nie daj boże :D
Myślałem nad tym , ale zamierzałem sie odezwać blizej terminu 21 marca .
Co wiem ?
Pedrosa doradzal jakis ośrodek w miejscowość Biała niedaleko Sulejowa .
Zasięgnąłem opinii u koleżanki z Sulejowa i powiedziała , że Biała raczej na nie .
W Samym Sulejowie sa 3 ośrodki Dresso , obok jest jeszcze jeden ( nie pamietam nazwy ) i trzeci to osrodek służby więzienniczej , ale ogarniety osrodek tam widziałem , że organizowany był jakiś zlot motocyklowy .
Tak wiec 3 opcje są jak nie jedna to druga itd.
Żeby zaklepać kilkanascie-kilkadziesiąt miejsc najprawdopodobniej musiał bym wpłacić zaliczkę .
Powiem szczerze , że nie chce mi sie zbierać kasy od każdego poznien bawić sie w rozliczanie .
Dlatego proponuję abyśmy sie spodkali w Sulejowie 15-16 Kwietnia i polecieli na żywca bez żadnego zaklepywania , poprostu jedziemy wpadamy i "przejmujemy" ośrodek . W każdym z ośrodków jest po 150-200 miejsc noclegowych. Co przy 3 ośrodkach sąsiadujących obok siebie daje tyle miejsc , że spoko luz , a w razie czego przecież można spać na polanie lub sterroryzować któryś blok mieszkalny w centrum Sulejowa.
Jest to początek kwietnia wiec miejsca napewno bedzie dużo , jesli będziecie ZA to oczywiscie przedzwonie do ośrodków i wypadam czy można zaklepać coś bez zaliczek i czy nie ma w tych dniach akurat jakiś imprez .
Sam w zeszłym roku byłem w Sulejowie i nic nie planowałem , zadnego rezerowania wszystko na żywca. Do Wrocka też wpadlismy bez rezerwacji i wyszło tak , ze jeszcze wódke z kierownikiem ośrodka walilismy .
Domki ( 5-6 osobowe ) pokoje 2 osobowe też są gdyby ktos sie uparł , ze chce nam pokazać swoją żone, kochanke , bądź tesciową .
Teraz czekam na waszą odpowiedź wpadamy ostro z buta czy musicie miec potwierdzenie na kartce , ze czeka na was łózko i pierzynka ?
motoslide.com