Odp: Supermotowy Terror Warszawy
no My z Franzem też pofruwaliśmy trochę i to dosłownie lecz na obrzeżach warszawy ale terror był :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 227 228 229 230 231 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no My z Franzem też pofruwaliśmy trochę i to dosłownie lecz na obrzeżach warszawy ale terror był :P
wszystkiego najlepszego i sorka SnowMoto że spóźniłem się 10 minut i nikogo już cie raczej nie było :/
spoko. Szła jakaś parada i postanowiłem się zwinąć po kilku minutach.
czy coś się jutro kroi ?
ja jutro na cargo będę jak coś ale przed też się można spotkać
Ponczo napisał/a:wszystkiego najlepszego i sorka SnowMoto że spóźniłem się 10 minut i nikogo już cie raczej nie było :/
spoko. Szła jakaś parada i postanowiłem się zwinąć po kilku minutach.
No tak na bankowym miało powstać miasteczko równości... nie wiem czy zaliczasz sie do homofobów ale faktycznie to nie klimaty SM ;)
Ktoś z forum miał różową drzetę:). A właśnie Seba, spóźnione, ale szczere- najlepszego dla starszego pana;).
jak jakieś festyny na mieście to może parking MDM, albo cargo zawsze można się pokręcić czekając, gdzie która?
Jeszcze raz dzięki, dzięki za życzenia. :)
Tak, tak Cargo to dobre miejsce. Jedyne tak urokliwe miejsce w Warszawie... jadąc tam można być prawie pewnym że wrócisz do domu... bez dowodu rejestracyjnego. Szczególnie urokliwe są czwartki i niedziele. :D
Dzisiaj coś możemy polatać... ale ja ciągle latam na duke ;)
Ja też przyłączam się do życzeń, wszystkiego naj dla ciebie i szybkiego powrotu do zdrowia dla CRF-y.
To jak ustawiamy się dzisiaj, ja mogę już od 12 i mam nadzieję Sebek, że i twoją facjatę zobaczę dzisiaj
12:30 parking MDM ?
13.00 parking MDM
13.00 parking MDM
no to i tak na 13 nie zdążę może złapiemy się gdzieś na mieście trochę później
Wiadomość do admina.
Temat uważam za zamknięty można przenieść do archiwum, jak by ktoś chciał powspominać jak to się latało
Co? Nikt się nie zgłosił? ;D
Strony Poprzednia 1 … 227 228 229 230 231 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 49 zapytań