631

Odp: Bluza SUPERMOTO

Barteksm napisał/a:

Wszystko ogarnia Jery

No to zakładaj nowy temat nową liste .

Tylko jak ja CI mówie , że czekam na wycene bluzy to do Ciebie nie dociera.
Będę miał cene i dane odnosnie bluzy wtedy bedzie mozna zrobić konkretną liste konkretnych osób zdecydowanych na ta konkretną bluze !
Po co robić liste skoro mamy dopiero projekt a nie mamy wykonawcy ? Powtarzam , a jesli zrobisz liste , ja za godzine czy dwie powiem , ze bluza jest taka i taka i tyle i za tyle i zacznie Ci sie ta lista znowu wykruszac bo dla tego za drogo temu sie nie podobają sznureczki przy kapturze , a trzeciemu logo ? Co wtedy , kolejna lista?
Poczekajmy z tym do momentu , az dostane wycene.

No to niech ogarnia... Dociera - widze co piszesz... Pisałem, że nie jestem w temacie a Tobie chciało by się wertować 40 pare stron odpoczątku, żeby to wszystko zrozumieć? :] Swoją drogą widze, że naprawde sporo to trwa... Dla chcącego nic trudnego i pier...ić nie podobające się komuś sznurki, niech sobie sam zamawia-to problemy typu "kutas"... Ogarniasz gościa od bluz, robisz logo wystawiasz na forum - piszesz "zamawiam - kto jeszcze taką chce?" i tyle... Dla chcącego nic trudnego... Dziwne problemy...

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

632

To z docieraniem nie było do cIebie tylko do młodego85 bo chyba czyta co 10 post .
Tak własnie bedzie jak mówisz , wygląd bluzy mamy juz ustalony , teraz tylko ta wycena i wszystko bedzie wrzucone na forum , komu sie bedzie podobało ten zamówi reszta niech marudzi i wysmysla coraz to nowsze wersje dalej .

motoslide.com

633

Barteksm napisał/a:

To z docieraniem nie było do cIebie tylko do młodego85 bo chyba czyta co 10 post .
Tak własnie bedzie jak mówisz , wygląd bluzy mamy juz ustalony , teraz tylko ta wycena i wszystko bedzie wrzucone na forum , komu sie bedzie podobało ten zamówi reszta niech marudzi i wysmysla coraz to nowsze wersje dalej .

No i wszystko... Aha w algorytmie postępowania w owym przedsięwzięciu zapomniałem gdzieś wtrącić... Najlepiej po etapie wystawienia projektu: zbierasz chętnych na tą konkretną, dajesz czas powiedzmy tygodnia, zamykasz liste i działasz z wykonawcą... Proste jak j...nie :]

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

634

No resztą jak coś ma zajać sie Jery to jego inicjatywa .

motoslide.com

635

Ranger, ja mam taka prosbe, zebys sie robil chaosu. Projekt bluzy jest znany i ogolnie przyjety. Jak bys przeczytal temat to bys wiedzial, ale Ci sie nie chce. Zastanawiam sie tylko, jak Ci sie nie chce kliknac i przeczytac pare stron, to czy Ci sie bedzie chcialo kase wyslac, bo w przeciwienstwie do czytania tego forum, to juz kosztuje i trzeba cos zrobic samemu, tzn isc do banku, na poczte xzy tez zlogowac sie w banku on-line i zrobic przelew.

Projekt jest
Lista jest (jak bys czytal temat, to bys wiedzial ze prosilem o wpisywanie sie ludzi, ktorzy sa pewni checi posiadania takiej bluzy i sa gotowi wplacic kase chocby jutro)

Na co czekamy. Wlasciwie tylko na oferte dla Bartka o ktora pytal i az podejmiecie decyzje jaka bluze chcecie. Ta Fruit of the loom pogrubiona, czy inna.

Temat nie umrze. Nie bylo wczesniejszych chetnych zeby sie tym zajeli, wiec zrobie to ja. Ja Jeszcze nie zrezygnowalem i nie zamierzam, chociaz takie rozmowy jak ta na ostatniej stronie skutecznie zabijaja checi w kazdym.

