211

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

danielmik napisał/a:

ale mam nadzieję że jestem pierwszy na liście hehe :P

pedrosa73 napisał/a:
danielmik napisał/a:

Pedrosa lepiej szukaj czegoś dla siebie :P bo ja juz ostrzę zęby na Twoją CRFę ;) hehe

wiem wiem .kilka osob ostrzy.pojade chyba ja dzisiaj odpalic.poslucham chociaz arrowa.az sie garaz trzesie

U mnie slowo drozsze od pieniedzy.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

212

Dopiero teraz zauważyłem ze jeszcze na mapkę Bartku mnie nie wpisałeś:P jak mogłeś mnie nie uwzględnić:P Osobiście bardziej bym był za 15-16 kwietnia:) Do świąt trzeba trochę przygotować uczynić i w końcu posprzątać:P wiec przydały by się te dni wolne.

DR 650SE/SM - na torowej emeryturze,
RMZ 450 SMR - może będzie  szybsza ; -)

213

A moze lepiej zaklepywać tak z miesięcznym wyprzedzeniem a nie z tak wielkim odstepem czasowym?

214 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-02-02 20:41:12)

Pedrosa i Daniel jak już trolujecie to przynajmniej... nie cytujcie się na połowę strony ;) jak dzieci...jak dzieci. ;)

Tak, tak Daniel wiemy to już... dojrzałeś do wyczynówki. ;) wreszcie będę miał z kim latać.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

215

ja zamierzam bardziej już na tor się przesiąść niż na terror ale pewnie po mieście też trochę będe latał wieć tak jak w zeszłym sezonie ze mną też latałeś więc przestań marudzić

216

Daniel, masz wpierdol jak nie będziesz z nami jeździł. Dojadę cię na tym twoim ursusie tak że cię będzie dupsko przez parę dni szczypało ;p

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

217

ale ja jem ostre żarcie to cie moze cos innego bolec ;] dobra przestan sie mazac przecież napisałem ze będę tak czy siak jeździł też po mieście :)

218 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-02-03 21:49:40)

Barteksm napisał/a:

Wpisałem Cie .

Zimno? Jakie zimno ? Zimno to teraz jest , a jak bedzie 10-15 stopni to będzie bajecznie :P

wiec juz ci mowie jak jest ze zlotem.dresso odpada juz mowie dlaczego.kolega z moto ktory mial hotelkik niedaleko dresso juz go nie ma ale odradza dresso.2 razy zrobili w ciula wieksza ekipa motorzystow.2 razy bylo zarezerwowane na zlot i nagle im cos odwalilo i odpalili towarzystwo.ale jest lepsza alternatywa.miejscowosc kilka kilometrow za sulejowem nad pilica.ladniejsze tereny lasy serpentyny ,lesne drogi.i osrodek na 200 osob.tam chlopaki od motorow robia zloty sobie i spotkania.tanio jak barszcz.20 zl za osobe.domki .jest miejsce na grila.super klimat i atmosfera.zaraz wkleje mapke gdzie to jest.miejsce o niebo lepsze od dresso.miejscowosc nazywa sie   BIAŁA.

Post's attachments

Attachment icon biala12.jpg 119.56 kb, 62 downloads since 2011-02-03 

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

219

Jestem za spotkaniem w Białej, ale pojadę tam gdzie większość  :D  :D  :D

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

220

czyżby pomysł umarł??  :/

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

221 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-04 22:15:16)

nie daj boże :D
Myślałem nad tym , ale zamierzałem sie odezwać blizej terminu 21 marca .
Co wiem ?
Pedrosa doradzal jakis ośrodek w miejscowość Biała niedaleko Sulejowa .
Zasięgnąłem opinii u koleżanki z Sulejowa i powiedziała , że Biała raczej na nie .
W Samym Sulejowie sa 3 ośrodki Dresso , obok jest jeszcze jeden ( nie pamietam nazwy ) i trzeci to osrodek służby więzienniczej , ale ogarniety osrodek tam widziałem , że organizowany był jakiś zlot motocyklowy .
Tak wiec 3 opcje są jak nie jedna to druga itd.
Żeby zaklepać kilkanascie-kilkadziesiąt miejsc najprawdopodobniej musiał bym wpłacić zaliczkę .
Powiem szczerze , że nie chce mi sie zbierać kasy od każdego poznien bawić sie w rozliczanie .

Dlatego proponuję abyśmy sie spodkali w Sulejowie 15-16 Kwietnia i polecieli na żywca bez żadnego zaklepywania , poprostu jedziemy wpadamy i "przejmujemy" ośrodek . W każdym z ośrodków jest po 150-200 miejsc noclegowych. Co przy 3 ośrodkach sąsiadujących obok siebie daje tyle miejsc , że spoko luz , a w razie czego przecież można spać na polanie lub sterroryzować któryś blok mieszkalny w centrum Sulejowa.
Jest to początek kwietnia wiec miejsca napewno bedzie dużo , jesli będziecie ZA to oczywiscie przedzwonie do ośrodków i wypadam czy można zaklepać coś bez zaliczek i czy nie ma w tych dniach akurat jakiś imprez   .
Sam w zeszłym roku byłem w Sulejowie i nic nie planowałem , zadnego rezerowania wszystko na żywca. Do Wrocka też wpadlismy bez rezerwacji i wyszło tak , ze jeszcze wódke z kierownikiem ośrodka walilismy .
Domki ( 5-6 osobowe ) pokoje  2 osobowe też są gdyby ktos sie uparł , ze chce nam pokazać swoją żone, kochanke , bądź tesciową . 
Teraz czekam na waszą odpowiedź wpadamy ostro z buta czy musicie miec potwierdzenie na kartce , ze czeka na was łózko i pierzynka ?

motoslide.com

222

jakieś kimanie się zawsze znajdzie. Moim zdaniem wystarczy zadzwonić i zapytać czy nie ma dużych rezerwacji na ten termin albo jakiejś imprezy i styka. Kto będzie mógł to przyjedzie i zawsze kimanie gdzieś znajdzie ... hotel, motel, ośrodek, polana, krzaki w lecie ... zalezy co kto lubi ;p

223 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-03-04 22:29:33)

No i proszę jak  można mówić że temat umarł. :D  Wszyscy zwarci i gotowi ;)

Bartek myślę że opcja "na żywioł, inaczej zwana spontanem" jest w sam raz dla bandy terrorystów. Przecież to nie pielgrzymka, emerytów i rencistów z nami nie będzie...  z tego co mi wiadomo, nikt wizyt z całymi rodzinami nie zapowiadał ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

224 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-04 23:03:35)

Czyli wszystko jasne :)
dla nieprzekonanych , mogę powiedzieć tyle , że wszystko co jest zaplanowane i zapięte na ostani guzik jest nudne i przewidywalne , to własnie przygody są fajne i nawet gdyby okazało sie , że nie mamy gdzie spać było by jeszcze ciekawiej :D

motoslide.com

225

Zawsze jak by się okazało że nie mamy gdzie spać to można przecież nie pić, tylko non stop teroryzować okolice albo inne województwa :) to było bo dla prawdziwych twardzieli ze 36 godz. na SM :D

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO