Odp: Supermotowy Terror Warszawy
oPoNkI NaBłYsHcZaM SpEcJaLnYm sMaLcEm z bOrSóCzEgO SaDłA A PoTeM PoLeFfAm bRoFfArEm i pOlErójE :*:*:* xD :F ^^
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 217 218 219 220 221 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oPoNkI NaBłYsHcZaM SpEcJaLnYm sMaLcEm z bOrSóCzEgO SaDłA A PoTeM PoLeFfAm bRoFfArEm i pOlErójE :*:*:* xD :F ^^
Nie ale dziefczyny i choplaki to tak na serio juz bedzie powoli koniec tematu terroru?
Ja wam dam koniec tematu !!!
Ja się nie odzywałem bo miałem rocznicę ale co tydzień będę was męczył.
Choć nie wiem czy za tydzień nie wyjadę na działeczkę od soboty do poniedziałku, pewnie wyjadę jak zdążę odebrać autko z serwisu do piątku
ja tam często wieczorami jestem chętny i sam latam. Całą zimę tak krzyczeli, a teraz siedzą i klikają
Dziki jak berg ? Byłem w środe w Rawie z najdzieją ze znowu mają coś nowego , zeby przyrżnąć głupa i sie przejechac , ale bida zadnego supermoto haha
ten z rawy berg jezdzi po warszawie ;)
Piotrek wiem bo miałem przyjemność go macać :D i nawet pare razy udało mi sie odkrecić manetke ;)
Wtedy jeszcze nie był Dzikiego tylko stała na Tatarze :p a ja udawałem potencjalnego kupca haha
Ogólnie to jestem zadowolony, pomimo tego że straszny wibrator, przez co wszystko się odkręca i cieżko wysiedzieć przez dłuższy czas. Jest troche problemów i kilka też wyszło przy serwisie, ale nie będe teraz płakał. Frajda jest i nie żałuje zakupu.
Wracając do wątku, to czy dzisiaj wieczorem ktoś się wybiera polatać?
temat znowu bez odzewu. nic tam, będe sam jeździł. miłego klikania życzę
Mnie niestety szkoła ogranicza. Chętnie bym pojeździł ale czeka na mnie projekt, laborka i kolos :]
jak to mój kolega mawia: pierdol studia zostań ninją
Ja jestem chętny na jazdę w piątek jak coś
Ja będę miał czas 9 czerwca, myślę że tak między godziną 17 a 18.20 będę na 100% . To jest czwartek świetny dzień na latanie... bo po nerwówce tygodniowej a jeszcze przed piątkowymi szczytami... oczywiście o ile pozwoli temperatura... bo jak będzie zbyt gorąco to ja nie latam... łatwo o przegrzanie organizmu a w tym momencie już tylko... krok do udaru cieplnego. :)
czwartek trening na bemowie tam możemy się wylatać do woli :)
Dziękujemy Daniel za przypomnienie ;)
Strony Poprzednia 1 … 217 218 219 220 221 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.102 sekund, wykonano 44 zapytań