Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Uszczelki pod wydech, laczenia wydechu, pod dekiel sprzegla i pod walek zmiany biegow :D generalnie walka z cieknacym silnikiem :) ale kocowke wydechu zrobilem :D Full przelot. Moge jechac bronic krzyza!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 185 186 187 188 189 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uszczelki pod wydech, laczenia wydechu, pod dekiel sprzegla i pod walek zmiany biegow :D generalnie walka z cieknacym silnikiem :) ale kocowke wydechu zrobilem :D Full przelot. Moge jechac bronic krzyza!
No dobra przypominam wszystkim zainteresowanym 14 plac bankowy
spać nie możesz :) 7:30
Nie od 5:20 siedze w pracy :-)
dzieki daniel to latamy:)
ok 14-bankowy.
Jak by coś się zmieniło dajcie znać na kom.
No i z latania guzik...niezawodny ktm znow sie spi...dolil:/ dobrze ze w domu sa browary i guitarhero:)
Ps. Jak sie latalo?
słabo. Jeden typ na czarnym kacie ciągle miał awarie i przez niego nie mogliśmy solidnie polatać. Ale jak go odstawiliśmy do domu to udało się tak pojeździć że DRZ jak zwykle z przegumowania się porzygała. Takze dobrze było.
A ty daniel jak na drugi raz się spóźnisz godzinę to będziesz mógł co najwyżej polizać ślady po naszych oponach. Zeby to mi był ostatni raz...!!
hehe ktm nie zawiódł i jak zwykle się spierdolił :)
co tam się z nim stało ?
Ja na dzisiaj się nie wyrobiłem na ustawkę ale w następny wknd pewnie będę.
No ,wkoncu to nie była moja DRZta:D
Cos sie jebie z elektryka:/ i musze jechac do freefanu na diagnostyke...to mni najbardziek martwi:/
Masz te ciągłe problemy z elektryką w ktm !? :P mnie też lekko zawiódł chociaż nie ktm ale dunlop sportmax ;/
A co sie stalo?
Dziuru po raz drugi ale to nie problem na szczęście ;)
foty , filmy ?
Strony Poprzednia 1 … 185 186 187 188 189 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 44 zapytań