Temat: Supermotowy Terror Warszawy
Siemanko,
Zbliża się dużymi krokami szanowna pani Wiesna:) Ja to czuję! Tomek - Od LC4ki liczy na opisie gg ile zostało dni - wg niego 50:) To już niedługo.
W związku z powyższym chciałbym zacząc konstruować jakąś ekipę latających w wawie i okolicach motocyklami SM.
Wkurzają mnie te watahy ściagnatów, wszędzie ściganty, każdy jest Rossi, każdy Hayden na Repsolu. Czas na Thierryego van den Boscha na warszawskiej ulicy!!
Po prostu chciałbym żebyśmy na tym temacie jakos sie zorganizowali. Ostatnio gadałem z paroma chłopakami. Kilkunastu z nas, z okolicy znam, innych znam tylko ze słyszenia, ale wiem że są takowi.
Oczywiście głównie chodzi tu niestety o posiadaczy motocykli cywilnych, czyli tych co posiadają homologację do latania w ruchu ulicznym i blachę na plecach. Nie wykluczam jednakże i tych co mają moto torowe i jaja do tego żeby latać po mieście:) Nawet profesjonalniej będziemy wyglądać:p
Czekam na kontakty i zgłoszenia chęci uczestniczenia w sezonowych letnio - wiosenno - jesiennych ustawkach.
POKAŻMY SIE NA ULICACH!! Pokażmy że możemy dymać ścigi:) heheheh, jak podżegania do wojny.
Prosiłbym o info o moto którym latacie, imie lub ksywa i nr tel. - to wszystko do mnie na Priv. Odwzajemnie sie tym samym.
ps. próby takie już były w zeszłym roku podejmowane, ale było nas może 5ciu czynnie latających. Mam nadzieje, że w tym sezonie będzie lepiej i oby miasto należało do nas.
PZDR.
Triumph Speed Triple 2010 SE