Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
właśnie wróciłem k***a ja pierdole Zdałem :) nie wiem co napisać normalnie zaciesz mordy ja pierdziele trzeba będzie się spotkać na zlocie i zachlać gębe :P :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
właśnie wróciłem k***a ja pierdole Zdałem :) nie wiem co napisać normalnie zaciesz mordy ja pierdziele trzeba będzie się spotkać na zlocie i zachlać gębe :P :)
właśnie wróciłem k***a ja pierdole Zdałem :) nie wiem co napisać normalnie zaciesz mordy ja pierdziele trzeba będzie się spotkać na zlocie i zachlać gębę :P :)
Nooo i tak ku*wa ma być , brawo !
:) a kutas chciał mnie oblać ale sie mu k***a nie dałem jeszcze na koniec wysiadając z L patrzył się na mnie jak bym miał go zabić :P
bajo jajo
nie prawda powiem to twojej mojej i ich mamie i masz przejebane gorzej przepierdolone :D
dobra nie pie*ol
gadaj jak drz , sypie sie już :P
człowieku już na drzewie go rozwaliłem :D ale już nie będzie chodził jak elektryczna temperówka teraz będzie zuuuuuuuooooooooooooooooooooo bo oddałem wydech do "edhaust" <----- Pana Edzia który przerabia tłumiki i wszyscy są z nich zadowoleni
wybebasza Ci go ?
bo ja bym swojego troche podgłośnił
Bartek to weź jakiego gwoździa i troche dziurek zrób :D
taki mam plan , tylko zamiast gwoździ przecinak i młotek 3 kg
no tak Pan Edek przerabia wydechy profesjonalnie za małą cena skraca robi co chcesz z wydechem mój będzie skrucony o 10 cm + komora rozprężna wszystko za 200 zł jutro pewnie pokażę wynik pracy pana Edka
eee to wy macie nadal tłumiki ? ja to swojego już wywaliłem i jest głośno jak trzeba :D hehe
za drogo :P
swojego też bym skrócił , wiem wiem wszyscy marudzą , ze mają z krótkie , a ja bede skracał , ale już mnie meczy taki długi :D hahaha
przepraszam panowie za mały off ale co to za zmiany gdzie jest opcja usuń posta? he ? nie było mnie tylko kilka dni na forum.
I kiedy Ty Bartek nabiłeś 500 postów ????
Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 37 zapytań