3,481 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-23 21:53:42)

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Przesadziłem z wypełnieniem w tym wydechu. Silnika nie poznaje tak ch*j się kręci, wydech go straszliwie zdławił. Ja wróciłem do domu lasem i umknąłem łapance ;)
U mnie na osiedlowej uliczce na kostce brukowej i piasku... wypierdoliłem się. (pozłaziły z kolan zdrapki)
Dzisiejszy dzień można zaliczyć do absolutnie niefartownych.  :mad:

Figiel, czy drezyna żyje ?

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,482

No nie pierdol...

Figiel napisał tylko, ze dotarł do domu. Moze sie pojawi na forum. Daj mi Twój numer kom :P

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,483

Najlepsze jest to, ze Ci sami co stali na Puławskiej stali potem na Rosoła :]

3,484

Jakub, ten penis całkowicie zmienia sens mej wypowiedzi. Jeśli napisałem "tak chuuujowo sie kręci" to wtrącony penis do mej wypowiedzi całkowicie ją przekręca. Bo jak to brzmi "tak penis się kręci" o co chodzi ?

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,485

Jeździliście naprawde ? Nie wierze .

motoslide.com

3,486

Widocznie robot który sprawdza to co piszecie ma inne zdanie i sinik rzeczywiście musiał się kręcić jak penis.

jakubek

3,487

I tak dobrze że penis a nie sisiolek :P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3,488

Ale i Brzoza ma nam się czym pochwalić... ale może niech zrobi to sam  ;) Tyle że chłopak myśli że pecha mu przyniosło Cargo ale to była ogólna łapanka... zatrzymywali wszystko co miało dwa kola i silnik  :mad:

3,489

nie odpalam na razie, jedyne co na szybciora to [url]http://www.youtube.com/watch?v=duuPNku7GCo[/url]

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,490

Alez moje gumy wygladaja lamersko! Musze sie nauczyc biegi zmeiniac i bedzie zajebiscie

3,491

Kwiatek89 napisał/a:

Alez moje gumy wygladaja lamersko! Musze sie nauczyc biegi zmeiniac i bedzie zajebiscie

to nic trudnego a ja musze sie nauczyć robić takie stopale jak ty :D

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

3,492

Siema sorka że nie było mnie na terrorze ale myślałem , że jak zawsze nic się nie będzie działo a więc pojechałem na mazury na 1 dzień i wróciłem wczoraj  Później coś więcej napisze i jakieś fotki dam

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,493

Latamy coś dzisiaj ?????

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,494

Ponczo napisał/a:

Latamy coś dzisiaj ?????

może bym się ruszył, jakieś konkrety?

3,495

Ponczo napisał/a:

Latamy coś dzisiaj ?????

może bym się ruszył, jakieś konkrety?