3,271

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

oPoNkI NaBłYsHcZaM SpEcJaLnYm sMaLcEm z bOrSóCzEgO SaDłA A PoTeM PoLeFfAm bRoFfArEm i pOlErójE :*:*:* xD :F ^^

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,272

Nie ale dziefczyny i choplaki to tak na serio juz bedzie powoli koniec tematu terroru?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,273

Ja wam dam koniec tematu !!!
Ja się nie odzywałem bo miałem rocznicę ale co tydzień będę was męczył.
Choć nie wiem czy za tydzień nie wyjadę na działeczkę od soboty do poniedziałku, pewnie wyjadę jak zdążę odebrać autko z serwisu do piątku

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,274

ja tam często wieczorami jestem chętny i sam latam.  Całą zimę tak krzyczeli, a teraz siedzą i klikają

3,275

Dziki jak berg ? Byłem w środe w Rawie z najdzieją ze znowu mają coś nowego , zeby przyrżnąć głupa i sie przejechac , ale bida zadnego supermoto haha

motoslide.com

3,276

ten z rawy berg jezdzi po warszawie ;)

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

3,277 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-05-23 12:19:58)

Piotrek wiem bo miałem przyjemność go macać  :D i nawet pare razy udało mi sie odkrecić manetke ;)

Wtedy jeszcze nie był Dzikiego tylko stała na Tatarze :p a ja udawałem potencjalnego kupca haha

motoslide.com

3,278

Ogólnie to jestem zadowolony, pomimo tego że straszny wibrator, przez co wszystko się odkręca i cieżko wysiedzieć przez dłuższy czas. Jest troche problemów i kilka też wyszło przy serwisie, ale nie będe teraz płakał. Frajda jest i nie żałuje zakupu.
Wracając do wątku, to czy dzisiaj wieczorem ktoś się wybiera polatać?

3,279

temat znowu bez odzewu. nic tam, będe sam jeździł. miłego klikania życzę

3,280

Mnie niestety szkoła ogranicza. Chętnie bym pojeździł ale czeka na mnie projekt, laborka i kolos :]

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,281

jak to mój kolega mawia: pierdol studia zostań ninją

3,282

Ja jestem chętny na jazdę w piątek jak coś

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,283

Ja będę miał czas 9 czerwca, myślę że tak między godziną 17 a 18.20 będę na 100% . To jest czwartek świetny dzień na latanie... bo po nerwówce tygodniowej a jeszcze przed piątkowymi szczytami... oczywiście o ile pozwoli temperatura... bo jak będzie zbyt gorąco to ja nie latam... łatwo o przegrzanie organizmu a w tym momencie już tylko... krok do udaru cieplnego. :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,284

czwartek trening na bemowie tam możemy się wylatać do woli :)

3,285

Dziękujemy Daniel za przypomnienie ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR