajcie z toru a ja chętnie dojadę do mety :D
Wchodzę w to !
z kąd wiecie że razem nie pojedziemy !? heh :D nie no będzie ładnie i grzecznie
hehe, dobra runda sie szykuje, sprawdzał ktoś pogodę?
Żural lecisz obie klasy?
Pogoda ma być taka se ok 19 C i małe przelotne opady. A Jak będzie to dopiero zobaczymy na miejscu
Żurale i Marcys mają swoją domową rundę. To dopiero będzie walka przed własną publiką :)
MAm pytanko. jako że chce sprobowac swoich sil na DRZ to co msuze z lampą zrobic? wystarczy że zakleje przednie światlo czy musze wstawiać plastikową atrape?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 73 zapytań