Odp: IV runda MP i PP Suwałki
Nosi mnie jak cholera :D - a ma wspólnego to - że gdańsk jest ready to race :)
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nosi mnie jak cholera :D - a ma wspólnego to - że gdańsk jest ready to race :)
latał ktoś dzisiaj? I jak ogólnie, jak teren?
teren podobno strasznie ciężki, mega głazy, żwiry i w ogóle jest hardkorowo :D
życzę Wszystkim powodzenia na kwalifikacjach i w zawodach... :]
^ x2 ^
No i po zawodach. Dla mnie bomba. Dzięki za zabawe, wsparcie i gratuluje zwycięzcom.
Jak dla naszej ekipy ze slaska najlepsze zawody w sezonie ;p
Dziękuję wszystkim, którzy nie przestraszyli się odległości, dziwnych opowieści, zaufali nowicjuszom w organizacji zawodów Supermoto i przyjechali do Suwałk. Dziękuję w swoim i naszego Automobilklubu imieniu za wspaniałą walkę i emocjonujący show jaki zaprezentowaliście. Mam nadzieję, że nie było za dużo potknięć z naszej strony, a te które były są do wybaczenia.
Życzę także wszystkim dobrej zabawy przez resztę sezonu i sukcesów w rywalizacji. Pozdrawiam.
Tomasz Ciszewski
zawody mega udane pod wzg. Organizacyjnym :) tor przygotowany idealnie, super odcinek terenowy pod sm :) szkoda ze mi starty nie poszly ale wynagrodzila mi to atmosfera po wreczeniu nagrod :) ps. Same wyscigi najlepsze od poczatku sezonu :) !!!
Tomek-swietna robota. Nie tylko tor, ale i baner w samym cetrum miasta, media na torze. A odcinek terenowy idealnie przygotowany.
[url]http://www.automobilklub.suwalki.pl/?p=1402[/url]
[url]http://www.suwalki24.pl/index.php/2011073111990/IV-Runda-Mistrzostw-i-Pucharu-Polski-Supermoto-Suwalki-2011-filmy.html[/url]
super runda naprawdę!
bardzo duże (niespotykane u nas w kraju) zaangażowanie organizatorów za co duże brawa, świetna walka na torze, sądze że było widowiskowo i mogło sie podobać kibicom (liiicznie przybyłym), mam nadzieje ze gleby których nie brakowało są niegroźne i wszyscy w jednym kawałku wrócili do domu :)
Wrocław też już dojechał 14h jazdy, non stop deszcz. Yeeah :D Ale było warto Pozdrawiam wszystkich, super rywalizacja, świetna atmosfera oby tak dalej ;).
Mimo wszystko najlepsze zawody nigdy tak się nie poobijałem ale warto było :)
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Suwałki
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań