Odp: Supermotowy Terror Warszawy
chłopoki są nad Zegrzem z tego co widze ;) wiec goń ich heh
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chłopoki są nad Zegrzem z tego co widze ;) wiec goń ich heh
[url]http://img823.imageshack.us/img823/8189/270320111.jpg[/url]
Tak bylo dzisiaj :) zajebiste latanie :) hehehehe :)
Współczesna odmiana ŚWIATOWIDA?
Było nas 6 na lataniu... ale 6 kasku nikt nie miał odwagi dołożyć ;)
Hahahah bo Majki przyklejony mial na tasme klejacą i patykiem przycisniety :)
A może poprostu nie dosięgaliście tak wysoko? :D
Mam nadzieję, że super niezawodny LC4 odpali za tydzień i pohasam z wami :]
Nie, nie, Oskar, to nie tak. Po prostu bał się o kask, że mu się coś z nim stanie. Ten kask Majkiego, jak i jego rękawiczki i wszystko co ma na sobie oraz na i w motocyklu to są rzeczy niepowtarzalne, prototypy, jedyne w swoim rodzaju egzemplarze o wartości tak dużej, że niejeden z nas zastawiłby mieszkanie i wszystko co ma a i tak nie byłaby to nawet piąta część jedej rzeczy należącej do Majkiego. Możemy tylko wyobrażać sobie że jesteśmy właścicielami takiego specjalistycznego patyka, superwytrzymałej taśmy, bądź torebki przezroczystej na telefonokamerę. Ty Oskar nie zdajesz sobie sprawy jeszcze z wielu rzeczy...
:cool:
haha... i tyle Majki ma wam do powiedzenia ESTECI... nie wzruszycie go ;)
Majki wie że najtrwalsze są "prowizorki" weźmy na ten przykład dawny most Syreny... został zbudowany tylko na chwile a przestał lat 15... i mógł drugie tyle.
a ja wczoraj miałem szlifa :mad: obojczyk złamany i suka troche pocharatana ... az iskry szły :D
Coś zrobił opowiedz , nie będę sie smiał
Plaster chłopaku, piękne rozpoczęcie sezonu... cale szczęście że to jeszcze przed upałami.
Pamiętam i ja w zeszłym roku, jakoś na początku kwietnia, może nie w tak spektakularny sposób, zostałem uziemiony na ponad dwa miesiące ze zdrutowanym paluchem.
To co Plaster szybkiego zrastania kości... i niekończącej sie paczki żelków... Ci życzę. :)
ktoś dziś, jutro myśli o wieczornym ganianiu?
k***a jego mać. Poszedłem do garażu - jak wczoraj palił tak dziś nawet mu się nie chce zagadać. Spociłem się jak dzika świnia przy kopaniu i wróciłem z niczym :] FORZA LC4!
Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 47 zapytań