Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i can't read that... hev fan guyz
R1
www.youtube.com/ranger88z
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i can't read that... hev fan guyz
Bartek Ok. To się rano łapiemy i ustalamy co i jak:))
Rozumiem , że mundurki obowiązkowe?
ty w kombinezonie!! :)
Obowiązkowe tylko kaptury sobie sznurkiem sciągnijcie bo mnie ten spadochron chciał rozebrac jak tak wiało ostanio :D
Jery odezwij się rano czy będziesz mógł mi zabrać bluzę :) Proszę :D
Bluzę nakładam na kombiaka( sznytu mi nada;) )
to do jutra panowie!
Do zobaczenia Geje, Lesbijki oraz Prawdziwi Mężczyźni :)
Wybaczcie, ale jestem po flaszce i taki jestem szczery, hahahahhahahaha.
Cieszę sie na jutrzejszy dzień!!
Szykuje się konkretny terror :D
Tym razem nie dam rady ale planuje przytargać moto do PL w te wakacje wiec może uda się gdzieś polatać.
Róbcie fotki i filmiki!
Wydech zrobiony, kolanko z kwasówki 50 mm. pospawane, zbyt późno by sprawdzić ja gada a jestem bardzo ciekaw ;)
Światło przeniesione, jeszcze idę to wszystko poskręcać i może nawet złapie kilka godzin snu :D
powodzenia!!
Dobra ja startuję do roboty. Zaczyna się wyścig z czasem. Bartek troszkę cierpliwości jakbym miał obsuwę
Mówiłem że najlepiej mi sie pracuje pod presją czasową ;) Wszystko zrobione, jakieś klucze zabrałem i linkę tak na wszelki wypadek... odpukać by nikomu z nas nie była potrzebna :)
Jakoś się z rana ustawimy... w kontakcie Brzoza i Majki :) Majki wiem, wiem że pisałeś do mnie ale nawet nie miałem czasu odpisać.
Spać, spać...
HAHA ostro :D
a ja na lajcie zamocowałem troche inaczej kierunki bo ich widać nie było , lampa mi świeci tak licho , że na nocną jazde sie nie pisze
długich nie mam i powiedziałem pierd... nie będe siedział i patrzył który kabelek sie urwał
teraz zjem sniadanie jak na cywilizowanego człowieka przystało spakuje sie i bede odliczał czas do odlotu
10... 9.... 8... 7.... heh
Panowie pogoda jest zajebista!!!! Ani jednej chmurki nic. Poprostu rewelacja ; DD Ja zaraz mam pilny wyjazd do lodzi..;/ ALe kolo 14 jakos sie z wami zgram ; )
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 72 zapytań