Odp: ja zarejestrowac supermoto ?
Ja nie mam ani stacyjki ani alarmu ani nawet akumulatora i też mam AC. Wystarczy tylko bardzo chcieć ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ja zarejestrowac supermoto ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja nie mam ani stacyjki ani alarmu ani nawet akumulatora i też mam AC. Wystarczy tylko bardzo chcieć ;)
dokładnie
po co stacyjka? no nie wszystkim moto sluzy jako zabawka weekendowa. niektorzy poruszaja sie nim na codzien...tak jak to jest w moim przypadku.
Tez niemam stacyjek akumulatora ,kierunkow ,lusterek ,pusty wydech ,z przody jakis halogen zamontowany "z czegos tam" i policja ani razu sie do niczego nie przyczepiła tylko patrza czy jest OC wazne:) a moto smigam na codzien.
to co to za moto? ile jest warte? gdzie to parkujesz jak masz gdzies poleciec na miasto.
DRZ E wersja bez rozrusznika i osprzętu ,dla mnie jest duzo warte ,niewiem jak dla innych:) a jak parkuje to zapinam blokade na tarcze.
zapinam blokade na tarcze.
Dobrze, ze Brzozrider nie ma zapedów po nieswoje bo nie mialbys juz sprzeta :) Jemu blokada na przednim kole nie przeszkadza. Mozliwe ze by jej nawet nie zauwazyl.
Jednak jakis wylacznik zaplonu w przypadku parkowania na miescie, by sie przydal, aby jakis dowcipnis nie odpalil sprzeta dla jaj. Na szczescie umiejętnośc "kopnięcia" sprzeta zanika wsrod gawiedzi.
Haha ,Brzoza z miejsca startuje kątem 45 stopni ,ale on jest przyzwyczajony do rozrusznikow i wygódek (DRZ SM a teraz KTM "prestige") wiec mi nic nie grozi:D
Kartoone, ja mialem to samo w swojej drz to samo. Dostala ode mnie tylko kierunkowskazy i lusterka. Rowniez nie mam aku, stacyjki, i jestem posiadaczem kopki :). Z przodu swieci cos a/la halogen z kuchni koloru zoltego, z tylu standardowe ledy drz E.
Z security to zwalowany komus :) disclock i plany na magiczny "psztyczek-przelaczniczek". Luxy to w sheratonie :)
A kopnac to, to trzeba umic :)
Tzn ,na poczatku było cacy ,lusterka ,owietlenie kuchenne na przod ,kierunki ale po "kilku" glebach wszystko albo odpadło albo przestało działac i teraz jest łyso:) apropo moze ktos polecic wytrzymałą kierownice w rozsądnej cenie??Bo juz czwartą u siebie zgiołem...
PS.niebawem podbije po ten adapter :)
A czasem w motocyklach nie były wymagane kierunkowskazy? Wiem że w motorowerach nie ale w motocyklach chyba tak?
Tzn ,na poczatku było cacy ,lusterka ,owietlenie kuchenne na przod ,kierunki ale po "kilku" glebach wszystko albo odpadło albo przestało działac i teraz jest łyso:) apropo moze ktos polecic wytrzymałą kierownice w rozsądnej cenie??Bo juz czwartą u siebie zgiołem...PS.niebawem podbije po ten adapter :)
POdbijaj podbijaj. A kiera to pro taper.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ja zarejestrowac supermoto ?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 80 zapytań