Odp: Bluza SUPERMOTO
mozna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie umiecie czytać !
Wyraznie jest napisane , ze nie mamy jeszcze wykonawcy , nie mamy cen, bluz ani rozmiarów .
Do czego chcesz sie dopisywać ? Będą konkrety to i lista bedzie otwarta , narazie czekajcie i sledzcie wątek .
Typ a allegro laskawie odpowiedzial
Witam!
79,99zł 1szt przy zamówieniu 30sztuk nadruk dwustronny
Nadruk jednostronny 72,99zł
Bluzy firmy Sitotex.
Ja tam zdania nie zmienilem, ale jak chcecie :)
Jak coś się pisze... Jaka by nie wyszła w efekcie końcowym :]
czyli w koncu lista bedzie od nowa czy nowy temat czy jak? bo napieprzacie OT ze aż miło i juz nie wiem nic :/
No właśnie...?
Narazie nie ma bluzy wiec , liste czego chcecie robić bo nie rozumiem ?
Chłopaki lista narazie nie jest do niczego potrzebna , dzisiaj mam dostać wycene od Łódzkiej firmy.
Oni daja wycene dla 20 , 30 i 50 osób wiec jesli juz będe znał cene wtedy bedzie mozna zbierać chętnych którzy będa wiedzieli co za ile i jak .
Po co robić kolejna liste , a jesli komus nie spodoba sie bluza lub cena to co , znowu sie ktos wycofa i znowu bedziemy robili nową liste ?
jak to nie ma bluzy? rozmowa była ze robimy listę chetnych i do nakładu wycena będzie. jak tak się będziemy pieprzyli z tym to gwantuje wam że bluzy nie będzie wcale ;) 42 strony w temacie a my jesteśmy w punkcie 0 bo nawet nie ma projektu zaakceptowanego przez wszystkich :D
Panowie... Nie wiem jak wygląda obecny wzór bo nie chce mi się w tym wszystkim grzebać to po .1 a po .2 Jeśli nie ma nawetn ukierunkowania na żaden nie lepiej było by zrobić bluzy z czymś tam o wiadomej tematyce, ale z widocznym napisem... SUPERMOTO.PL ? Jeśli już zamówienia mają być na taką skale... To po co wdzierać się w kogoś indywidualny wzór... Taki to może każdy sobie na własną reke polapać jak chce... Dobrze było by zrobić coś świadczącego o wspólnocie Serwisu i w ogóle SMu w Polsce... To jest moje zdanie...
jak narazie jest liczba chętnych. Listę kupujących zrobi się po zaakceptowaniu projektu i ceny dla iluś tam ludzi (20 30 50). Ja to tak rozumiem.
Panowie... Nie wiem jak wygląda obecny wzór bo nie chce mi się w tym wszystkim grzebać to po .1 a po .2 Jeśli nie ma nawetn ukierunkowania na żaden nie lepiej było by zrobić bluzy z czymś tam o wiadomej tematyce, ale z widocznym napisem... SUPERMOTO.PL ? Jeśli już zamówienia mają być na taką skale... To po co wdzierać się w kogoś indywidualny wzór... Taki to może każdy sobie na własną reke polapać jak chce... Dobrze było by zrobić coś świadczącego o wspólnocie Serwisu i w ogóle SMu w Polsce... To jest moje zdanie...
na 34 stronie tematu jest projekt bluzy.
Ranger88 napisał/a:Panowie... Nie wiem jak wygląda obecny wzór bo nie chce mi się w tym wszystkim grzebać to po .1 a po .2 Jeśli nie ma nawetn ukierunkowania na żaden nie lepiej było by zrobić bluzy z czymś tam o wiadomej tematyce, ale z widocznym napisem... SUPERMOTO.PL ? Jeśli już zamówienia mają być na taką skale... To po co wdzierać się w kogoś indywidualny wzór... Taki to może każdy sobie na własną reke polapać jak chce... Dobrze było by zrobić coś świadczącego o wspólnocie Serwisu i w ogóle SMu w Polsce... To jest moje zdanie...
na 34 stronie tematu jest projekt bluzy.
Widzisz... Nie widziałem tego :) a jednak brnę w tą samą myśl... :] Nie no zajebiście... Tylko widziałem tam dyskusjen a temat tekstu i obrazku z tylu... Ja osobiscie zdecydowanie wolał bym jakieś koło... No i wtedy siłą rzeczy inny tekst...
Panowie panie dupimy jak połamani, 1,5 roku w placy i nic nie ma !!!
Bluza 1 lub 2 strony wcześniej jest mowa, że Fruit of the Loom czarną z kapturem wybieramy wzór jest podany na stronie 34
Cena?! Konkretna będzie podana po ustaleniu dokładnej liczby przyjmijmy że jest to 100zł za sztukę + wysyłka
Lista mogę pomóc bo inaczej ni huja z tego. Ewentualniue jakiś mod musiałby usuwać posty z tematu, który się założy!!!!
Więc jak działamy czy dalej dupimy, żeby posty nabijać???
młody85 napisał/a:Napiście mi jak wrzucić fotki żeby od razu były widoczne po otwarciu, a ja dziś założę nowy temat i tam bez burdelu by się założyło listę
O czym Ty mówisz , nowy temat ? Bez sensu przecież tam bedzie to samo .
Poczekajmy na cene dla 20 i 50 osób i wtedy bedzie mozna robić konkretną liste .
Robienie drugiej listy w oparciu o brak jakich kolwiek konkretów nie bedzie sie różniło niczym od pierwszej .
To co wyżej to chyba są konkrety I w oparciu o to listę w nowym temacie bo tu jest taki burdel, że mało Kto się umie odnaleźć i zadaje pytanie co chwilę !!
Panowie panie dupimy jak połamani, 1,5 roku w placy i nic nie ma !!!
Bluza 1 lub 2 strony wcześniej jest mowa, że Fruit of the Loom czarną z kapturem wybieramy wzór jest podany na stronie 34
Cena?! Konkretna będzie podana po ustaleniu dokładnej liczby przyjmijmy że jest to 100zł za sztukę + wysyłka
Lista mogę pomóc bo inaczej ni huja z tego. Ewentualniue jakiś mod musiałby usuwać posty z tematu, który się założy!!!!
Więc jak działamy czy dalej dupimy, żeby posty nabijać???
Święta racja... i nawet mogę nawet wziąść to w swoje ręce... Tylko, żebym się z nikim nie zdublował bo w temat dopiero wszedłem i na dobrą sprawę nie wiem co się święci w kierunku realizacji przedsięwzięcia poza rozmową... o tym :]
Podtrzymuje: zmienił bym tył...
Wszystko ogarnia Jery
No to zakładaj nowy temat nową liste .
Tylko jak ja CI mówie , że czekam na wycene bluzy to do Ciebie nie dociera.
Będę miał cene i dane odnosnie bluzy wtedy bedzie mozna zrobić konkretną liste konkretnych osób zdecydowanych na ta konkretną bluze !
Po co robić liste skoro mamy dopiero projekt a nie mamy wykonawcy ? Powtarzam , a jesli zrobisz liste , ja za godzine czy dwie powiem , ze bluza jest taka i taka i tyle i za tyle i zacznie Ci sie ta lista znowu wykruszac bo dla tego za drogo temu sie nie podobają sznureczki przy kapturze , a trzeciemu logo ? Co wtedy , kolejna lista?
Poczekajmy z tym do momentu , az dostane wycene.
Strony Poprzednia 1 … 40 41 42 43 44 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 60 zapytań