106

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

nie róbcie OT :)  nooo Fikoł i tak ma być :D damy rade nie bój nic ;)

107

Dokładnie bez zaśmiecania bo was docenimy na miejscu... będziecie biegać po krzakach jak zające za chrustem na ognisko  :D
jeszcze jeden post ok... ale kurw... będą się cytować z postami na połowę strony  :mad:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

108

moim kx250 w 2t dojechałbym bez problemu ;] robiłem już traski po 400km z prędkością 90-120km/h i było git ;] ciekawe jak mój 4t to zniesie ;] bo kx szkoda mi brać bo jest na sprzedaż ;p a może i tak się sprzeda do tego czasu ;]

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

109

Socho napisał/a:

daniken specjalnie taki podpis wziąłeś bo on chyba brzmi tak: wole mieć siostrę w burdelu niż brata na harleyu  :cool:

Może być ;) taki opis znalazłem i mi się spodobał ;D

Ale wy stron na trzaskaliście ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

110

Mam nadzieje , ze Jakub usunie wszystkie zbęde posty nie na temat , bo jak ktos tu wejdze to nie zauważy , że to ejst temat o zlocie tylko kolejny off top :P

motoslide.com

111

Jak cos to tez sie na to pisze :)  o ile bd miejsce na przyczepce na mojego 'potwora' :D  bo raczej prawie 400km w jedna stone to bd meka dla mz-tki, wiec teraz wszystko w twoich rekach patryk1533! :D

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

112 Ostatnio edytowany przez SmX (2011-01-07 09:42:59)

Wiem że tak zmieniac koncepcje to fopa ale może wykożystać tor na wyrazowie jest miejsce polatać zorganizować jakieś rozgrywki amatorów i zawodowców jest miejsce na ognicho namioty itd ...

[url]http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=wyraz%C3%B3w&sll=50.62491,19.279364&sspn=0.004628,0.016469&ie=UTF8&hq=&hnear=Wyraz%C3%B3w,+Cz%C4%99stochowski,+%C5%9Al%C4%85skie&ll=50.782683,19.00234&spn=0.002391,0.008234&t=h&z=18[/url]

jest i tor i dużo miejsca do jazdy po szutrze i błocie :)

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

113

SmX :P nie pie*dol tylko pakuj kata na przypeczpe i wpadaj do sulejowa !  :P

motoslide.com

114

I znów mi pojechałes ... :(  to już pomysła nie można mieć :PP

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

115 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-01-07 10:39:23)

Może SmX , ale na pomysły już nie czas:P
bierz kata krate bro i wbijaj :D

motoslide.com

116

muszę się zgadać z predatorem :)

117

Troche lipa że w kwietniu bo w maju mam mature ale postaram sie doturlać moja 360 w suwie co to jest 350 kilometrów w jedna strone  :D  :D

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

118

Barteksm napisał/a:

kata na przypeczpe

to co to za zlot ;p na kółkach panowie, na kółkach ;p

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

119

robocop napisał/a:

fajnie będzie wyglądało SuMo obładowane śpiworami, namiorami itp :D tym bardziej na gumie po trasie :D :D

120

Giersik napisał/a:
robocop napisał/a:

fajnie będzie wyglądało SuMo obładowane śpiworami, namiorami itp :D tym bardziej na gumie po trasie :D :D

ta drogówka była by z nas dumna... :D