Odp: Husaberg 550 Fe Proszę o opinie
Berg nie wybucha a w husce pękają bloki silnika hehe :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husaberg 550 Fe Proszę o opinie
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Berg nie wybucha a w husce pękają bloki silnika hehe :)
W CRFie padają skrzynie... i zawory wlatują i wylatują ;)
Liczyłem że to internetowy mit ale... mi padła.
Masz suzuki będą stuki :P
ehh, na dziś mam dosyć, ide spać ;) pozdro dla was, a co do kolegi od crf widzialem... aukcja jak dla mnie bez komentarza...chociaż naprawde może być ok...
Pewnie że może być dobra. Ale takie akcje... jak kręcenie, wycofywanie aukcji... itp. budzą i moją niechęć.
Raczek a wiesz może dlaczego ta huska nie ma stacyjki ?? wyrwalo ja po dzwonie czy co ?? bo ogranicznik ma sciety ale jezdzi prosto, do 3 na kolo bez proszenia sie, a dalej nie probowalem bo przy slickach i -1 poprostu sie balem...
a one w ogóle miały montowaną stacyjkę ? Nie wiem stary, nie interesowałem się tym. Zaznaczyłem tylko dlatego, bo sam przy oględzinach do kupna zwróciłem uwagę na to, że nie będzie jak moto zostawić na ulicy...
a ty już ją kupiłeś ?
wplacilem zaliczke. koles który posredniczy juz nie pracuje w ktm i dokumenty i reszta czesci jest gdzies u niego, umowa jeszcze gdzie indziej. masakra. dzwonilem dzien wczesniej ze przyjade ogladac i jestem zainteresowany, a na miejscu oni zdziwieni ze chce ja odpalic... mechanik zapomnial sprzegla wcisnac i sie dzwiwil czemu nie odpala. aku zdechle i trzeba bylo od prostownika. zenada. nie polecam tego salonu nikomu. a ogolnie jak ogladam na youtube to wszystkie maja stacyjki...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husaberg 550 Fe Proszę o opinie
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 70 zapytań