601

Odp: Bluza SUPERMOTO

proponuje wszystkim, którzy chcą bluzę jakąś spoza ustaleń niech zamówią sobie pojedynczo na allegro z samym slidem na plechach i po kłopocie, a komu pasuje ogólno przyjęty wzór wpisuje się na listę do ORYGINALNEJ bluzy SuperMoto.pl ;)

602

Faktycznie takie logo może odstraszać laski, o tym nie pomyślałem. Kurcze, czy to znaczy, że chłopaki spod kolumny będą się ze mnie śmiać?

***427***

603

Lubart napisał/a:

Faktycznie takie logo może odstraszać laski

Przed wejsciem do łózka można zdjąć bluze :P

motoslide.com

604

Lubart napisał/a:

Kurcze, czy to znaczy, że chłopaki spod kolumny będą się ze mnie śmiać?

nie jeśli założysz pelerynę ;) ale koniecznie musi mieć napis Adidas albo Nike. Wtedy zyskasz szacun ziomków ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

605 Ostatnio edytowany przez Fikoł (2011-01-23 23:23:01)

JAaaaaaAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! [url]http://www.youtube.com/watch?v=Bu_-IGCPETg[/url]

Faktycznie Barteksm Najlpiej będzie jak się zrobi nową listę chętnych. W tej chwili znajdą się tacy jak i russian ,że będą chcieli się wycofać mimo to, że wiedzieli jaki projekt powstał.
Chcesz bluzę z napisem "Gumisie" ?  to zrób sobie Sam ! i nikt się z  Ciebie nie będzie śmiał ;)

606

Może wrzucmy zdjęcia przodu tyłu bluzy widoczne po otwarciu tematu i niech jedna osoba robi liste mogę to byc ja. Jak Ktos chce bluzę wysyła mi PW bez pytan tylko ze chce i dopisuje go i już nie skreślamy!!!!!

607

Zdjęcia oraz cennik - ja wczoraj wertowałem ten temat ale jest w nim strasznie dużo OT i poległem w trakcie  ;)

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

608

zdjęcia są gdzieś kilka stron wcześniej. cena będzie znana jak będzie nakład znany

609

Napiście mi jak wrzucić fotki żeby od razu były widoczne po otwarciu, a ja dziś założę nowy temat i tam bez burdelu by się założyło listę

610

[img]tu wstawiasz link ze zdjęciem[/img]

611

młody85 napisał/a:

Napiście mi jak wrzucić fotki żeby od razu były widoczne po otwarciu, a ja dziś założę nowy temat i tam bez burdelu by się założyło listę

chodźbyś nie wiem jak się starał to burdel i tak się zrobi.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

612

Niekoniecznie
Dobry był by temat w którym pierwszy post to były by foty, cennik, rozmiary i inne niezbędne info
oraz lista, a każdy zbędny post był by usuwany

łatwo, szybko i rzeczowo  ;)

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

613

zeby zamowic bluze trzeba miec jakis okresony staż na forum ?

Husky sm125s

614 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-01-24 13:38:42)

młody85 napisał/a:

O czym Ty mówisz , nowy temat ? Bez sensu przecież tam bedzie to samo .
Poczekajmy na cene dla 20 i 50 osób i wtedy bedzie mozna robić konkretną liste .
Robienie drugiej listy w oparciu o brak jakich kolwiek konkretów nie bedzie sie różniło niczym od pierwszej .

Szczawik napisał/a:

zeby zamowic bluze trzeba miec jakis okresony staż na forum ?

Jaki staż ? To nie jest bractwo , ani zamkniety klub . Bluze może kupić kazdy kto za nią zapłaci , ale to jeszcze zawczesnie na mówienie o płaceniu.

motoslide.com

615

hmm,to mozna sie jeszcze dopisac ?? byłbym chętny :]

Husky sm125s