586

Odp: Bluza SUPERMOTO

gdybyś przeczytał uważnie to wiedział byś , że ja bez niej też nie wychodze z domu

motoslide.com

587

Fikoł napisał/a:

Dlaczego podczas tworzenia logo nikt się nie sprzeciwiał ?????? Kur*a kiedy już jest  projekt i  idzie w dobrym wszystko kierunku każdy ma jakieś wąty ?. Załóżmy ankiete może "kto nie che zamawiać bluzy" ?
Dobra ide spać

Dokładnie ciekawy jestem czy jak ze sklepu bluzy kupujecie to tez tak marudzicie bel loga z przodu może i takie tam.
Bluzy są jakie są kazdy dobrze projekt zna i albo bierzesz albo nie takie jest moje zdanie.

SM570R była a teraz???

588 Ostatnio edytowany przez daniken (2011-01-23 12:10:55)

właśnie. Jeden chce bez loga, drugi chce mniejsze, trzeci wolał by różowe a jeszcze kto inny chce z peleryną  :)  :)  :)  :D  :D  :D

Moim zdaniem projekt jest już gotowy i nie zmieniajmy go :) Chyba, że nie było by większych problemów by zrobić bez przedniego nadruku to wtedy te osoby by wzięły bez. Ale w tej kwestii to musi się Jery wypowiedzieć i z producentem dogadać.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

589

Ok, to wszyscy musza sie przystosować do dużego loga S na klacie :)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

590

sabek_d napisał/a:
Fikoł napisał/a:

Dlaczego podczas tworzenia logo nikt się nie sprzeciwiał ?????? Kur*a kiedy już jest  projekt i  idzie w dobrym wszystko kierunku każdy ma jakieś wąty ?. Załóżmy ankiete może "kto nie che zamawiać bluzy" ?
Dobra ide spać

Dokładnie ciekawy jestem czy jak ze sklepu bluzy kupujecie to tez tak marudzicie bel loga z przodu może i takie tam.
Bluzy są jakie są kazdy dobrze projekt zna i albo bierzesz albo nie takie jest moje zdanie.

jeśli w sklepie nie ma bluzy która mi się podoba to nie kupuje. chyba raczej też się nie zdecyduje chyba że będzie naprawdę po taniości..

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

591

1. Jery      -        2 szt.  L
2. Giersik   -      1 szt.  M
3. Peka     -       1 szt.  XL
4. Raczek     -    1 szt.  L
5. BolekZKO -    2 szt. 1xL  1xXL
6. Perpetum -    1 szt. L
7. Pomian          1 szt. M
8.Patryk   -1szt. M/L w zależności jak wymiary  bedą wygladac smile
9.Kusloncu 2szt.
10.JACA        -    1 szt M.
11.Barteksm 1szt. (musze zobaczyć tabele z rozmiarami bo z tym jest różnie L/XL)
12. Daniken 1szt M/L w zależności od wymiarów smile
13. Tabul - 1szt. XL ale jeśli można bez loga z przodu, tylko napis tył
14. sabek_d - 1 szt. XL
15. Ozga - 1szt. XL.
16. Ponczo 1 szt m/l zależy  jakie będą  wymiary
17. Toyo 1 szt. wydaje mi sie ze L ale jak bd rozmiarowka to wam powiem dokladnie
18. Kotidrz - 1 sztuka XL
19. Fikoł - 1 szt. XL
20. Zdaniu13 - 1 szt. rozmiar jak będą wymiary
21. Misa - 1szt. rozmiar tez podam jak  będzie rozmiarowka
22. Radzio - 1szt. L/XL w zależności od rozmiarówki
23.SebaKAT - 1szt. napewno ale jeszcze nie wiem jaki rozmiar
24.Lubart -2 szt M/L
25. młody85 - 1 szt XL
26. dragilla - 1 szt. L/XL
27. robocop - 1 szt. chyba L
28.Mateuszxino - 1 szt. L
29. bartek_osw - 1 szt L
30. gierwi - 1 zt XL a moze większa
31. Franz - 1 szt. M
32. moto - 1 szt. L
33. Spe3dy - 1szt. M. (bez loga na przodzie, chyba że będzie malutkie) - a jak nie ma takiej opcji to mi bluzy nie zamawiajcie.
34. Gokon - 1 szt. M. bez loga z przodu jeżeli jest to możliwe jeżeli nie, nie zamawiam

Przeczytawszy powyższe posty na temat loga, rezygnuje.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

592

no to lista zaczynam nam sie powoli wykruszać...

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

593 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-01-23 15:18:38)

Nikt nikogo nie zmusza :D , niech wam sie w głowie nie rodzą pomysły , że jak sie oficjalnie wycofacie to coś zdziałacie :D dwóch czy trzech to jeszcze nie 20 musicie dalej siać zamęt i bunt na pokładzie bo narazie siłe przebcia macie marną .

motoslide.com

594

Proponuje znaleść bluze, zdecydować dokładne jak będzie wyglądało, napisać rozmiarówkę i cene i zrobić nową liste.

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

595

Dobra nie srajcie ogniem .

Jery masz pw.

motoslide.com

596

Peka napisał/a:

Proponuje znaleść bluze, zdecydować dokładne jak będzie wyglądało, napisać rozmiarówkę i cene i zrobić nową liste.

ceny nie dostaniesz jak nie będziesz znał ilości. To nie jest zamówienie gotowych bluz ze standardowym nadrukiem od producenta tylko nadruk indywidualny

597

jaka ona by nie byla z logiem czy bez tak czy tak musze ja miec! :D

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

598

Forumową bluzę trzeba mieć :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

599 Ostatnio edytowany przez JERY (2011-01-23 17:59:23)

ALe o co wam chodzi z tym logiem?? Ze laski nie beda lecialy na typa z logiem supermana? Wstydzicie sie ? Male loga na sutka to sobie golfiarze haftuja. Kiedys mialem taka polowke z krokodylkiem. Co wy na to? Logo zostaje takiejakie jest. Ale spoko. Jak bedzie juz szlo do druku, to zapytam o taka mozliwosc. I nawet wam odlicze te 3zl za druk z jednej strony.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

600

Czy ja wiem czy jest sens tak sie bawic zeby kazdemu zrobic pod jego gust?   projekt byl ukazany wszystkim sie podobalo a nagle logo sie nie podoba bo za duze albo za male :rolleyes:

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana