2,911

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Majki a Ty gdzie? bo my za jakieś 40 min startujemy... będzie nas 3 na dobry początek  :)  Wyślij mi nr. na PW Majki  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,912

Dziki wysyłam Ci nr. na PW lub wymień się nr. z Majkim bo ja już odchodzę od kompa.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,913

Ha!

Nie odpalił :/

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

2,914 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-03 18:09:35)

Kwiatek następnym razem... może odpali ;)

Kto dzisiaj nie latał ten wielka pipa... nakręciliśmy ok 100 km. (prawie cały zbiornik) zawody Góra Kalwaria... w jedną i drugą stronę przełajem... szutry, asfalty i wioski.

GPS by zgłupiał po kilku zakrętach a Majki... jechał jak po swoim podwórku. Od dzisiaj Majki wyznacza trasy  :)
Chłopak ogarnia okolicę ;) i wreszcie ktoś zapierdala  :D  :D

Co najważniejsze gonił DRZete tak że musieliśmy się z Maciejem spinać by nadążyć... wiec nie mówcie mi że się nie da... Pipki jedne :) Trzeba tylko używać tego "czegoś" z prawej strony. kręcisz tym i zapierdalasz ;)

2,915

Kurde jak to czytam to nóż się w kieszeni otwiera ;)

Następnym razem na pewno odpali bo wyczyściłem mu gaźnik kompletnie i mam nadzieje, że to już koniec przygód ;)

2,916

Kwiatek89 napisał/a:

Kurde jak to czytam to nóż się w kieszeni otwiera ;)

Następnym razem na pewno odpali bo wyczyściłem mu gaźnik kompletnie i mam nadzieje, że to już koniec przygód ;)

Nie przejmuje się... jeszcze się wszyscy nalatamy. :) czasami tak już bywa, każdy zna ten smak goryczy... gdy my na moto, chłopaki czekają a tu dupaaa.  ;)

2,917

obrzydzasz lc4 :P
wczoraj sie pytałem czy lecicie na kalwarie to nikt sie nie odezwał , a dzisiaj pojechali .... #$%#%$#  :D

motoslide.com

2,918

Może to tylko mój taki cukierasek ale bezawaryjny i bezobsługowy to on nie jest wcale :] taniej by wyszło kupić EXC :D

2,919 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-03 20:07:04)

Barteksm napisał/a:

obrzydzasz lc4 :P
wczoraj sie pytałem czy lecicie na kalwarie to nikt sie nie odezwał , a dzisiaj pojechali .... #$%#%$#  :D

Bartek bo tak wygląda każda nasza ustawka... odwieczny spontan, planowanie zabija spontaniczność ;)

Bartek zawody pierwsza klasa... zrobione z pompą a jak ruszyli wszyscy na zapoznawcze kółko... kurz opadł dopiero po kilku minutach... wszystkich razem było tam chyba ok 100. Spora widownia, przechadzające się laseczki... sprawiały że na chwile zapach perfum mieszał się ze spalinami. mniami...  :D  Ja myślałem że Ty wczoraj od tak tylko mówiłeś.  :|

2,920

Miałem sie przejechać bo kumpel startował , własnie nie wiem jak mu poszło
ale dzisiaj sie ustawilismy i sami nakręcislimy ponad 100 km z Bartkiem od bmki i Arturem o xt wiec było "superowsko "

motoslide.com

2,921

A ja siałem postrach po okolicznych wioskach, trochę polnych dróżek, trochę miasta. Wylatałem ok 170km.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

2,922

ok 170 km... fiu, fiu... ładnie ;)

2,923

ja sie przyznam ,że dzisiaj po jeździe byłem jakis zmęczony chyba przez zime sie zapuściłem strzelilismy ze 130 km z chlopakami , ale czułem sie gorzej niż po locie do wrocka 
w Kalwari kumpel zajął dopiero 12 miejsce :P ale od drugiego kółka jechałna kapciu dostał gałezią przezryj spadł z moto i mu jeszcze po ręku przejechali hahahaha a mówiłem ze cross to zło :P  widział też jakies 690 smc na miejscu

motoslide.com

2,924

Druga jazda w tym roku, to się wylatać nie mogłem.
Na pierwszej jeździe dowód rej. źli ludzie mi zabrali

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

2,925

hm... oj wiem jak smakuje strata dowodu... mi tego tłumaczyć nie musisz. hehe... tak szczerze to moja 3 jazda w tym roku :D 
na początku marca był jeden dzień nakręciłem Dukem 100 km. zeszły weekend wspólne latanie na 6 moto no i dzisiaj.  :)
Pogoda jak do tej pory i tak nas rozpieszcza to dopiero początek kwietnia a tu już 20 stopni.  :D