196

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Ta ale w wielka sobotę tez nie bardzo.
Ja mam hujnię kwadratową bo w świeta idę na wesele w niedziele a poniedziałek bd miał naprawdę lany bo poprawiny będą :D

197

No to weekend wcześniej ,albo poźniej chociaż ja jestem za 15-16 kwietnia :D

motoslide.com

198

mnie tez   dopisz tym bardziej ze to moje tereny, zreszta jak na dresso nie bedzie miejsc moj kolega zreszto motorzysta ma tam hotelik z barem w lesie wiec klimat jest konkretny.moge sie wywiedziec jak i co.i fakt nad zalew jezdzimy sie kapac i imprezowac.jest gdzie pojezdzic w terenie i na asfaldziku.chyba jestem najblizej od tej lokalizacji az cale 10 km.podobno ma w kwietniu byc zimno.ale czas pokaze.jeszcse propozycja zeby moze cos zrobic kolo tego terminu i cala zgraja pojechac na czestochowe.w linku termin [url]http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_miesieczne.php?rok=2011&miesiac=4[/url]

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

199

Wpisałem Cie .

Zimno? Jakie zimno ? Zimno to teraz jest , a jak bedzie 10-15 stopni to będzie bajecznie :P

motoslide.com

200

Pedrosa, jak możesz dowiedz się jak wygląda sytuacja u Twojego kolegi. Zawsze będzie jakaś alternatywa, jakby z Dresso nie wypaliło.

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

201

Raju napisał/a:

Pedrosa, jak możesz dowiedz się jak wygląda sytuacja u Twojego kolegi. Zawsze będzie jakaś alternatywa, jakby z Dresso nie wypaliło.

nie ma tematu zadzwonie i dam znac.tylko najlepiej byloby jakby byl juz okreslony termin

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

202 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-02-02 13:09:06)

Barteksm napisał/a:

Wpisałem Cie .

Zimno? Jakie zimno ? Zimno to teraz jest , a jak bedzie 10-15 stopni to będzie bajecznie :P

no tak tylko podobno ma byc snieg.wiem wiem tym od pogody sie nie ufa jak psom ale niestety przy tych anomaliach trzeba brac 50 na 50.czyli na dwoje babka wrozyla

203

o mnie np piatek-sobota odpada-praca wolałbym sobota(wieczor) (cala)niedziela

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

204 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-02 13:20:33)

Nie będzie sniegu , temperatura bedzie wahała sie w granicach 15 stopni , niebo lekko zachmurzone , ale bez opadów , ciśnienie 1002 hPa , słaby wiaterek wiejący z południa zalatujący latem .

Zadzwoń do kumpla zapytaj sie jakie ma ceny czy terminy ma wolne , a i możesz mi wysłać lokalizacje gdzie to jest .

Co do tego sobota niedziela , to zawsze można wywalczyć wolne na ten dzień , nie jest to z dnia na dzień wiec ...
a wszyscy nie będa sie dostosowywać bo zawsze komuś coś nie bedzie pasowało

motoslide.com

205

Ciężko będzie to tak zgrać żeby każdemu pasowało :/

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

206

Barteksm napisał/a:

Nie będzie sniegu , temperatura bedzie wahała sie w granicach 15 stopni , niebo lekko zachmurzone , ale bez opadów , ciśnienie 1002 hPa , słaby wiaterek wiejący z południa zalatujący latem .

a wszyscy nie będa sie dostosowywać bo zawsze komuś coś nie bedzie pasowało

Dokładnie tak... trudno dogodzić wszystkim. Jak zaimponujecie nam zorganizowaniem, to można będzie myśleć o czymś podobnym na koniec sezonu. Wtedy pocieszą się Ci co nie mogli pojawić się na rozpoczęciu.

Niestety z terminem nie podpasujemy wszystkim. :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

207

Pedrosa lepiej szukaj czegoś dla siebie :P bo ja juz ostrzę zęby na Twoją CRFę ;) hehe

208

danielmik napisał/a:

Pedrosa lepiej szukaj czegoś dla siebie :P bo ja juz ostrzę zęby na Twoją CRFę ;) hehe

wiem wiem .kilka osob ostrzy.pojade chyba ja dzisiaj odpalic.poslucham chociaz arrowa.az sie garaz trzesie

209

Raju napisał/a:

Ciężko będzie to tak zgrać żeby każdemu pasowało :/

Komuś zawsze nie przypasi :/ życie... Ubolewamy...

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

210

ale mam nadzieję że jestem pierwszy na liście hehe :P

pedrosa73 napisał/a:
danielmik napisał/a:

wiem wiem .kilka osob ostrzy.pojade chyba ja dzisiaj odpalic.poslucham chociaz arrowa.az sie garaz trzesie