Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ja dziś i do końca czerwca odpadam - sesja.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 226 227 228 229 230 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja dziś i do końca czerwca odpadam - sesja.
Wybaczcie, bo naprawdę nie mam zamiaru nikogo urazić... ale ten temat już dawno umarł i zalatuje z lekka gejoszczyzną. :(
Bo te ustawki trochę na siłę... udzielanie się w temacie, trochę na siłę... latanie trochę na siłę.
Nie dostrzegam już w nikim... zwykłej radości z jazdy.
Jeśli się wszyscy przerzucicie na PROFI i tor... i zaczniecie motocykle wozić wyłącznie na przyczepce TO PO STARTEJ FORUMOWEJ ZNAJOMOŚCI DAJE ZNIŻKĘ NA WYNAJMOWANIE MOJEJ PRZYCZEPKI.
A JA WYSTAWIĘ MEGO NICKA NA ALLEGRO WRAZ Z CRFą. :(
nie płacz już. ja chce polatac. dla przyjemności, bez przymusu! gejem zalatuje twoja poczta głosowa i nieodbieranie telefonu od kolegi ;0
Odnośnie mojej poczty i nagranego na niej Czesia. Kiedyś tam wracałem mocno podchmielony z klubu... zgubiłem tel. (to zdarza się często) Mój tel. znalazła jakaś laska w drodze na dworzec a że pochodziła z Giżycka tam też go wywiozła.
Znajomi się zaczęli skarżyć że od dwóch tygodni ktoś ciągle odbiera mój. nr. wreszcie się zebrałem i go zastrzegłem. Z 50 zeta jakie było na koncie wygadała 6 zeta i zainstalowała mi pocztę z Czesiem. (tak która teraz wkurwia ludzi)
To koniec tej historii a myślę że polatać trzeba. Brzoza, złóż mi lepiej życzenia... mam dzisiaj kurrrwa (nie kurcze a kurrwa) urodziny i to nie byle jakie bo 38 :D
A no to Sebek maxik leci :* słodziaku Ty nasz!
A no to Sebek maxik leci :* słodziaku Ty nasz!
A dziekófka, dziękófka... Ty zawsze wiesz co najbardziej mnie cieszy, bardziej niż jakieś tam głupie latanie... to słitaśśśŚne komcie.
Pisownia oryginalna Fotka.pl a może to było Supermoto.pl... coś w tym stylu.
mmmmm:wzruszony: ZoStAwiAm maxxxxx :tak: licze na ReV z TwOjEj StrOny ;* SłItaśśŚśny EsteŚŚśśŚ ;) BuziaAAckII :calusek: ZosTaw ZAPRo :)hahahahahahahaha
życzenia bla, bla, bla....
'73 - dobry rocznik
Nie bójmy się tego powiedzieć... 73 to jeden z najlepszych roczników :)
Dziękuje Macieju ;)
Najlepszego
Ach dziękuje Zbyszku :)
Nie mam pojęcia skąd się dowiedzieliście o moich urodzinach ;)
Ale to cholernie miłe :D
Ja mam zapisane w kalendarzyku ;-)
Sebastian , jaki Ty jesteś stary ! :D Wszystkiego najlepszego wujku :P
dobrego....
wszystkiego najlepszego i sorka SnowMoto że spóźniłem się 10 minut i nikogo już cie raczej nie było :/
jakbyś odebrał telefon łajzo to bym ci złożył życzenia. A jak nie odpisujesz, nie oddzwaniasz, nie odbierasz to 0 punkcików dla ciebie zostawiam i zapraszam na mój profilek. Buziak!
Strony Poprzednia 1 … 226 227 228 229 230 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 43 zapytań