361

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Wybaczcie że w was zwątpiłem ale chcę usłyszeć kto na sztywno będzie.  :D Boje się że ci co się zadeklarowali, liczą że temat ucichnie i rozejdzie sie po kościach... I nigdzie nie będą musieli jechać.  ;)
Hacker, Laska, Pedros, Bartek i ja 5 osób to mało by ciągnąć Hackera i Laskę aż 300 km. proszę weźcie to pod uwagę.

Mogę czekać aż do piątku ale chciałem się przygotować... rozważam podróż z przyczepką... mam przyczepkę ale nie mam haka, (dzisiaj jadę po hak i nie wiem czy mam rzucać cię pod samochód by go zakładać). 
Rozumiecie że chcę coś wiedzieć, zresztą podobnie jak Hacker  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

362

Ja bede.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

363 Ostatnio edytowany przez Raju (2011-04-13 12:51:23)

Ja na pewno będę, ale nie wiem czy na moto.... W niedziele wieczorem miałem małą kolizje i nie wiem jeszcze co ze sprzętem...

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

364

Hacker
Laska
Pedros
Bartek
Brzoza
Jery
ja
Raju (czy z moto czy bez to będzie) ok... będziesz nam rozpalał ogniska, tak byśmy mogli po lataniu, styrani i padnięcie, nie przejmując się niczym... tylko flaszki otwierać.
Ktoś jeszcze?

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

365

wymieniłem olej, wymieniłem filtry, łożyska główki ramy, zadbałem o łańcuch - suka gotowa do wymarszu.
Pytanie tyko gdzie będziemy spać?? Jakiś nocleg ogarnięty??

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

366

Brzozrider napisał/a:

wymieniłem olej, wymieniłem filtry, łożyska główki ramy, zadbałem o łańcuch - suka gotowa do wymarszu.
Pytanie tyko gdzie będziemy spać?? Jakiś nocleg ogarnięty??

panowie nie pr\ejmujcie sie spaniem zapraszam do lektury [url]http://www.biala-owk.izet.pl/[/url]

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

367

no to rezerwujcie temat

368

To jak o 15 na stacji [url]http://maps.google.com/maps?hl=pl&um=1&ie=UTF-8&q=orlen+sulej%C3%B3w&fb=1&hq=orlen&hnear=Sulej%C3%B3w,+Polska&cid=0,0,14942150382291353536&ei=yK6lTcrxOITesgbk4ISYCA&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBYQnwIwAA[/url]

motoslide.com

369

mosze być

370

Brzozrider napisał/a:

no to rezerwujcie temat

temat zaklepany.zarezerwowalem telefonicznie 8 miejsc.super w lasku kolo samej rzeki.zarezerwowalem miejsce na ognisko.gosc przygotuje na sobote wszystko.cena noclegu w domkach 30 zl od osoby.moze byc?niech kazdy zapakuje po pare kartofli w plecak na ognisko.haha

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

371 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-04-13 17:15:02)

wiem że to ...ujowo brzmi ale mnie tylko ogranicza moje koło, jutro zadzwonię i ich pospieszę aby na piątek było. Niestety ponad 200km z rozjebanym przednim kołem (gdzie momentami szprychy mi o zacisk tarły), nie uśmiechało mi się jechać...

372

a będzie miał ktoś helmet cam?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

373

hacker33 napisał/a:

a będzie miał ktoś helmet cam?

jak nie jak tak. drift 1080p stealth

374

Jery i Brzoza Gopro , Pedrosa czyli atakujemy Białą , Sulejów i wszystkie wiochy w koło zalewu :D super
jesli dojdą jeszcze chętni dasz rade domówić miejsca ? Mam namyśli  Tabula i Bartoliniego , moze jeszcze Artur na xt , itd

motoslide.com

375

Ja jak zwykle, będę wiedział w sobotę w południe jaki harmonogram mam na najblizsze dni

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...