Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Ta ale w wielka sobotę tez nie bardzo.
Ja mam hujnię kwadratową bo w świeta idę na wesele w niedziele a poniedziałek bd miał naprawdę lany bo poprawiny będą :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ta ale w wielka sobotę tez nie bardzo.
Ja mam hujnię kwadratową bo w świeta idę na wesele w niedziele a poniedziałek bd miał naprawdę lany bo poprawiny będą :D
No to weekend wcześniej ,albo poźniej chociaż ja jestem za 15-16 kwietnia :D
mnie tez dopisz tym bardziej ze to moje tereny, zreszta jak na dresso nie bedzie miejsc moj kolega zreszto motorzysta ma tam hotelik z barem w lesie wiec klimat jest konkretny.moge sie wywiedziec jak i co.i fakt nad zalew jezdzimy sie kapac i imprezowac.jest gdzie pojezdzic w terenie i na asfaldziku.chyba jestem najblizej od tej lokalizacji az cale 10 km.podobno ma w kwietniu byc zimno.ale czas pokaze.jeszcse propozycja zeby moze cos zrobic kolo tego terminu i cala zgraja pojechac na czestochowe.w linku termin [url]http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_miesieczne.php?rok=2011&miesiac=4[/url]
Wpisałem Cie .
Zimno? Jakie zimno ? Zimno to teraz jest , a jak bedzie 10-15 stopni to będzie bajecznie :P
Pedrosa, jak możesz dowiedz się jak wygląda sytuacja u Twojego kolegi. Zawsze będzie jakaś alternatywa, jakby z Dresso nie wypaliło.
Pedrosa, jak możesz dowiedz się jak wygląda sytuacja u Twojego kolegi. Zawsze będzie jakaś alternatywa, jakby z Dresso nie wypaliło.
nie ma tematu zadzwonie i dam znac.tylko najlepiej byloby jakby byl juz okreslony termin
Wpisałem Cie .
Zimno? Jakie zimno ? Zimno to teraz jest , a jak bedzie 10-15 stopni to będzie bajecznie :P
no tak tylko podobno ma byc snieg.wiem wiem tym od pogody sie nie ufa jak psom ale niestety przy tych anomaliach trzeba brac 50 na 50.czyli na dwoje babka wrozyla
o mnie np piatek-sobota odpada-praca wolałbym sobota(wieczor) (cala)niedziela
Nie będzie sniegu , temperatura bedzie wahała sie w granicach 15 stopni , niebo lekko zachmurzone , ale bez opadów , ciśnienie 1002 hPa , słaby wiaterek wiejący z południa zalatujący latem .
Zadzwoń do kumpla zapytaj sie jakie ma ceny czy terminy ma wolne , a i możesz mi wysłać lokalizacje gdzie to jest .
Co do tego sobota niedziela , to zawsze można wywalczyć wolne na ten dzień , nie jest to z dnia na dzień wiec ...
a wszyscy nie będa sie dostosowywać bo zawsze komuś coś nie bedzie pasowało
Ciężko będzie to tak zgrać żeby każdemu pasowało :/
Nie będzie sniegu , temperatura bedzie wahała sie w granicach 15 stopni , niebo lekko zachmurzone , ale bez opadów , ciśnienie 1002 hPa , słaby wiaterek wiejący z południa zalatujący latem .
a wszyscy nie będa sie dostosowywać bo zawsze komuś coś nie bedzie pasowało
Dokładnie tak... trudno dogodzić wszystkim. Jak zaimponujecie nam zorganizowaniem, to można będzie myśleć o czymś podobnym na koniec sezonu. Wtedy pocieszą się Ci co nie mogli pojawić się na rozpoczęciu.
Niestety z terminem nie podpasujemy wszystkim. :(
Pedrosa lepiej szukaj czegoś dla siebie :P bo ja juz ostrzę zęby na Twoją CRFę ;) hehe
Pedrosa lepiej szukaj czegoś dla siebie :P bo ja juz ostrzę zęby na Twoją CRFę ;) hehe
wiem wiem .kilka osob ostrzy.pojade chyba ja dzisiaj odpalic.poslucham chociaz arrowa.az sie garaz trzesie
Ciężko będzie to tak zgrać żeby każdemu pasowało :/
Komuś zawsze nie przypasi :/ życie... Ubolewamy...
ale mam nadzieję że jestem pierwszy na liście hehe :P
danielmik napisał/a:Pedrosa lepiej szukaj czegoś dla siebie :P bo ja juz ostrzę zęby na Twoją CRFę ;) hehe
wiem wiem .kilka osob ostrzy.pojade chyba ja dzisiaj odpalic.poslucham chociaz arrowa.az sie garaz trzesie
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 60 zapytań