Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
nie róbcie OT :) nooo Fikoł i tak ma być :D damy rade nie bój nic ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie róbcie OT :) nooo Fikoł i tak ma być :D damy rade nie bój nic ;)
Dokładnie bez zaśmiecania bo was docenimy na miejscu... będziecie biegać po krzakach jak zające za chrustem na ognisko :D
jeszcze jeden post ok... ale kurw... będą się cytować z postami na połowę strony :mad:
moim kx250 w 2t dojechałbym bez problemu ;] robiłem już traski po 400km z prędkością 90-120km/h i było git ;] ciekawe jak mój 4t to zniesie ;] bo kx szkoda mi brać bo jest na sprzedaż ;p a może i tak się sprzeda do tego czasu ;]
daniken specjalnie taki podpis wziąłeś bo on chyba brzmi tak: wole mieć siostrę w burdelu niż brata na harleyu :cool:
Może być ;) taki opis znalazłem i mi się spodobał ;D
Ale wy stron na trzaskaliście ;)
Mam nadzieje , ze Jakub usunie wszystkie zbęde posty nie na temat , bo jak ktos tu wejdze to nie zauważy , że to ejst temat o zlocie tylko kolejny off top :P
Jak cos to tez sie na to pisze :) o ile bd miejsce na przyczepce na mojego 'potwora' :D bo raczej prawie 400km w jedna stone to bd meka dla mz-tki, wiec teraz wszystko w twoich rekach patryk1533! :D
Wiem że tak zmieniac koncepcje to fopa ale może wykożystać tor na wyrazowie jest miejsce polatać zorganizować jakieś rozgrywki amatorów i zawodowców jest miejsce na ognicho namioty itd ...
[url]http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=wyraz%C3%B3w&sll=50.62491,19.279364&sspn=0.004628,0.016469&ie=UTF8&hq=&hnear=Wyraz%C3%B3w,+Cz%C4%99stochowski,+%C5%9Al%C4%85skie&ll=50.782683,19.00234&spn=0.002391,0.008234&t=h&z=18[/url]
jest i tor i dużo miejsca do jazdy po szutrze i błocie :)
SmX :P nie pie*dol tylko pakuj kata na przypeczpe i wpadaj do sulejowa ! :P
I znów mi pojechałes ... :( to już pomysła nie można mieć :PP
Może SmX , ale na pomysły już nie czas:P
bierz kata krate bro i wbijaj :D
muszę się zgadać z predatorem :)
Troche lipa że w kwietniu bo w maju mam mature ale postaram sie doturlać moja 360 w suwie co to jest 350 kilometrów w jedna strone :D :D
kata na przypeczpe
to co to za zlot ;p na kółkach panowie, na kółkach ;p
to co to za zlot ;p na kółkach panowie, na kółkach ;p
fajnie będzie wyglądało SuMo obładowane śpiworami, namiorami itp :D tym bardziej na gumie po trasie :D :D
robocop napisał/a:to co to za zlot ;p na kółkach panowie, na kółkach ;p
fajnie będzie wyglądało SuMo obładowane śpiworami, namiorami itp :D tym bardziej na gumie po trasie :D :D
ta drogówka była by z nas dumna... :D
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 84 zapytań