376

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Barteksm napisał/a:

Jery i Brzoza Gopro , Pedrosa czyli atakujemy Białą , Sulejów i wszystkie wiochy w koło zalewu :D super
jesli dojdą jeszcze chętni dasz rade domówić miejsca ? Mam namyśli  Tabula i Bartoliniego , moze jeszcze Artur na xt , itd

na stronie ktora podalem jest telefon mapka fotki wszystko.zadzwon na stacjonarny powiedz ze dzwonilem ze szwecji i podalem numer bedzie wiedzial o co chodzi.da rade zamowic wiecej ale musisz zadzwonic zeby gosc zdazyl przygotowac wiecej na Saturday night.tam jest 400 miejsc chyba.fajna stronka

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

377 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-04-13 17:48:50)

No to damy znać jutro albo w piątek . Zdążysz wrócić ze Szwecji ?

Bartek w sobote przed 13 trzeba wyjechać , wiec daj mi znać koło 12 czy czekac na Ciebie :P - do Bartoliniego

motoslide.com

378

Panowie oczywiscie ja sie pisze ;) Mieszkam akurat w Sulejowie;) Wiec napewno z checia z wami posmigam ;) Pozdro.

TomTom przewodnik ;D

379

Barteksm napisał/a:

No to damy znać jutro albo w piątek . Zdążysz wrócić ze Szwecji ?

Bartek w sobote przed 13 trzeba wyjechać , wiec daj mi znać koło 12 czy czekac na Ciebie :P - do Bartoliniego

jasna sprawa jutro lece do polski.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

380

Muszę odwołać moje wcześniejsze deklarację o obecności na zlocie/spotkaniu. Niedawno zmieniłem pracę i jako świeży pracownik, nie mogę sobie pozwolić na urlopy i olewanie roboty.
Bawcie się dobrze, może w innym terminie się spotkamy.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

381 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-13 19:13:27)

No dobra teraz mnie uspokoiliście :) wreszcie to do mnie dotarło że może sie udać. A teraz pytanie... jest ktoś chętny zabrać się z Wawy na mojej przyczepce ?  ;)

Wyjaśniam też, że mam w dupię jak to wygląda...gejoszczyzna czy nie... po krzakach, błotach po mieście mogę latać cały dzień... większość z was z wysiłku zacznie wymiotować a ja nie będe miał jeszcze dość. Ale trasa to nie jest coś co lubią wyczynówki. :( 

HEMP marudziłeś coś że twój sprzęt nie wytrzyma trasy i takie tam... napisałem do Ciebie PW wczoraj o 13 jak będziesz na forum to odczytaj.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

382

Dobra, przydałoby się zarezerwować ze 12 miejsc. Żeby nie było że ktoś nie będzie miał jak przekimac. Ja będę na 100%. Gopro HD też, także będzie dobrze. Moja niewyczynówka przerobiona z Enduro wozi moją dupę codziennie w deszcz do roboty, wiec niczego sie nie boi, nawet trasy :)
Ja wylatuję z wawy w sobotę koło 13stej, żeby na 15stą być w Sulejowie. Tak sie umawiamy??? ta stacja orlen przy jakiejs tam trasie co bartek rzucił. Proponuję żeby na privy poszły numery telefonów, żebyśmy sie potem poznajdywali.
Zróbmy jeszcze raz uaktualnioną listę tych co sie piszą:
Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Meviu24
parę osób jeszcze sie zdeklaruje w ostatniej chwili pewnie. Wpadnie jeszcze na wieczorek zapoznawczy mój przyjaciel z Tomaszowa. Ale on jest paskudnik bo jeździ na 929 i nie będzie nocował, tylko pił :) Będzie wesoło.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

383

Jeżeli to wypali to jestem za tym aby spotkać się wcześniej.
Np. o 12 ewentualnie 13.
Chciałbym jeszcze w sobotę polatać parę godzin za dnia, a jak zjedziemy się o 15 czyli o 15:30 bo wiadomo jak to jest, trzeba pojechać obczaić nocleg, zabukować się. Ubrać w kombiaki, wypakować sprzęty i robi się 17.
Średnio jak dla mnie.
Ja mogę z poznania wyjechać o 7 i być u was śmiało o 12. Nie wiem jak wy na to?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

384 Ostatnio edytowany przez figiel (2011-04-13 22:14:26)

Barteksm napisał/a:

To jak o 15 na stacji [url]http://maps.google.com/maps?hl=pl&um=1&ie=UTF-8&q=orlen+sulej%C3%B3w&fb=1&hq=orlen&hnear=Sulej%C3%B3w,+Polska&cid=0,0,14942150382291353536&ei=yK6lTcrxOITesgbk4ISYCA&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBYQnwIwAA[/url]

a może wcześniej ? (no hacker mnie wyprzedził z zapytaniem)

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

385

pasuje mi. Możemy sie umówić o 12stej najlepiej już w ośrodku. Nie będzie się czasu traciło, można sie przebrać, rozłożyć majdan i przygotować na lataństwo.

Godzina 12sta, 16.04.2011  Ośrodek Wczasowo-Kolonijny "BIAŁA"  W Białej nad Pilicą      97-330 Sulejów
Tel.(fax.) 0-44 6172584    Tel.kom. 0-508 373036

[url]http://www.biala-owk.izet.pl/dojazd.htm[/url]

386

i już!!

387

Majki to i Ty jedziesz a nic się nie odzywałeś;) Hacker myślimy dokładnie tak samo... ja też chcę jeszcze konkretnie polatać w sobotę.  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

388

nie piszę się na listę bo jak się uda to tylko na sobotę chyba że coś takiego:

Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Meviu24
Mike (sobota)

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

389

no to zapowiada się konkret:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

390

Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Meviu24
Mike (sobota)
Hemp *

*jak dostane wolne w pracy ,odbiore moto po serwisie,przekonam łajf ze nie bedzie tam dup i ze nie wypije wiecej jak 3 browarki ,oraz jak dukeSebo sie nie rozmyśli by udostępnic mi miejsca na przyczepie ..... ok mi w aucie a moto na przyczepie :)

...jutro czeka mnie sporo załatwiania tego wszystkiego , do  jutra do 20 sie okresle na 100% ... mam nadzieje ze do zobaczenia  :cool:

i can do this .. here, hold my beer