Odp: Supermotowy Terror Warszawy
siema potrzebuje pilnie tel do użytkownika "figiel" (oile sie nie myle to widziałem go dzisiaj w mojej miejscowości jak latał swoją czarną drz-tą) jak ktos ma to niech podesle mi na pw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 230 231 232 233 234 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siema potrzebuje pilnie tel do użytkownika "figiel" (oile sie nie myle to widziałem go dzisiaj w mojej miejscowości jak latał swoją czarną drz-tą) jak ktos ma to niech podesle mi na pw
he he przypadek
Tomtom nie zadziałał
he he przypadek
szkoda bo szukam towazystwa do latania na jutro trudno znowu bede musiał ze scigami ganiac :)
husaberg myślę że dużo za plastikami nie odstaje, a może przypadkiem się komuś dziś przypomniało że ma fajny motocykl w garażu i chęci do jazdy dziś tu?
ja gotowy
Ja, ja mam fajny motocykl w garażu !!
A jak go tylko poskręcam do kupy wyciągam się pochwalić nowym wydechem.
Dostałem od Brzozy oryginalny wydech DRZety SM hm... 10 godzin cięcia i spawania, wybebeszyłem cały wydech, napchałem wyciszenia... pospawałem to w jedną całość i pięknie gada.
Naprawdę jest dużo ciszej i nawet całkiem znośnie :D
Daj mi Fogiel czas do 13 i myślę że będę gotowy. :)
Dopiero wstałem. Ale jak coś to latam.
14:10 parking mdm
Figiel, odezwij się jak dojedziesz.
Sebek - złapali mnie i tak na Rosoła :] łapanka dziś jest. Każdego zatrzymuja. Ale spoko chłopaki. Pogadaliśmy chwile i mnie puścili, ale dokumenty sprawdzali :] daj mi na PW swój numer komórki
ja tez dopiero wrociłem
odpaliła w koncu ta Sebka crf-a??
No odpaliła w koncu :) mi za to KTM zaczął przerywać. Także dzień wariatów
i ja tą padline chce kupić
Założył wydech jakiś od DRZ - to chyba przez to, bo ogólnie się motor zmulił. Ale za to mało pali :D zapierdalał jak dzika świnia dziś i spaliła mu 6.5 litra ;D
ta ta wydech jasne :P
dobrze , ze mnie nie było , znowu było by na Bartka , ze manetką sobie pokręcił
Strony Poprzednia 1 … 230 231 232 233 234 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.110 sekund, wykonano 44 zapytań