3,451

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Jak się nie zapierdala to się nie wypierdala :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,452

siema chopaki:]

ostatani raz juz podbijam temat jutrzejszych (sobotnich) moich zaslubin:]
mam nadzieje ze sie pokazecie i narobicie halasu:]
pogoda ma byc srednia ale mam nadzieje ze was to nie odstraszy.

tu jeszcze raz link z info na temat godziny i miejsca
[url]http://forum.supermoto.pl/topic17112-zaproszenie-p2.html[/url]

pozdro i mam nadzieje do zobaczenia:]

ps. a jak wroce z dwutygodniowej libacji to obiecuje ze w koncu polatam z wami:D:D:D

3,453

http://www.adorablekidsdressup.com/Cloud%20Nine%20Images/Troll_Dolls/trolls_case.jpg

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,454

Ale jak symboliczny był to koniec. Bo na Bereta zaślubinach... jego koniec był przed ołtarzem, po sakramentalnym TAK... co w wolnym tłumaczeniu oznacza:  rezygnuje ze wszystkich własnych przyjemności, od dzisiaj Ty jesteś pępkiem świata, tylko Ty masz racje, tylko Ty wiesz co dla mnie będzie dobre.
A my ostatni raz posmakowaliśmy tego co nam daje takiego kopa... wspólnej ustawki, wspólnego latania, sobota na dwóch kołach... do tego z kumplami.  :|

Beret szczęśliwy, my ostatni raz wspólnie lataliśmy. :) 
Figiel, musisz spojrzeć prawdzie w oczy... czas na zmianę środowiska, nie trzymaj się tak kurczowo forum SM... myślę że chłopcy na czopkach są równie rozrywkowi i lubią zapierdalać równie ostro jak chłopcy na SM  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,455 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-06-21 12:38:44)

Pie*olicie , az sie słuchać nie chce . Jesteście depresyjni , Majki ze swoimi zdjeciami , a Sebek z tym depresyjnym tonem . Dwóch was jest to latajcie , teraz będziecie czekać i oglądać sie na reszte.
Nic wam juz nie pozostało w życiu tylko sprzedac motocykle i posiedziec przed tv z żoną 3 dzieci i psem .
http://best-lodz.pl/0.jpg

motoslide.com

3,456

dukeSebo napisał/a:

A my ostatni raz posmakowaliśmy tego co nam daje takiego kopa... wspólnej ustawki, wspólnego latania, sobota na dwóch kołach... do tego z kumplami.

kurna przecież trochę nas jest z Wa-wy
http://i97.photobucket.com/albums/l210/bagelblogger8/bert-is-a-terrorist400.jpg
i to się wydaje niewiarygodne że ostatnie to było OSTATNIE

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,457

Bartek, wiesz że nie rezygnuje z moto.
To nie jest mój koniec !!! To tylko koniec tematu ustawki i to wszystko. Świat się nie kończy na forum.  :|
wiesz że dla mnie moto jest zawsze na pierwszym miejscu :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,458 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-06-21 13:00:14)

No róbta co chceta tak ...
Ja jednak myśle , że nie jest to wasz żaden koniec , jest to tylko wołanie do innych  ... polatajcie
Wybraliście tylko troche taki sposób na samobójce " skacze nie nie ruszaj mnie, ja skacze to nie ma sensu "
Przypomne wam , że to wy twozycie ten temat to latanie , jedni przychodzą drudzy odchodzą od latania , ale przez kilku musi zaraz rezygnowac całość ?

PS i wcale nie chce Cie przekonać do zostawienia CRF , juz sie pogodziłem z tym . Czekam na gaźnik do DR , a reszta to chooj

motoslide.com

3,459

A może dawno nie ruchaliście? :)

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,460 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-21 13:10:01)

Kwiatek jedziesz z nami na zlot? 8,9,10 lipca jest ok 14 chętnych  :)
Latasz w czwartek?

3,461

Tylko odpowiedz tak jak odpowiadasz zawsze !!!

3,462 Ostatnio edytowany przez Kwiatek89 (2011-06-21 13:48:25)

1. Odpowiem po weekendzie (kasa kasa kasa :( :( :( )
2. Latam, ale to musze sprawdzić czy odpali. Dziś odpalił, jutro pewnie nei odpali, więc w czwartek musi :) :) :) :) Będę gotowy chłopaki od rana ;D

3,463

Nie zależało mi na takiej odpowiedzi...  Twoja odpowiedz którą znamy to sesja, nauka, studia.  ;)
Najdalej w sobotę u Bereta... właśnie tymi słowami się wykręcałeś  :mad:

3,464

A moze by tak terror slubu? Kolega motocyklista w sobote o 14.30 bierze slub na starowce w palacu slubów. Wiec może by tak mu przyterroryzować jego ostatnie minuty :) how`s that sound ??? :D:D

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

3,465

dukeSebo napisał/a:

Nie zależało mi na takiej odpowiedzi...  Twoja odpowiedz którą znamy to sesja, nauka, studia.  ;)
Najdalej w sobotę u Bereta... właśnie tymi słowami się wykręcałeś  :mad:

:mad: Osz Ty chamie jeden! ;D