Odp: Supermotowy Terror Warszawy
wczoraj nie było chetnych, to może dzis sie ktoś skusi? pogoda może dupy nie urywa, ale nie ma też tragedii
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 215 216 217 218 219 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wczoraj nie było chetnych, to może dzis sie ktoś skusi? pogoda może dupy nie urywa, ale nie ma też tragedii
wieczorami się nie jeździ bo można trafić na wariatów, na motocyklach, ale to tylko czasami
wieczorami się nie jeździ bo można trafić na wariatów, na motocyklach, ale to tylko czasami
Jeżdżo hałasujo prosze ksiendza!
gdzie są terroryści ?
siema:]
ja bym sie pisal na latanie, ale siedze dzis w pracy do jutra takze z latania guzik:/
mam nadzieje ze jak sie szybko ogarne (a mam spory zapierdziel) to weekend polatam:]
ps. sebek, gdzie Ty jestes? chyba sie nie obraziles? nie piszesz nie latasz, stalo sie cos?
i nie pytam zeby Cie tu jakos skarcic, tylko ciekawi mnie to bo dawno sie nie pokazales...
pozdro
No kurr.. jak gdzie jestem!!! Na stanowisku, terrrrroryzuję ;) Czekam tu na nowych i przeciągam ich na mroczną stronę mocy ;)
Ciągle mam rozjebaną CRFę po moim zaskakującym spotkaniu z murem, na końcu trasy S 8 (naszej obwodnicy) ;)
Wiem, wiem zapomniałem że to Polska. :lol:
Ciągle mam rozjebaną CRFę po moim zaskakującym spotkaniu z murem, na końcu trasy S 8 (naszej obwodnicy) ;)
Wiem, wiem zapomniałem że to Polska. :lol:
Jak to zrobiłeś? Uczyłeś się przeciwskrętu?:D
W tym rzecz że przeciwskręt mam tak duży że... cholera nie mieści się w plecaku i czasami zapominam go zabrać ;)
A mówią ze skleroza nie boli:P
No trochę bolało :( solidny to i mocny był ten betonowy murek. ;)
Ale twarde mam kości i w koci sposób nauczyłem się wypierdalać :D
Aa edytuję i przesądnie... odpukam :D
Hahaa wczoraj na cargo robili mi rewizje pedały :P. Myśleli że narkotyki mam bo sreberko po twisterze miałem :D
Jak się po tym czujesz... można to zaliczyć do kategorii "złego dotyku" :D
a Twister smakował chociaż? :P
Jak się po tym czujesz... można to zaliczyć do kategorii "złego dotyku" :D
zły porucznik to i dotyk zły:)
czy w bezdeszczową sobotę ktoś się pisze na jakiś przejazd z rana?
Jeśli dzisiaj wyklepię CRFę wszystkich o tym niezwłocznie powiadomię.
Wtedy pomyślimy o ustawce :)
Strony Poprzednia 1 … 215 216 217 218 219 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 44 zapytań