136

Odp: IV runda MP i PP Suwałki

Skrzynki z prądem są w parku maszyn.............

137

Marian napisał/a:

Pytanie - Sebatius to startuje ? -  sędziowałem Bemowo- W-wa i razem komentowaliśmy zawody, chłopak jest THE BEST !

kolano leczy, zresztą sam sie pewnie wypowie  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

138

Delegat zawodników ( pewnie Prezes - jak dotrze) dostanie Marianowy napitek do degustacji...........

139

Franz napisał/a:
Marian napisał/a:

Pytanie - Sebatius to startuje ? -  sędziowałem Bemowo- W-wa i razem komentowaliśmy zawody, chłopak jest THE BEST !

kolano leczy, zresztą sam sie pewnie wypowie  :)

Ooooooooo............... NIEDOBRZE !

140 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-07-28 19:55:08)

Chyba też przespaceruje się do Suwałk, ale wyjadę w nocy żeby być rano w Sobotę na treningu.

O ile panowie z PZM wysłali LICENCJE po 2 miesiącach haha :D jutro jadę ''odebrać'' do okręgowego we WRO :D

W hotelu HAŃCZA specjalna oferta dla klubów sportowych i szkół! musimy się podpiąć pod którąś z kategorii ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

141

Bart03 napisał/a:

Chyba też przespaceruje się o Suwałk, ale wyjadę w nocy żeby być rano w Sobotę na treningu.

O ile panowie z PZM wysłali LICENCJE po 2 miesiącach haha :D jutro jadę ''odebrać'' do okręgowego we WRO :D

W hotelu HAŃCZA specjalna oferta dla klubów sportowych i szkół musimy się podpiąć pod którąś z kategorii ;)

Supper, czekamy.................

142

No i za 4h ruszam w kierunku Suwałk. Oby jutro pogoda dopisała to potrenujemy cały dzionek.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

143

A więc SZEROKIEJ DROGI ;) Niby w weekend ma być po 21-22°C i słonecznie, oby się sprawdziło.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

144

ja koło 14 stej planuje być, szerokiej drogi Panowie i do zoba  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

145

życzę wszystkim szerokiej  drogi   do sówałek

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

146

Ekipa sędziowsko-dyrektorska-organizatorska będzie na torze dzisiaj (piątek) ok.18.00. Zapraszam do  składania wniosków (na gębę) adres - dyrektor zawodów - Marian,  by wnieść poprawki dotyczące toru i jego bezpieczeństwa. NA PEWNO ! będzie pozamiatane i zadbam by wyjazd z terenu był oczyszczany na bieżąco w trakcie imprezy...............

Przybywajcie !!!!!!!!!!!!! :-)

147

Link do zdjęć i filmików z treningów przed zawodami :) (marnej jakości)

[url]https://picasaweb.google.com/Kefir21/TreningRusocin28072011?authkey=Gv1sRgCLTCkvuwr-GGqgE#[/url]

Nareszcie udało nam się zoorganizować tor na treningi w 3 mieście ... Gdańsk jest Ready to Race :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

148

Marian napisał/a:

Ekipa sędziowsko-dyrektorska-organizatorska będzie na torze dzisiaj (piątek) ok.18.00. Zapraszam do  składania wniosków (na gębę) adres - dyrektor zawodów - Marian,  by wnieść poprawki dotyczące toru i jego bezpieczeństwa. NA PEWNO ! będzie pozamiatane i zadbam by wyjazd z terenu był oczyszczany na bieżąco w trakcie imprezy...............

Chce przyjechać do was do Suwałk ale nie wysłałem zgłoszenia 7 dni wcześniej- z prostego powodu w tym tygodniu wróciłem z wakacji i nie miałem takiej możliwości.

Moje pytanie brzmi- Czy już na start przybijecie mi podwyższone wpisowe??

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

149

Bart03 napisał/a:
Marian napisał/a:

Chce przyjechać do was do Suwałk ale nie wysłałem zgłoszenia 7 dni wcześniej- z prostego powodu w tym tygodniu wróciłem z wakacji i nie miałem takiej możliwości.

Moje pytanie brzmi- Czy już na start przybijecie mi podwyższone wpisowe??

Nie. Jast tylko jedna stawka. Zapis w regulaminach jest "pusty"

150

tegma napisał/a:

Link do zdjęć i filmików z treningów przed zawodami :) (marnej jakości)

[url]https://picasaweb.google.com/Kefir21/TreningRusocin28072011?authkey=Gv1sRgCLTCkvuwr-GGqgE#[/url]

Nareszcie udało nam się zoorganizować tor na treningi w 3 mieście ... Gdańsk jest Ready to Race :)

Tegma. A co to ma wspolnego z runda w Suwalkach? Rozumiem, ze Cie nosi, ale bany czekaja :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30