2,761

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Dzwoniłem do Bicepsa. Już lata z Danielem i Bolcem na CBRce. Asz kurna, że też zdjąłem ten wahacz. Ale spokojnie, w przyszłym tygodniu już takiej okazji nie przepuszczę:)
hehe

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,762 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-02-06 15:23:59)

No szkoda bo tak chciałem sprawdzić te Danielowe mody. ;) Padło więc na duka, już się grzeje pod domem, najwyżej polatam ze ścigami. ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,763

tel masz trzeba było dzwonić dzień zdecydowanie udany i choć gumowania porządnego nie było w moim wydaniu gdyż muszę w końcu dobrze przymocować i napiąć linki gazu ale było sympatycznie

2,764

Spoko. Mój dzień również udany, 80 km nakręciłem. :)
Czasami po takiej przerwie wsiadamy i wszystko wychodzi drętwo. Ale nie dzisiaj ;) Nie odczułem że to była ponad 2 miesięczna przerwa.
Pogoda była zajebista... ale w chwili gdy słońce przykryły chmury i było bliżej zachodu. hm... zrobiło się  już mniej przyjemnie.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,765

danielmik napisał/a:

tel masz trzeba było dzwonić dzień zdecydowanie udany i choć gumowania porządnego nie było w moim wydaniu gdyż muszę w końcu dobrze przymocować i napiąć linki gazu ale było sympatycznie

jak sie maszyna sprawuje po modyfikacjach?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

2,766

Franz napisał/a:
danielmik napisał/a:

i co to za mody??

DR-Z 400ESM sold

2,767

Dzisiaj też sobie na dr-z pojeździłem i powiem że nawet fajnie :|

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,768

noo ja kata tez przepalałem :D dalem mały ogien na Pile haha xd

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

2,769

lajcik :D

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

2,770

rodman napisał/a:
Franz napisał/a:
danielmik napisał/a:

i co to za mody??

generalnie wydech i gaźnik to najbardziej wpływające na silnik modyfikacje jeśli chodzi o stopień sprężania to jeszcze nie zmieniłem uszczelki niestety gdyż wstrzymałem się z robotą skoro ma być CRF

no ale przede wszystkim to nie dałem do regulacji gaźnika jeszcze więc do Kacpra też będę musiał się uśmiechnąć gdyż moje umiejętności w tym wzlędzie są bardzo okrojone

2,771

Daniel ty  i lepiej o tym rozwierceniu e-boxa powiec wiecej.

2,772

[url]http://www.youtube.com/watch?v=VtKWbs0N5lo[/url]

masz nic wiecej nie trzeba mowic ;]

2,773

Dzieki wlasnei o to mi chodzilo :)

2,774

[url]http://www.scigacz.pl/Bramki,kontroli,sredniej,predkosci,juz,dzialaja,14700.html[/url]

Czas schować blachę pod błotnik :))

100% Supermoto

2,775

Ja już dawno o tym pomyślałem. Moja jest tak ukryta, że sam ją dopiero przy myciu moto odkrywam.

Ale najsensowniejszym rozwiązaniem jest brudna rejestracja, konsekwencje są najmniejsze. Za schowaną zabierają dowód a za brudną tylko mandat, jeśli się nie mylę 50 zeta. Tylko to nie jest opcja dla tych co więcej czasu spędzają... na polerowaniu moto niż na samej jeździe.
Trudno się wtedy tłumaczyć, że pobrudziła się tylko rejestracja.