Panowie, spokojnie.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

636 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-01-24 19:59:24)

Teraz czytajcie uważnie bo nie będe powtarzał .

Mamy gotowy projekt bluzy który możecie zobaczyć tutaj.
[url=http://img9.imageshack.us/i/bluza32.jpg/]http://img9.imageshack.us/img9/3205/bluza32.th.jpg[/url]
[url=http://img213.imageshack.us/i/bluza34ty.jpg/]http://img213.imageshack.us/img213/6784/bluza34ty.th.jpg[/url]

Opcje są dwie :

• full opcja

• bez loga Supermana

Kolejny wybór to rodzaj bluzy i tych opcji mamy aż trzy.

• 1 bluza Fruit + drukarnia 20zl
    Rozmiarówka : Sizes:
    S ??? XXL
    Size Width* Length**
    S 51 67
    M 56 69.5
    L 61 73.5
    XL 63.5 77
    XXL 68.5 80
    Tol +/- 2.5 2.5
    *Measure across garment 2cm down from armholes
    **Measure from highest point of shoulder to bottom edge of garment

• 2 bluza z allegro 79,99zł 1szt przy zamówieniu 30sztuk nadruk dwustronny
    Nadruk jednostronny 72,99zł
    Bluzy firmy Sitotex.
    Rozmiarówka :
    [url=http://img225.imageshack.us/i/rozmiarwkaallegro.jpg/]http://img225.imageshack.us/img225/7668/rozmiarwkaallegro.th.jpg[/url]

• 3 moja propozycja bluza firmy dziane.pl , bluza jest ich produkcją nadruk również
    [url]http://dziane.pl/pl/bluza-board-z-kapturem-czarna.html[/url] - tutaj sa zdjecia oraz wszystkie informacje o bluzie
    cena  : Bluza z kapturem z kpl nadruków (M-XXL) przy 30 szt.: 55 zł/ szt. brutto (dla osób chcących bluze bez "S" oczywiscie bedzie troche taniej , ale to beda drobne złotówki .
    Rozmiarówka :
    [url=http://img714.imageshack.us/i/rozmiarwkadziane.jpg/]http://img714.imageshack.us/img714/1706/rozmiarwkadziane.th.jpg[/url]

Napewno nie będzie problemu zrobienia bluzy bez loga "S" w firmie Dziene.pl propozycja 3 , rozmiawiałem dzisiaj z kimś od nich i wydawał sie ogarnięty.
Nie wiem jak ceny pierwszych propozycji , ale cena od Dziane.pl jest ceną brutto.
Do każdej bluzy trzeba doliczyć koszt przesyłki ok. 15 zł.
Co do bluz bez loga S nie bierzemy odpowiedzialności za żadne pomyłki drukarni.

Osobiscie jestem za propozycją numer 3

Nie piszcie tutaj żadnych głupot , wiem nie jestem świety , ale bardzo bym prosił tylko o konkretne wypowiedzi .

Żeby nie zawalać tego tematu liste chętnych znajdziecie tutaj [url]https://docs.google.com/document/d/1LNCtR5og-f_tVjqy5EtUWJjPKI-UonRgNNDLdUhqiGI/edit?hl=pl&pli=1#[/url]
możecie ją edytować , wiec niech każdy sie pomierzy, zdecyduje sie na wersje full lub bez loga "S" i wpisze u siebie poprawki na liscie . Dla pewności po dokonaniu poprawek w prawym górym roku kliknij Zapisz teraz

Obok swojego nicku , rozmiaru , sztuk , oraz wersji (full lub bez loga"S" ) napiszcie którą bluze wolicie 1 ,2 ,3

Bądzmy poważni chociaż raz.

Pozdrawiam Bartek

motoslide.com

637

wyskakuje mi error przy tym linku

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

638

próbuj do skutku , wszystko działa , spróbuj na innej przeglądarce na IE 8 wszysko ok.

motoslide.com

639

ok na operze zadziałało :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

640

JERY napisał/a:

Ranger, ja mam taka prosbe, zebys sie robil chaosu. Projekt bluzy jest znany i ogolnie przyjety. Jak bys przeczytal temat to bys wiedzial, ale Ci sie nie chce. Zastanawiam sie tylko, jak Ci sie nie chce kliknac i przeczytac pare stron, to czy Ci sie bedzie chcialo kase wyslac, bo w przeciwienstwie do czytania tego forum, to juz kosztuje i trzeba cos zrobic samemu, tzn isc do banku, na poczte xzy tez zlogowac sie w banku on-line i zrobic przelew.

Projekt jest
Lista jest (jak bys czytal temat, to bys wiedzial ze prosilem o wpisywanie sie ludzi, ktorzy sa pewni checi posiadania takiej bluzy i sa gotowi wplacic kase chocby jutro)

Na co czekamy. Wlasciwie tylko na oferte dla Bartka o ktora pytal i az podejmiecie decyzje jaka bluze chcecie. Ta Fruit of the loom pogrubiona, czy inna.

Temat nie umrze. Nie bylo wczesniejszych chetnych zeby sie tym zajeli, wiec zrobie to ja. Ja Jeszcze nie zrezygnowalem i nie zamierzam, chociaz takie rozmowy jak ta na ostatniej stronie skutecznie zabijaja checi w kazdym.

Panowie, spokojnie.

po.1 Jeśli już nazywamy chaosem to co się tutaj dzieje to nie tylko ja go tworze... po .2 Skoro zaangażowani "w bluzy" wiedzą jak sprawa wygląda to na czym wg. Ciebie w ogóle polega ten chaos? :] po. 3 Owszem no nie chce mi się wertować 40stu (zresztą nie tylko mi) stron w 80% mówiących o niczym bo właśnie, że przejrzałem  kilka i w sumie nic konkretnego się nie dowiedziałem. Może po prostu trafiłem na nie właściwe, niemniej jednak taki był tego efekt :] tym bardziej kiedy temat wciąż się ciągnie i krótkie wyjaśnienie na temat obecnego progresu realizowanego przedsięwzięcia mogę uzyskać od kogokolwiek  w poście nie koniecznie skupiającym się tylko na wyjaśnieniach dla mnie bo to może pojawić się nawet w jego "post scriptum" :] no, ale skoro to dla Ciebie jest problem to tylko o Tobie świadczy. po. 4 Robił bym przelew online i pewnie by mi się chciało go zrobić... bo dlaczego miało by nie chcieć? :) Co Ty w ogóle przyrównujesz... po. 5 Nie podważaj zupełnie bezpodstawnie mojej determinacji tudzież samozaparcia w 'działaniu' wszelako pojętym  bo g***o o mnie wiesz drogi kolego :] i szczerze powiedziawszy to trochę pojechałeś tym co napisałeś sądząc, że nie będzie chciało mi się wpłacić kasy :] to w ogóle jakiś absurd... nonsesne :] bo jeśli już miałbym się w tej kwestii określić to raczej należe do ludzi o zupełnie przeciwnym charakterze... Nie raz sobie i wielu osobom dookoła to udowodniłem w sprawach o niebo wyższej wagi, to wiem i to się dla mnie liczy a co sądzisz Ty to szczerze powiedziawszy mam głęboko, tym bardziej kiedy wyznacznikiem tego czy wpłacę kasę na bluzę czy nie, jest dla Ciebie to czy chce mi się przepierd... 40 stron forumowych w których jakieś 30 mówi "nic", kiedy dopiero tutaj się pojawiam a odp. na zadane przeze mnie pytania mogę uzyskać ot tak co generalnie "ludzkiemu" człowiekowi nie powinno przysporzyć żadnego wręcz problemu:] Tak jak np. odpowiedział mi Barteksm... Zresztą już wszystko wiem i nie robię już "chaosu" więc po co to w ogóle...? :] W ten sposób właśnie go tylko napędzasz :] po. 6 Myślałem, że inicjatywa podnosi współczynnik chęci działania a w tym konkretnym przypadku współdziałania, którą tu ewidentnie okazuje :] a po. 7 Poprostu chciałem dobrze... Nie tylko dla siebie, ale w sumie przede wszystkim dla owej społeczności :]

P.S. Ponad 40 stron... "chaosu" a Ty przypierd... się do mnie kiedy nie zapełniłem nawet 1/4 jednej strony :] Bo pod awatarem masz większą cyferkę..? :] Proszę Cię... :]
Mimo wszystko, pozdrawiam :]

R1

641

Tworzysz chaos bo gdy juz prawie jest wszystko ustalone, to wyskakujesz z robieniem wszystkiego od nowa (pokazanie projektu, robienie nowej listy gdy stara jest dobra i aktualna) a to tylko dlatego, ze tobie nie chce sie czytac tego co ktos napisal. Nie musisz czytac wszystkich stron od poczatku, bo pierwsze posty sa sprzed roku czy dwoch, ale wystarczylo by, zebys przeczytal 10 ostatnich stron i wszystko bys wiedzial. I jest to problem nie tylko dla mnie, bo to irytujace, gdy kazdy kto dopiero wlaczyl sie do tematu, prosi o wyjasnienie wszystkiego tylko dlatego, ze nie chce mu sie czytac.

Porownanie do wplacenia kasy? Juz wyjasniam. Zycie nauczy kazdego, ze forumowe pisanie i czytanie to najprzyjemniejsza czesc jakiego kolwiek przedsiewziecia. Problemy zaczynaja sie, gdy trzeba zabrac kase i cos zrobic. Powie Ci to kazdy, kto probowal cos zorganizowac i to nie tylko w gronie forumowym. Zreszta kasa to tylko przyklad. Tak jest ze wszystkim. Ze zlotami, z wyjazdami na tor itd. Jak jest spontan to jedzie 100 osob. Jak jest dzien przed terminem to zostaje 5 bo reszczie sie koty, psy, kanarki posraly, zazygaly i w ogole zachorowaly. Wiec skoro tobie nie chce sie czytac (co jest najlatwiejsza czescia przedsiewziecia) to zakladam ze z prawdziwymi "czynami" moze byc tylko gorzej.

W tym przypadku twoja inicjatywa to byla "niedzwiedzia przysluga" Ale dla oczyszczenia atmosfery i upozadkowania balaganu Bartek zrobil dobra robote i poukladal wszystko. Teraz podejmowac decyzje i dzialamy. EOT

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

642 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-01-24 22:12:22)

JERY napisał/a:

Tworzysz chaos bo gdy juz prawie jest wszystko ustalone, to wyskakujesz z robieniem wszystkiego od nowa (pokazanie projektu, robienie nowej listy gdy stara jest dobra i aktualna) a to tylko dlatego, ze tobie nie chce sie czytac tego co ktos napisal. Nie musisz czytac wszystkich stron od poczatku, bo pierwsze posty sa sprzed roku czy dwoch, ale wystarczylo by, zebys przeczytal 10 ostatnich stron i wszystko bys wiedzial. I jest to problem nie tylko dla mnie, bo to irytujace, gdy kazdy kto dopiero wlaczyl sie do tematu, prosi o wyjasnienie wszystkiego tylko dlatego, ze nie chce mu sie czytac.

Porownanie do wplacenia kasy? Juz wyjasniam. Zycie nauczy kazdego, ze forumowe pisanie i czytanie to najprzyjemniejsza czesc jakiego kolwiek przedsiewziecia. Problemy zaczynaja sie, gdy trzeba zabrac kase i cos zrobic. Powie Ci to kazdy, kto probowal cos zorganizowac i to nie tylko w gronie forumowym. Zreszta kasa to tylko przyklad. Tak jest ze wszystkim. Ze zlotami, z wyjazdami na tor itd. Jak jest spontan to jedzie 100 osob. Jak jest dzien przed terminem to zostaje 5 bo reszczie sie koty, psy, kanarki posraly, zazygaly i w ogole zachorowaly. Wiec skoro tobie nie chce sie czytac (co jest najlatwiejsza czescia przedsiewziecia) to zakladam ze z prawdziwymi "czynami" moze byc tylko gorzej.

W tym przypadku twoja inicjatywa to byla "niedzwiedzia przysluga" Ale dla oczyszczenia atmosfery i upozadkowania balaganu Bartek zrobil dobra robote i poukladal wszystko. Teraz podejmowac decyzje i dzialamy. EOT

Każdy normalny zaczyna od początku :] a to na które konkretnie strony trafiłem później to już tylko kwestia czystego przypadku :] Widzisz... Pierwsze są z przed roku czy dwóch... Chyba to już o czymś świadczy prawda...? No rok ogarniać kwestię bluz...? To na wstępie demotywuje ;) i mówi, że coś jest nie tak... Co do inicjatywy do działania... Owszem zgodzę się z Tobą w 110 nawet % tylko dlaczego zupełnie bezpodstawnie podkreślam, zakładasz że ja tego nie zrobię :) bo czytanie "gadania o niczym" to żadna przyjemność. Ja należę do ludzi wartościujących czyny nade słowa... Zdecydowanie... Więc chyba konkretniej, lepiej i przyjemniej było by coś robić a nie tylko o tym mówić... Owszem-mówić-powiedzieć co trzeba i zrealizować i tutaj też się zgadzam, że to wszystko jest jak najbardziej przyjemne... Zrzesza ludzi i w ogóle w ogóle... Po to to min. jest. A nie mówić, mówić i mówić a nie robić. Jak widać przez rok było tylko mówione... Nikogo za to nie winie bo rozumiem, że na to może wpłynac masa czynników no niemniej jednak wyszło jak wyszło. Co do prawdziwych czynów... Myśl sobie co chcesz ja i ludzie którzy mnie znają wiedzą swoje :] i to mi wystarczy :] wiem jedno - osądzasz mnie zupełnie bez podstawnie bo to czytanie "tego wszystkiego" ma sie nijak do realizacji w moim przypadku czyt. wpłacenia właśnie np. siana... Skoro wyszła niedźwiedzia przysługa... Pozostaje mi przeprosić więc sory :) no chciałem dobrze :] No i jeśli nie da się Tobie pewnych kwestii wyjaśnić a może poprostu nie potrafisz ich zrozumieć bo zwyczajnie myślimy inaczej to i za chaos przepraszam. Co do chęci w ogóle działania w wszelakich kwestiach związanych z supermoto... To uwierz mi, że kto jak kto ale ja właśnie zdecydowanie chce... :) A jak ja chce to i robie :] Wierzyć nie musisz... Czas pokaże :]
Pzdr szJset :]

R1

643

mniejsza o to kto tworzy chaos, wy tworzycie chaos zaśmiecajac temat tak mi sie wydaje,

a teraz do rzeczy ja jestem za tym aby jakosc buzy była jak najlepsza, oczywiscie chce z logiem supermana na moto idealnie ! Jery działaj, róbmy liste kto z zapisanych wczesniej rezygnuje i chce bluze bez loga S na klacie i po kłopocie BOŻE. !

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

644

patryk1533 napisał/a:

mniejsza o to kto tworzy chaos, wy tworzycie chaos zaśmiecajac temat tak mi sie wydaje,

a teraz do rzeczy ja jestem za tym aby jakosc buzy była jak najlepsza, oczywiscie chce z logiem supermana na moto idealnie ! Jery działaj, róbmy liste kto z zapisanych wczesniej rezygnuje i chce bluze bez loga S na klacie i po kłopocie BOŻE. !

No to właśnie to napisałem... A skoro dla Ciebie to takie "proste" to dlaczego jeszcze nie masz tej bluzy...? Sam się mogłeś za to wziąć :) Prosze Was... :)

R1

645

Jery sie zdeklarował ze sie podejmie tego zadania :)
Ranger jak juz pisałem na Fb u ciebie, to wracaj do PL, pierwszy SM terror Ciebie czeka ! :) porobimy troche ogien na Pile

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!