Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
.
ja również jestem za :D a jak mniej wiecej miał by wygladać taki zlot?? wynajmujemy jakiś tor sobie na cały dzień (tak robimy zloty Mitsubishi Eclipse Klub Polska) a jak ten by miał wyglądać?? czy poprostu spotkać sie i pozapier..... po mieście :lol: tak czy inaczej jestem za. :) chetnie poznam osobiscie ludzi tworzących ta społeczność :P
Paolo mylisz się wtedy punkty dopiszesz sobie podwójnie, na zasadzie zaliczenia.. dwa w jednym :D A Jakub podpisze Ci dzienniczek ;)
Piotrek ale na tym właśnie rzecz polega... by to nie było zwykłe "pozapierdalamy sobie po mieście" bo od tego już jest temat TERROR.
Ci co pamiętają rozpoczęcie sezonu 2009 wiedzą i mają pojęcie o wyobrażeniu... i o tym jak to ma wyglądać.
Jak widzę nie rzecz w dacie i miejscu a problemem staje się uzgodnienie.. Tor czy plenerowe objeżdżanie. :)
Las, jezioro, asfalcik, ognisko i piwo i to starczy w zupelnosci, no i jak najwiecej forumowiczow rzecz jasna :)
opcja Paola jest całkiem sensowana bo w Gostyniu planuje byc juz w piątek zeby pośmigać, ale jeśli padnie propozycja wypadu nad jezioro, lasek, szuterek, przyroda, natura itd to podpisuje sie pod tym obydwoma rękoma :)
Ja jestem za jakimś spokojnym miejscem na zlot ;) a do tego plenerowo-uliczny terror ;)
Ja jestem za jakimś spokojnym miejscem na zlot ;) a do tego plenerowo-uliczny terror ;)
Myślę , że taka opcja byłaby najlepsza :) Ale to nie znaczy , że wykluczam inne :P
Pisze się na to :D :D
Skonczy sie na tym ze sie popijecie a na koniec ukradna Wam kalendarze :D
haha ! :D
Ja dalej jestem za lasem , wiejskim asfaltem , jeziorem i lajtowym przecieraniem szlaku .
Też popieram takie spotkanie.
Siąść w ciepły wieczór z piwkiem lub drinkiem na świeżym powietrzu i nie łapać reumatyzmu.
A co do mapki - ja nie chce jeszcze na cmentarzu leżeć
mnie mogłeś chociaż pod mostem a nie na rzece pod gołym niebem :cool:
ja na mapce też jestem ponad 10 km od domu ;) ale panowie, jesteśmy terrorystami ;) Nie można zdradzić gdzie dokładnie mieszkamy haha ;D
A co się stało z Ghost Riderem ? :)
spoko Bartek :)
Cześć,
marnie to widzę.. każdy z nas ma swoje życie, swoje sprawy, pracę/szkołę albo jedno i drugie, ciężko jest znaleźć chwilę i pieniądze żeby jechać ''gdzieś'' i tak na prawdę w imię czego!? Wiem że dla jednego to ''tylko forum'' a dla drugiego ''aż''.
Moim zdaniem jedyna możliwość na spotkanie to runda SUPERMOTO ponieważ tam tak na prawdę spotykają się miłośnicy tego sportu z całej Polski, oczywiście nie ma co wtedy rozgraniczać na zawodników i użytkowników forum, po prostu wszyscy mogą razem usiąść wieczorem... a dalej to już co kto chce.. OGÓLNIE moim zdaniem POMYSŁ FAJNY ale założenia BARDZO TRUDNE do spełniania.
Pozdrawiam Wszystkich ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 73 zapytań