Odp: Supermotowy Terror Warszawy
wow, pogoda nie dopuszczała ale 60 km poszło
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 195 196 197 198 199 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wow, pogoda nie dopuszczała ale 60 km poszło
wyłączcie ten wiatr !
a wy nie możecie jak ludzie- kostek na jutro założyć?:)
Ależ zakładamy:) Majki wpadaj do mnie działkę- latamy grillujemy. Jednym słowem full-wypas.
achhhhh...gdybym to ja miał koła enduro :(
kostki na 17-tki i ogien :)
Jakieś latanie dziewczyny ? ;) CRFa już kopie i wierzga w garażu :)
Może Majki znów nas nad Wisłą poprowadzi :)
jak idziecie latać w shootr to wchodze w to na kostkach;)
A ten się uparł z tymi kostkami ;) moja CRFa nawet nie widziała nigdy wcześniej kostek... od maleńkiego po asfaltach USA zapierdalała :) a od 3 lata nawija na koła, wstęgi naszych pięknych dróg hehe
Majki ja wiem że HD na bulwary a koza w teren :) więc ciśnienia na asfalty nie masz :P żart :D
Zresztą co tu bić pianę Majki, jak towarzystwo się chowa by ich do latania nie zmuszać :mad: Trolować zaczną od poniedziałku ;)
nikt nie jeździ bo brzydka pogoda, albo się na motobajzlu wyśmienicie bawią, osobiście pewnie później lub wieczorem wyskoczę
eee jak nie jeździ ja kończe obiad i wpadam w teren z crossami , mam taką miescówke przy torach na wawe , ze klekajta narody :cool:
nikt nie jeździ bo brzydka pogoda, albo się na motobajzlu wyśmienicie bawią, osobiście pewnie później lub wieczorem wyskoczę
Jak osobiście będziesz wyskakiwał... to proszę o krótka wiadomość tekstową Majki :)
Wczoraj wieczorem wypadłem z Bicepsem i Danielem na rundkę po centrum, Dukiem... rzucało mną po drodze jak wróblem w spodniach ;) tak wiało.
eee jak nie jeździ ja kończe obiad i wpadam w teren z crossami , mam taką miescówke przy torach na wawe , ze klekajta narody :cool:
gdzie? ja lubie miejscowki przy torach :P
Terenowa miejscówka , zajebiste podjazdy , żwirownia w lesie , wąwozy w dolninie rzeki Rawka , przy torach pomiedzy Skierniewicami - Żyrardowem (blizej Skierniewic)
Normalnie zimno, fuck
Strony Poprzednia 1 … 195 196 197 198 199 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 39 zapytań