3,286

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

ja latam codziennie na moto  do ... i ... z pracy :)

i can do this .. here, hold my beer

3,287

no to terror jak się patrzy, parę razy strzelisz z wypizdnika jadąc w korku i od razu lepiej:)

3,288

dzisiaj zapewne też nikt się nie wybiera? ja planuje start ok 18.30

3,289

ja dzisiaj nie dam rady na praktykach do 19  ale za to jutro mogę latać

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,290

pierwszy raz się z czymś takim spotykam, stacja na połczyńskiej

Post's attachments

Attachment icon wtf.JPG 73.59 kb, 44 downloads since 2011-05-26 

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,291 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-26 22:54:58)

Statoil , Osama i tak ich zaje*ie

a ogólnie to chodzi łoto ażeby nie wpadać na stacje w kasku bo nie wiedzą kiedy ktoś robi napad a kiedy tylko motocyklista przyjechał na hotdoga i mam tłuste włosy wiec zostawia kask na łbie ...

już kilka razy mi zwracali uwage na stacjach " nie wchodzimy na stacje w kasku " dobrze "nie wchodzimy na stacje kasku " ok następnym razem zdejme " nie wchodzimy na stacje w kasku " sorry spiesze sie ...

nawet z Sulejowa jak wracaliśmy to na statoiluuu kasierka mi zwróciła uwage , ale dała mi spokój gdy zobaczyła Sebka ( o kur... ten to napewno wyciągnie nóż )

motoslide.com

3,292

Barteksm napisał/a:

Statoil , Osama i tak ich zaje*ie

a ogólnie to chodzi łoto ażeby nie wpadać na stacje w kasku bo nie wiedzą kiedy ktoś robi napad a kiedy tylko motocyklista przyjechał na hotdoga i mam tłuste włosy wiec zostawia kask na łbie ...

już kilka razy mi zwracali uwage na stacjach " nie wchodzimy na stacje w kasku " dobrze "nie wchodzimy na stacje kasku " ok następnym razem zdejme " nie wchodzimy na stacje w kasku " sorry spiesze sie ...

nawet z Sulejowa jak wracaliśmy to na statoiluuu kasierka mi zwróciła uwage , ale dała mi spokój gdy zobaczyła Sebka ( o kur... ten to napewno wyciągnie nóż )

u mnie było tak samo :D
wchodze zapłacić , jakiś gość"nie wchodzimy w kasku na głowie"... no to zdejmuje nocnik....
a pod nocnikiem kominiareczka heheheh której nie zdjąłem :D

life's 2 short 2be slow

3,293

Ciebie to ja bym do domu w tym kasu nie wpóscił , jakieś członki pterodaktyla masz na kosci ciemieniowej czaszki wiec nie ma co sie dziwić obawom biednych kasierek haha

motoslide.com

3,294

Barteksm napisał/a:

Zgadza się... dokładnie tak było ;) W chwili gdy wszedłem ściągnąłem natychmiast uwagę na siebie i w jednej chwili kasjerka przestała interesować się Bartkiem  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,295

Ty sie ciesz , że ja powiedziałem , zeby tyego czerwonego guzika nie wciskała , bo on tylko tak mrocznie wygląda  :lol:

motoslide.com

3,296

pada pada i sobie nie pojeżdżę  dzisiaj z wami

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,297

Na Shell'u podjechałem kiedyś, chcę tankować a tu nie leci. Rozglądam się i nagle słyszę głos "proszę zdjąć kask, to włączę dystrybutor". Odwiesiłem im tę lufę i pojechałem dwa kilometry dalej na ORLEN, gdzie ludzie twardsi są.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3,298

To znów metoda stosowana najczęściej na szybkich wylotówkach... wiadomo że sprzęty chleją a kasa na drzewach nie rośnie. Zabezpieczają się przed częstymi akcjami... tankuje i tyle go widzieli. Zapina 3 bieg i całkowicie znika z pola widzenia. 
Z tego tez powodu karzą zdejmować kask by cię monitoring namierzył.  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,299

Z terroru pewnie nici bo secret service grasuja

3,300

Cholera moze niepotrzebnie postraszylem poprzednim postem bo widze ze cisza w temacie