16

Odp: ja zarejestrowac supermoto ?

Ja nie mam ani stacyjki ani alarmu ani nawet akumulatora i też mam AC. Wystarczy tylko bardzo chcieć ;)

17

dokładnie

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

18

po co stacyjka? no nie wszystkim moto sluzy jako zabawka weekendowa. niektorzy poruszaja sie nim na codzien...tak jak to jest w moim przypadku.

19

Tez niemam stacyjek akumulatora ,kierunkow ,lusterek ,pusty wydech ,z przody jakis halogen zamontowany "z czegos tam" i policja ani razu sie do niczego nie przyczepiła tylko patrza czy jest OC wazne:) a moto smigam na codzien.

Ride out alone in my low-low
Watching the world move in slow-mo

20

to co to za moto? ile jest warte? gdzie to parkujesz jak masz gdzies poleciec na miasto.

21

DRZ E wersja bez rozrusznika i osprzętu ,dla mnie jest duzo warte ,niewiem jak dla innych:) a jak parkuje to zapinam blokade na tarcze.

22

Kartooone napisał/a:

zapinam blokade na tarcze.

Dobrze, ze Brzozrider nie ma zapedów po nieswoje bo nie mialbys juz sprzeta :) Jemu blokada na przednim kole nie przeszkadza. Mozliwe ze by jej nawet nie zauwazyl.

Jednak jakis wylacznik zaplonu w przypadku parkowania na miescie, by sie przydal, aby jakis dowcipnis nie odpalil sprzeta dla jaj. Na szczescie umiejętnośc "kopnięcia" sprzeta zanika wsrod gawiedzi.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

23

Haha ,Brzoza z miejsca startuje kątem 45 stopni ,ale on jest przyzwyczajony do rozrusznikow i wygódek (DRZ SM a teraz KTM "prestige") wiec mi nic nie grozi:D

24

Kartoone, ja mialem to samo w swojej drz to samo. Dostala ode mnie tylko kierunkowskazy i lusterka. Rowniez nie mam aku, stacyjki, i jestem posiadaczem kopki :). Z przodu swieci cos a/la halogen z kuchni koloru zoltego, z tylu standardowe ledy drz E.
Z security to zwalowany komus :) disclock i plany na magiczny "psztyczek-przelaczniczek". Luxy to w sheratonie :)
A kopnac to, to trzeba umic :)

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

25

Tzn ,na poczatku było cacy ,lusterka ,owietlenie kuchenne na przod ,kierunki ale po "kilku" glebach wszystko albo odpadło albo przestało działac i teraz jest łyso:) apropo moze ktos polecic wytrzymałą kierownice w rozsądnej cenie??Bo juz czwartą u siebie zgiołem...

PS.niebawem podbije po ten adapter :)

26

A czasem w motocyklach nie były wymagane kierunkowskazy? Wiem że w motorowerach nie ale w motocyklach chyba tak?

[url=http://www.night-race.pl/index.php?ref=23007][img]http://www.night-race.pl/images/baner.png[/img][/url]

27

Kartooone napisał/a:

Tzn ,na poczatku było cacy ,lusterka ,owietlenie kuchenne na przod ,kierunki ale po "kilku" glebach wszystko albo odpadło albo przestało działac i teraz jest łyso:) apropo moze ktos polecic wytrzymałą kierownice w rozsądnej cenie??Bo juz czwartą u siebie zgiołem...PS.niebawem podbije po ten adapter :)

POdbijaj podbijaj. A kiera to pro taper.

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570