3,526 Ostatnio edytowany przez oskaaa (2011-07-16 13:04:20)

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

siemano

jezdzicie juz? da rade sie jakos przeciąć?

pozdrawiam

3,527

Ja właśnie wróciłem. Polatałem solo ale ja długo nie mogę samemu, nie jest już tak fajnie.
Lipa znów temat umarł nie ma z kim latać no chyba że na zlotach. Niestety na nich mnie nie było i nie będzie

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,528

Nie swiruj. Dawaj wieczorem/jutro

pozdrawiam

3,529

Dzisiaj ma ktoś ochotę polatać po Stolicy

3,530

SUPERMOTO napisał/a:

Dzisiaj ma ktoś ochotę polatać po Stolicy

trening na bemowie?

to pisałem ja: Reklamacje Reklamacji.
płomień tańczący na kurhanach wrogów.

3,531 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-28 17:51:04)

Trening to nie latanie a trenowanie (jeżdżenie między słupkami) ... no chyba że wliczając drogę do i z...  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,532

Na mnie chłopaki nie ma co liczyć ;) do września siedzę w Ostrowcu. Tutaj to dopiero jest pusto ;D

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,533

Pogoda była idealna, polatałem trochę solo po mieście, podjechałem na trening, stamtąd chwilę z Jackiem polecieliśmy i znów solo.
Mimo że jazda w pojedynkę to i tak było super, ale było by jeszcze lepiej mieć z kim polatać i do kogo gębę otworzyć.

3,534

hm... uprzedzając fakty dodam, że... bardzo skutecznie wprowadzam się w stan upojenia... 

Nigdy a nigdy chcą z kimś polatać a nie mając z kim... nie brałem Kwiatka pod uwagę. Mogę napisać kilka stron postów z wymówkami Kwiatka ;)

Ale przyznam że stopi Kwiatek robi konkretne... nie wiem jak się uczył... bo przecież nigdy nie latał  :|

Kto następny? hm... no to już chyba stan... zwany stanem wylewności poalkoholowej  ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,535 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-28 22:24:27)

SUPERMOTO napisał/a:

Pogoda była idealna, polatałem trochę solo po mieście, podjechałem na trening, stamtąd chwilę z Jackiem polecieliśmy i znów solo.
Mimo że jazda w pojedynkę to i tak było super, ale było by jeszcze lepiej mieć z kim polatać i do kogo gębę otworzyć.

To trzeba było szanować kolegów gdy była ku temu okazja... a nie wiecznie się wykręcać od latania...  teraz to już tylko wspomnień czar  ;)

Wiesz Bartek jaka była moja zasada... jeśli ktoś do mnie dzwonił z pytaniem "latasz" to nawet jeśli nie wiem jakby mi się nie chciało... to zawsze odpowiadałem: spoko, daj mi 20 min... bo już przysypiałem...będę !!!

Musicie to zrozumieć że lata się zawsze gdy koledzy was potrzebują a nie... w jebanych wolnych chwilach... mam godzinę bo żonka w sklepie spożywczym, to polatam w tym czasie z chłopakami... i płacz że nie ma z kim latać, bo wszyscy sie na Ciebie wypinają ;)

3,536

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/wstawac-do-roboty
http://bi.gazeta.pl/im/7/4253/z4253067X.jpg

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,537 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-28 22:33:03)

Tak właśnie Bartek jest... myślałem że odpiszesz ale nawet siedzieć na forum jak widzę...zbyt długo nie możesz, bo żona patrzy  :mad:

3,538 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-28 22:38:49)

Figiel, coś ci powiem. :)  szkoda że w tak chujowym okresie do nas dołączyłeś bo Twój entuzjazm i radość z latania i mój dawny entuzjazm... to by była mieszanka... a teraz to mam gdzieś pozostałych lamusów, za których ich własne kobiety podejmują decyzje ;)

3,539 Ostatnio edytowany przez figiel (2011-07-29 08:20:24)

może jeszcze da się paru "terrorystów" oderwać od codziennych rozrywek
http://anopinionon.files.wordpress.com/2011/05/osama-bin-laden-cartoon.jpg

i pokazać się na ulicach

http://lh3.ggpht.com/-dOM1Kz_uPds/SDmJ7h-brNI/AAAAAAAABAQ/GE-sL7LkyGQ/Street.scene.terrorist.jpg

PS. jakby co to na "pół gwizdka" ja dziś mogę

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,540

ja też już dałem sobie spokój. Wielokrotnie moje posty pozostawały bez odpowiedzi i latałem sam.
Figiel, może wieczorem uda mi się polatać, będe informował na bieżąco.