316

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

dukeSebo napisał/a:

Ale wyliczankę terminową możemy prowadzić do listopada i jeszcze wtedy pojawią się ludzie którym termin nie będzie pasował.

Zgadzam się z tym. Ale komu nie pasuje to nie jedzie. Uważam że każdy z zainteresowanych (40 osób) powinien mieć szansę oddania głosu na jakiś termin.

317 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-07 13:46:05)

Jeszcze raz przeczytaj posta wyżej. Zastanów się nad tym co mówisz. Zresztą napisałeś jeszcze jednego posta, którym można to wszystko podsumować. Też w styczniu na samym początku tematu.

Giersik tu nie chodzi o lincz ale biadolisz i mażesz się jak niezdecydowana baba.

A czy na innych forach zawsze wszyscy byli zadowoleni.
Nie widzę najmniejszego problemu... proszę wykaż się i załóż kolejny temat "ZLOT Z GIERSIKIEM"
Ja wtedy będę rzucał Ci kłody pod nogi i pisał posty typu... nie pasuje mi ta data, kto o niej zadecydował. itp.

Zobacz że innych stać na męskie podejscie do sprawy...sory chłopaki, bardzo bym chciał ale nie dam rady, może innym razem.
Nikt nie sieje defetyzmów nikt nie jątrzy, nikt nie psuje atmosfery swoimi żalami. Tylko nie pisz mi że od tego jest forum by wyrazić swoja opinię, nie w tym wypadku kolego!!!!

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

318

Giersik jesli ustalimy twój termin to reszta będzie mogła powiedzieć to samo ze 4 osoby wybrały termin .
Jest termin 16-17 kwietnia i kto będzie to będzie , nie ma co klepać klawiaturą już .

motoslide.com

319 Ostatnio edytowany przez Giersik (2011-04-07 13:52:04)

dukeSebo napisał/a:

Nie widze najmniejszego problemu... proszę wykaż się i załóż kolejny temat "ZLOT Z GIERSIKIEM"

Nic by to nie dało bo były by na nim 3 osoby: Ja, Fikoł i Landryss25 ;)

W temacie widzę że jest zlot SUPERMOTO.PL, a nie dukeSebo. Dlatego się odezwałem bo decyzja powinna być podjęta przez całe forum, a nie 3 osoby udzielające się najwięcej w każdym z tematów.

Chyba nie rozumiesz o co mi chodzi. Z Waszym podejściem nie będzie to zlot tylko ustawka.

Ja nie narzucam żadnego terminu. A z reszta .... sorka za wprowadzenie zamieszania.

320

Dodam swoje 2 grosze.

"Dla tych co nie mogą"
1. Nie jest nigdzie napisane, że oprócz tego zlotu nie będzie kolejnego np. za miesiąc.
2. Sądzę również, że nikt się tym nie podnieca bo nie wie co będzie. Ale jak się pojawią po tym pierwszym zlocie zajebiste fotki, jeszcze bardziej zajebiste komentarze tych co byli, to na następnym zlocie będzie nas jeszcze więcej z tytułu chęci i zazdrości tych co byli i tych co nie byli:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

321 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-04-07 14:00:35)

Giersik tak to juz jest w tym dzisiejszym swiecie , że jedni narzucają swoją wole drugim , ale Ci drudzy mają takie same możliwosci jak pierwsi. To dlaczego my mamy swój termin, mamy 10 chętnych ( a będzie wiecej ) , a ta liczniejsza grupa drugich nie ma ani terminu ani chętnych , wiesz dlaczego ? Bo drudzy nie mają siły przebicia i czasami wystarczy 3 ogarnietych , żeby ustawić reszte tak jest w zyciu , w kolejce do lekarza , w szkole i w polityce tzw. prawo dżungli ...
Będą  jeszcze spodkania napewno sie wszyscy załapią :)

motoslide.com

322

Giersik napisał/a:

a nie 3 osoby udzielające się najwięcej w każdym z tematów.

Giersik odezwałeś się podjarany jak dzieciak na temat ustawki, na początku tematu... (początek stycznie) i teraz na tydzień przed terminem. A gdzie byłeś w trakcie dyskusji? Zamiast wklejać zdjęcia w temacie "Moto i lachony filmiki i fotki" mogłeś się udzielać w temacie zlotu/spotkani/ustawki... wtedy był czas na zabieranie głosu.

Proszę Cię bez takich komentarzy. Bo ani mnie to nie śmieszy ani nie bawi. Kiedyś i Ty będziesz miał siłę przebicia, tak jak to bardzo ładnie ujął Bartek.
Jedyne co teraz możesz zrobić... to zachować się po męsku powściągliwością wypowiedzi.
Dziękuje już skończyłem tą bez konstruktywną dyskusje.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

323 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-04-07 15:11:44)

Nie ma co sie kłócić lecimy dalej bo szkoda życia, kto jeszcze jest chętny :
1. Raju -         16-17.04
2. JERY -         16-17.04
3. dukeSeba- 16-17.04
4. Barteksm - 16-17.04
5. Tabul -       16-17.04
6. Brzoza -     16-17.04
7. Bartolini76 16-17.04
8. Hacker       16-17.04
9. Marek         16-17.04

motoslide.com

324 Ostatnio edytowany przez Giersik (2011-04-07 15:11:50)

Wole lachony oglądać niż pisać o zlocie za pół roku (wtedy kiedy trwała dyskusja i zapadła decyzja ze termin będzie ustalony na wiosnę). Nie chce mieć takiej siły przebicia bo mi na tym nie zależy. Ja nie stosuje podziału ludzi jaki stosuje Bartek. Odpowiedziałem Wam tylko na pytanie czemu z 40 osób zrobiło się 10. Dogadując termin pasujący większości była by znacznie większa frekwencja. Tylko to chciałem powiedzieć ale niestety doszło do bezsensownej dyskusji.

Tylko winni się tłumaczą więc się tłumaczę ;) Jeszcze raz przepraszam ze naśmieciłem w Waszym temacie ;)

325

Giersik napisał/a:

Wole lachony oglądać niż pisać o zlocie za pół roku (wtedy kiedy trwała dyskusja i zapadła decyzja ze termin będzie ustalony na wiosnę). Nie chce mieć takiej siły przebicia bo mi na tym nie zależy. Ja nie stosuje podziału ludzi jaki stosuje Bartek. Odpowiedziałem Wam tylko na pytanie czemu z 40 osób zrobiło się 10. Dogadując termin pasujący większości była by znacznie większa frekwencja. Tylko to chciałem powiedzieć ale niestety doszło do bezsensownej dyskusji.

Tylko winni się tłumaczą więc się tłumaczę ;) Jeszcze raz przepraszam ze naśmieciłem w Waszym temacie ;)

Nie wiem Giersik czy zauważyłeś ale to forum słynie z tego, że nigdy tu nie było jedności.
Każdy taki temat czy to zakupów czy luj wie czego zaczynał się od 100 chętnych a kończył na 10 zdecydowanych.

W tych 40 chętnych to ja nie wierzę bo nie ma tutaj nawet tylu aktywnych forumowiczów.

Tak jak Bartek napisał są chętni jest zlot. Z ilu to już sprawa drugorzędna. Nie będziemy czegoś odwoływać bo ktoś nie może.
Nie może dzisiaj ale też nie wie kiedy będzie mógł.
Niektórzy nie mogli a będą, a niektórzy mogli a nie będą. Ja wiem, że ten termin mi pasuje a może się okazać, że coś mi wypadnie i jednak nie przyjadę i dlatego ktoś ma wszystko odwoływać?
Nie jesteśmy 3 osobową paczką tylko kilkudziesięciu osobową grupą mającą studia, pracę, żonę, dzieci i wiadomo, że zawsze komuś nie będzie pasować.
W maju czerwcu zaczną się zawody, urlopy i znów większość nie przyjedzie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

326

hacker33 napisał/a:

Nie wiem Giersik czy zauważyłeś ale to forum słynie z tego, że nigdy tu nie było jedności.
Każdy taki temat czy to zakupów czy luj wie czego zaczynał się od 100 chętnych a kończył na 10 zdecydowanych.

Zauważyłem ;) Nie mówię żeby coś odwoływać. Na następnym postaram się być ;)

327

Giersik Dokładnie jest tak jak mówi Hacker. Jest tu już 3 lata ja jestem 2 lata i wiemy jak z ludźmi rozmawiać.
Nie chodzi tu o punktacje do szacunu...  za ilość postów napisanych.
Jeśli się da wszystkim prawo głosu, niestety temat się rozmyje. Obruszasz się że to nie jest zlot, bo nie masz prawa głosu... tu masz trochę racji bo Bartek się rozpędził i zatytułował temat "zlot" a miało być "rozpoczęcie sezonu". A wiesz czemu w ten sposób.
Bo po zimie, zaraz na początku sezonu, frekwencja jest najwyższa, wszyscy są napaleni na latanie. Wtedy są większe szansę na powodzenie takiego przedsięwzięcia.
Nie zarzucaj nam że niby nie bierzemy przykładu jak jest na innych forach... to nikogo nie interesuje, bo naprawdę wiemy co robić, znamy się... jeśli nie z widzenia i osobiście to przynajmniej z forum.
Również mogę powiedzieć że jeśli byś naprawdę chciał hm... to byś był. Mogę być niesprawiedliwy i mogę powiedzieć co mnie twoja praca obchodzi itd. Jaką dasz nam pewność że na tydzień przed kolejnym terminem, znów czegoś nie wymyślisz.
To samo się tyczy innych ;)
Naprawdę chętniej bym widział 30 osób ale jeśli ma przyjechać 10. To wiem że ta 10 to będą ludzie najbardziej konsekwentni i zdecydowani, nikt nie będzie psuł atmosfery innym... swoim marudzeniem. :mad:

328

dukeSebo napisał/a:

Również mogę powiedzieć że jeśli byś naprawdę chciał hm... to byś był. Mogę być niesprawiedliwy i mogę powiedzieć co mnie twoja praca obchodzi itd. Jaką dasz nam pewność że na tydzień przed kolejnym terminem, znów czegoś nie wymyślisz.

100% Jeżeli termin nie zostanie podany na 12 dni przed zlotem.

329

Rozmawialiśmy o terminach już 2 miesiące temu. Gówno z tego wyszło. Co kraj to obyczaj, co człowiek to opinia. Nigdy nie będzie tak że wszystkim będzie pasowało. Ustawiamy się na przyszły weekend. Może będzie lało, moze będzie śnieg padał. Spoko, wtedy nie pojedziemy. Dlatego też nie ma jakiś rezerwacji i stresów. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby czynności w razie potrzeby powtórzyć np w maju. A co to za problem?? Ja sie z chęcią przejadę drugi raz. A jak taki jesteś Giersik cwaniaczek - to zrób profesjonalnie temat na maj. Zorganizuj ankietę, wyznacz miejsce - ale takie co wszystkim będzie pasowało i zobaczymy jak ci temat wyjdzie.

Bartek  - weż ogarnij jakąś rezerwację może bez zaliczek na giębe w tym ośrodku w sulejowie, żeby sie nie skończyło na hotelu w centrum miasta. Zadzwoń tam chociaż, przoszę ciebie bo to twoje oklolice są.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

330

i tak wrocicie do 22maja na gostyn :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest