481 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-18 13:42:46)

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

bartolini76 napisał/a:

Dobra to ja pomarudzę!! Czemu tak późno ruszyliście swoje leniwe tyłki? Jak Wy drogie Parówy lataliście po okolicy ja kręciłem między pachołkami w drodze do domu. Jak Wy piliście ja pisałem listę zakupów. A jak poszliście spac to ja na giełdę wyruszałem. Ale i tak warto było ruszyc leniwe dupsko na tak krótko, by poznac bandę wariatów pozytywnie zakręconych na dwa koła. Seba i jego punkrockowa crfa- szacun pełen. Mike nieszczęśniku mam nadzieję , że diagnoza będzie łagodna. Bartek smyku dzięki , że poruszyłeś tymi starymi prykami i ich zmobilizowałeś do przyjazdu.Pedrosa wielka parówo mam nadzieję , że wkrótce będziesz miał swoje wymażone sm( choc te cztery koła- ŁOGIEŃŃŃŃŃŃ). Brzoza kiedy ty się nauczysz jeździc na dwoch kołach? Tylko na  tylnim i na tylnim... Jery miło było poznac i twoje kata. Ekipa z Poznania. Mam nadzieję, że następnym razem będę miał okazję dłużej z Wami polatac. Wszystkim dziękuję za spotkanie i kużwa moja bmka wcale nie ma paskudnej ramy pomocniczej!!! Bo się na was obrazi:)

Wszystko pięknie Bartolini chłopaku... tylko ogromna szkoda że musiałeś zawijać się tak wcześnie.  :D 
Wiem, wiem siły wyższe  :(

Tak jak już wielokrotnie powtarzałem... jesteśmy bogatsi o doświadczenia. Następne zlot/spotkanie czy jak tam se nazwiecie... będzie jeszcze lepsze, jeszcze bardziej zajebiste.
Dodam jeszcze że dwa dni to stanowczo mało. Następny wypad planujemy z dwoma noclegami.

Piątek wyjazd, cały wieczór na obsuwy i awarie... każdy zdąży na czas dojechać. Wieczorkiem ognisko broo lub coś mocniejszego (może tym razem dziewczyny odstawią piwo z sokiem i napiją się męskich trunków)
Nie chcemy tylko my robić za największych pijaków Broza, Radziu i ja.
Ale tak kontrolnie by wcześniej się z wyra zwlec. Cała sobota ogień, ogień... tylko latanie, przerwa tylko na obiad i wieczorkiem poprawiny przy ognisku. A niedziela już bardziej leniwa, spokojna- lajtowa... gdzie każdy z każdym będzie mógł sobie wreszcie pogadać. Tak do godzin. 16 szybka wymiana oleju, poskręcanie sprzętów, pakowanie się i w drogę powrotna do domu  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

482

Ekipa naprawde byla zajebista;) Wydaje mi sie ze udalo mi sie pokazac wam kilka ciekawych miejsc;D i ze napewno to kiedys powtorzymy;) Pozdro parówki ;D

TomTom przewodnik ;D

483 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-18 14:04:59)

meviu24 napisał/a:

Ekipa naprawde byla zajebista;) Wydaje mi sie ze udalo mi sie pokazac wam kilka ciekawych miejsc;D i ze napewno to kiedys powtorzymy;) Pozdro parówki ;D

Niedziela wszyscy siedzimy w knajpie... ktoś woła a gdzie nasz przewodnik, ktoś pyta "a jak on ma na imię"
ktoś sobie żartuje i odpowiada TOM TOM... i tak już zostanie ;)

MEVIU jesteś lepszy niż nawigacja... a te wąskie leśne ścieżki, podjazdy... przeprawy przez pola... cała twoja okolica to istna bajka.
Nikt się nie czepia, nikt grabiami nie macha, nikt nie straszy psami... Zazdrościmy Ci terenu i tego że nikt do Ciebie nie strzela jak sobie chcesz polatać :)

Do tego Meviu tak gonił swego "bzyka" cały czas musieliśmy się dobrze pilnować, by nawet na moment nie zgubić go z oczu.
Nie dziwie się że 10 litrów Ci wciąga. hehe :P

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

484

Barteksm napisał/a:

ciekawe ile parówy będą składali filmy bo jestem ich bardzo ciekawy

Daj spokoj. Nie ma co ogladac. :P Brzoza parowa zachowal sie egoistycznie i krecil tylko 3m asfaltu przed soba. Pare scen sie wybierze, ale ustawienie moglo by byc lepsze. Za to, za wieczorny kibelek, Brzoza ma ogromnego plusa. To bedzie jedna z lepszych scen w filmie :P

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

485

JERY napisał/a:
Barteksm napisał/a:

ciekawe ile parówy będą składali filmy bo jestem ich bardzo ciekawy

Daj spokoj. Nie ma co ogladac. :P Brzoza parowa zachowal sie egoistycznie i krecil tylko 3m asfaltu przed soba. Pare scen sie wybierze, ale ustawienie moglo by byc lepsze. Za to, za wieczorny kibelek, Brzoza ma ogromnego plusa. To bedzie jedna z lepszych scen w filmie :P

jak tam jakosc mojego drifta u ciebie?jest z czego cos  wybrac?

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

486

no niestety mata rację. Żle ustawiłem kamerownika pierwszego dnia. Ale co tam, parę scen będzie fajnych - nudnej jazdy i tak nie będziemy oglądać. A palenie lacia w kiblu nagrało się dobrze i zastanawiam sie czy trzeba na filmie zasłaniać rejestrację - czy palenie lacia w kiblu jest nielegalne... ???? :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

487 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-04-18 15:38:58)

Brzozrider napisał/a:

no niestety mata rację. Żle ustawiłem kamerownika pierwszego dnia. Ale co tam, parę scen będzie fajnych - nudnej jazdy i tak nie będziemy oglądać. A palenie lacia w kiblu nagrało się dobrze i zastanawiam sie czy trzeba na filmie zasłaniać rejestrację - czy palenie lacia w kiblu jest nielegalne... ???? :)

chyba raczej nielegalne parówo.ale kto moze cos zrobic takim parówom jak my?znajdzie sie taki odwazny?dostanie lancuchem po gebie ,przysmazymy go laczem,przytopimy w benzynie,dostanie lampa w krocze,a na koniec rozjade go polarisem.jaki wiec z tego wniosek?

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

488

I cala niespodzianka w piiiizduuuuuu....

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

489

No masz racje Duke okolice mam fajna;) Zawsze jak ktos by przejezdzal albo cos to napisac eska;) To sie chociaz szybka fote zrobi;) Chwile pogada;) Jery podsumowal temat haha ;D

TomTom przewodnik ;D

490

Te wszystko git. Jestem za tym aby następnym razem rozpocząć spęd już w piątek.
Tylko kórw...a chłopaki nie 300km ode mnie!!!:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

491 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2011-04-18 16:27:02)

Tak jak było tam wczesniej pisane - możemy sie zacząć zastanawiać nad kolejnym spotkaniem - ja nie mogę się już doczekać.
Piątek sobota niedziela. W maju, może być pod koniec żeby nie kolidowało z Gostyniem. Myślę że Mazury - Conqest już sie ofiarował na Garmina, wiec supersprawa. A jeśli chodzi o 300km - Hacker, wy wszędzie macie daleko... za to do Niemiec rzut beretem, ale tam nie pojedziemy, hehehe. A DRZ jest turystką pełną gębą. Nie wyprzedziłem nigdy tyle plastików ile w korku na katowickiej wczoraj.
Dzięki chłopaki z cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowny weekend :p

492

Możemy też sypnąć do brodnicy. Tam są piękne tereny. Pezierze brodnickie - klasa, a chłopaki z Poznania mieliby na pewno dużo bliżej, no i w ogóle - lepiej, bo bardziej w centrum Polski, każdemu byłoby całkiem blisko. Znam troche tamte rejony - to znaczy nie znam, ale byłem tam parę razy i to motocyklem własnie. Bardzo dobrze wspominam Brodnicę i mały cypel niedaleko Zbiczna. Idealne miejsce na namiocik...

493

Ja na mazurach mam zajebistą metę... stary folwark. Garaże na wszystkie sprzęty, duży teren, fajne ranczo.  :D 
Znajomy mieszkający w tym folwarku ma Berga z kompletem dużych i małych kółek... jeszcze nic nie słyszał o naszych planach ale wkrótce się dowie ;)

Brzoza Tyyyy parówo jedna... to z tych sobotnich filmików generalnie duuuupa. Tak? Nic z tych lasów nie widać  :mad:

494

dukeSebo napisał/a:

Ja na mazurach mam zajebistą metę... stary folwark. Garaże na wszystkie sprzęty, duży teren, fajne ranczo.  :D 
Znajomy mieszkający w tym folwarku ma Berga z kompletem dużych i małych kółek... jeszcze nic nie słyszał o naszych planach ale wkrótce się dowie ;)

Brzoza Tyyyy parówo jedna... to z tych sobotnich filmików generalnie duuuupa. Tak? Nic z tych lasów nie widać  :mad:

spoko spoko na moich widac  duzo.juz obcykalem program jeszcze tylko laczenie filmow.mysle ze na weekend cos splodze

495

do roboty protaklesy z tymi filmami 30 gb i co nic zeroo a gdzie moje piękne dwa podjazdy :D

motoslide.com