Giersik napisał/a:Wole lachony oglądać niż pisać o zlocie za pół roku (wtedy kiedy trwała dyskusja i zapadła decyzja ze termin będzie ustalony na wiosnę). Nie chce mieć takiej siły przebicia bo mi na tym nie zależy. Ja nie stosuje podziału ludzi jaki stosuje Bartek. Odpowiedziałem Wam tylko na pytanie czemu z 40 osób zrobiło się 10. Dogadując termin pasujący większości była by znacznie większa frekwencja. Tylko to chciałem powiedzieć ale niestety doszło do bezsensownej dyskusji.
Tylko winni się tłumaczą więc się tłumaczę ;) Jeszcze raz przepraszam ze naśmieciłem w Waszym temacie ;)
Nie wiem Giersik czy zauważyłeś ale to forum słynie z tego, że nigdy tu nie było jedności.
Każdy taki temat czy to zakupów czy luj wie czego zaczynał się od 100 chętnych a kończył na 10 zdecydowanych.
W tych 40 chętnych to ja nie wierzę bo nie ma tutaj nawet tylu aktywnych forumowiczów.
Tak jak Bartek napisał są chętni jest zlot. Z ilu to już sprawa drugorzędna. Nie będziemy czegoś odwoływać bo ktoś nie może.
Nie może dzisiaj ale też nie wie kiedy będzie mógł.
Niektórzy nie mogli a będą, a niektórzy mogli a nie będą. Ja wiem, że ten termin mi pasuje a może się okazać, że coś mi wypadnie i jednak nie przyjadę i dlatego ktoś ma wszystko odwoływać?
Nie jesteśmy 3 osobową paczką tylko kilkudziesięciu osobową grupą mającą studia, pracę, żonę, dzieci i wiadomo, że zawsze komuś nie będzie pasować.
W maju czerwcu zaczną się zawody, urlopy i znów większość nie przyjedzie.
Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD