Odp: Bluza SUPERMOTO
gdybyś przeczytał uważnie to wiedział byś , że ja bez niej też nie wychodze z domu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
gdybyś przeczytał uważnie to wiedział byś , że ja bez niej też nie wychodze z domu
Dlaczego podczas tworzenia logo nikt się nie sprzeciwiał ?????? Kur*a kiedy już jest projekt i idzie w dobrym wszystko kierunku każdy ma jakieś wąty ?. Załóżmy ankiete może "kto nie che zamawiać bluzy" ?
Dobra ide spać
Dokładnie ciekawy jestem czy jak ze sklepu bluzy kupujecie to tez tak marudzicie bel loga z przodu może i takie tam.
Bluzy są jakie są kazdy dobrze projekt zna i albo bierzesz albo nie takie jest moje zdanie.
właśnie. Jeden chce bez loga, drugi chce mniejsze, trzeci wolał by różowe a jeszcze kto inny chce z peleryną :) :) :) :D :D :D
Moim zdaniem projekt jest już gotowy i nie zmieniajmy go :) Chyba, że nie było by większych problemów by zrobić bez przedniego nadruku to wtedy te osoby by wzięły bez. Ale w tej kwestii to musi się Jery wypowiedzieć i z producentem dogadać.
Ok, to wszyscy musza sie przystosować do dużego loga S na klacie :)
Fikoł napisał/a:Dlaczego podczas tworzenia logo nikt się nie sprzeciwiał ?????? Kur*a kiedy już jest projekt i idzie w dobrym wszystko kierunku każdy ma jakieś wąty ?. Załóżmy ankiete może "kto nie che zamawiać bluzy" ?
Dobra ide spaćDokładnie ciekawy jestem czy jak ze sklepu bluzy kupujecie to tez tak marudzicie bel loga z przodu może i takie tam.
Bluzy są jakie są kazdy dobrze projekt zna i albo bierzesz albo nie takie jest moje zdanie.
jeśli w sklepie nie ma bluzy która mi się podoba to nie kupuje. chyba raczej też się nie zdecyduje chyba że będzie naprawdę po taniości..
1. Jery - 2 szt. L
2. Giersik - 1 szt. M
3. Peka - 1 szt. XL
4. Raczek - 1 szt. L
5. BolekZKO - 2 szt. 1xL 1xXL
6. Perpetum - 1 szt. L
7. Pomian 1 szt. M
8.Patryk -1szt. M/L w zależności jak wymiary bedą wygladac smile
9.Kusloncu 2szt.
10.JACA - 1 szt M.
11.Barteksm 1szt. (musze zobaczyć tabele z rozmiarami bo z tym jest różnie L/XL)
12. Daniken 1szt M/L w zależności od wymiarów smile
13. Tabul - 1szt. XL ale jeśli można bez loga z przodu, tylko napis tył
14. sabek_d - 1 szt. XL
15. Ozga - 1szt. XL.
16. Ponczo 1 szt m/l zależy jakie będą wymiary
17. Toyo 1 szt. wydaje mi sie ze L ale jak bd rozmiarowka to wam powiem dokladnie
18. Kotidrz - 1 sztuka XL
19. Fikoł - 1 szt. XL
20. Zdaniu13 - 1 szt. rozmiar jak będą wymiary
21. Misa - 1szt. rozmiar tez podam jak będzie rozmiarowka
22. Radzio - 1szt. L/XL w zależności od rozmiarówki
23.SebaKAT - 1szt. napewno ale jeszcze nie wiem jaki rozmiar
24.Lubart -2 szt M/L
25. młody85 - 1 szt XL
26. dragilla - 1 szt. L/XL
27. robocop - 1 szt. chyba L
28.Mateuszxino - 1 szt. L
29. bartek_osw - 1 szt L
30. gierwi - 1 zt XL a moze większa
31. Franz - 1 szt. M
32. moto - 1 szt. L
33. Spe3dy - 1szt. M. (bez loga na przodzie, chyba że będzie malutkie) - a jak nie ma takiej opcji to mi bluzy nie zamawiajcie.
34. Gokon - 1 szt. M. bez loga z przodu jeżeli jest to możliwe jeżeli nie, nie zamawiam
Przeczytawszy powyższe posty na temat loga, rezygnuje.
no to lista zaczynam nam sie powoli wykruszać...
Nikt nikogo nie zmusza :D , niech wam sie w głowie nie rodzą pomysły , że jak sie oficjalnie wycofacie to coś zdziałacie :D dwóch czy trzech to jeszcze nie 20 musicie dalej siać zamęt i bunt na pokładzie bo narazie siłe przebcia macie marną .
Proponuje znaleść bluze, zdecydować dokładne jak będzie wyglądało, napisać rozmiarówkę i cene i zrobić nową liste.
Dobra nie srajcie ogniem .
Jery masz pw.
Proponuje znaleść bluze, zdecydować dokładne jak będzie wyglądało, napisać rozmiarówkę i cene i zrobić nową liste.
ceny nie dostaniesz jak nie będziesz znał ilości. To nie jest zamówienie gotowych bluz ze standardowym nadrukiem od producenta tylko nadruk indywidualny
jaka ona by nie byla z logiem czy bez tak czy tak musze ja miec! :D
Forumową bluzę trzeba mieć :)
ALe o co wam chodzi z tym logiem?? Ze laski nie beda lecialy na typa z logiem supermana? Wstydzicie sie ? Male loga na sutka to sobie golfiarze haftuja. Kiedys mialem taka polowke z krokodylkiem. Co wy na to? Logo zostaje takiejakie jest. Ale spoko. Jak bedzie juz szlo do druku, to zapytam o taka mozliwosc. I nawet wam odlicze te 3zl za druk z jednej strony.
Czy ja wiem czy jest sens tak sie bawic zeby kazdemu zrobic pod jego gust? projekt byl ukazany wszystkim sie podobalo a nagle logo sie nie podoba bo za duze albo za male :rolleyes:
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 51 zapytań