3,406

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ja dziś i do końca czerwca odpadam - sesja.

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,407

Wybaczcie, bo naprawdę nie mam zamiaru nikogo urazić... ale ten temat już dawno umarł i zalatuje z lekka gejoszczyzną.  :(
Bo te ustawki trochę na siłę... udzielanie się w temacie, trochę na siłę... latanie trochę na siłę. 
Nie dostrzegam już w nikim... zwykłej radości z jazdy.

Jeśli się wszyscy przerzucicie na PROFI i tor... i zaczniecie motocykle wozić wyłącznie na przyczepce TO PO STARTEJ FORUMOWEJ ZNAJOMOŚCI DAJE ZNIŻKĘ NA WYNAJMOWANIE MOJEJ PRZYCZEPKI.

A JA WYSTAWIĘ MEGO NICKA NA ALLEGRO WRAZ Z CRFą.  :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,408

nie płacz już. ja chce polatac. dla przyjemności, bez przymusu! gejem zalatuje twoja poczta głosowa i nieodbieranie telefonu od kolegi ;0

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

3,409

Odnośnie mojej poczty i nagranego na niej Czesia. Kiedyś tam wracałem mocno podchmielony z klubu... zgubiłem tel. (to zdarza się często) Mój tel. znalazła jakaś laska w drodze na dworzec a że pochodziła z Giżycka tam też go wywiozła.
Znajomi się zaczęli skarżyć że od dwóch tygodni ktoś ciągle odbiera mój. nr. wreszcie się zebrałem i go zastrzegłem. Z 50 zeta jakie było na koncie wygadała 6 zeta i zainstalowała mi pocztę z Czesiem. (tak która teraz wkurwia ludzi)

To koniec tej historii a myślę że polatać trzeba. Brzoza, złóż mi lepiej życzenia... mam dzisiaj kurrrwa (nie kurcze a kurrwa) urodziny  i to nie byle jakie bo 38  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,410

A no to Sebek maxik leci :* słodziaku Ty nasz!

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,411 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-11 16:30:05)

Kwiatek89 napisał/a:

A no to Sebek maxik leci :* słodziaku Ty nasz!

A dziekófka, dziękófka... Ty zawsze wiesz co najbardziej mnie cieszy, bardziej niż jakieś tam głupie latanie... to słitaśśśŚne komcie.

Pisownia oryginalna Fotka.pl a może to było Supermoto.pl... coś w tym stylu.

mmmmm:wzruszony: ZoStAwiAm maxxxxx :tak: licze na ReV z TwOjEj StrOny ;* SłItaśśŚśny EsteŚŚśśŚ ;) BuziaAAckII :calusek: ZosTaw ZAPRo :)hahahahahahahaha

3,412

życzenia bla, bla, bla....
'73 - dobry rocznik

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

3,413

Nie bójmy się tego powiedzieć... 73 to jeden z najlepszych roczników :)

Dziękuje Macieju ;)

3,414

Najlepszego

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3,415

Ach dziękuje Zbyszku  :)
Nie mam pojęcia skąd się dowiedzieliście o moich urodzinach  ;)
Ale to cholernie miłe  :D

3,416

Ja mam zapisane w kalendarzyku ;-)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3,417

Sebastian , jaki Ty jesteś stary ! :D Wszystkiego najlepszego wujku :P

motoslide.com

3,418

dobrego....

i can do this .. here, hold my beer

3,419

wszystkiego najlepszego i  sorka SnowMoto że spóźniłem się 10 minut i nikogo już cie raczej nie było :/

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,420

jakbyś odebrał telefon łajzo to bym ci złożył życzenia. A jak nie odpisujesz, nie oddzwaniasz, nie odbierasz to 0 punkcików dla ciebie zostawiam i zapraszam na mój profilek. Buziak!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE