2,941

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

wow, pogoda nie dopuszczała ale 60 km poszło

KTM 640 LC4 Prestige

2,942

wyłączcie ten wiatr !

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

2,943

a wy nie możecie jak ludzie- kostek na jutro założyć?:)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

2,944

Ależ zakładamy:) Majki wpadaj do mnie działkę- latamy grillujemy. Jednym słowem full-wypas.

2,945

achhhhh...gdybym to ja miał koła enduro :(

2,946

kostki na 17-tki i ogien :)

i can do this .. here, hold my beer

2,947

Jakieś latanie dziewczyny ?  ;) CRFa już kopie i wierzga w garażu :) 
Może Majki znów nas nad Wisłą poprowadzi  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,948

jak idziecie latać w shootr to wchodze w to na kostkach;)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

2,949

A ten się uparł z tymi kostkami ;)  moja CRFa nawet nie widziała nigdy wcześniej kostek... od maleńkiego po asfaltach USA zapierdalała  :) a od 3 lata nawija na koła, wstęgi naszych pięknych dróg hehe

Majki ja wiem że HD na bulwary a koza w teren  :) więc ciśnienia na asfalty nie masz  :P żart  :D
Zresztą co tu bić pianę Majki, jak towarzystwo się chowa by ich do latania nie zmuszać :mad: Trolować zaczną od poniedziałku ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,950

nikt nie jeździ bo brzydka pogoda, albo się na motobajzlu wyśmienicie bawią, osobiście pewnie później lub wieczorem wyskoczę

2,951

eee jak nie jeździ ja kończe obiad i wpadam w teren z crossami , mam taką miescówke przy torach na wawe , ze klekajta narody  :cool:

motoslide.com

2,952

mike napisał/a:

nikt nie jeździ bo brzydka pogoda, albo się na motobajzlu wyśmienicie bawią, osobiście pewnie później lub wieczorem wyskoczę

Jak osobiście będziesz wyskakiwał... to proszę o krótka wiadomość tekstową Majki  :)
Wczoraj wieczorem wypadłem z Bicepsem i Danielem na rundkę po centrum, Dukiem... rzucało mną po drodze jak wróblem w spodniach  ;) tak wiało.

2,953

Barteksm napisał/a:

eee jak nie jeździ ja kończe obiad i wpadam w teren z crossami , mam taką miescówke przy torach na wawe , ze klekajta narody  :cool:

gdzie? ja lubie miejscowki przy torach :P

Wgrywam mapki do KTM'ów
tel: 797 237 537

2,954 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-04-10 17:52:08)

Terenowa miejscówka , zajebiste podjazdy , żwirownia w lesie  , wąwozy w dolninie rzeki Rawka , przy torach pomiedzy Skierniewicami - Żyrardowem (blizej Skierniewic)

motoslide.com

2,955

Normalnie zimno, fuck