46

Odp: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E

hmm walki do mojej rmz 154$ za sztuke. sprezyny zaworowe już mam podwójne wiec 1000zł trzeba by wydać :D

Stage 2 Intake:
'Drop in' power
For improved midrange and top end
Designed to work with stock valve springs and rockers
Ideal fast MX or Super Moto cam
Stage 2 exhaust:
For improved midrange and top end
Designed to work with stock valve springs and rockers
Ideal fast MX or Super Moto cam

hmmm

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

47

Seba ale Ty napisales tez jakbyś odchodził 100 m odemnie ze startu a tak nie jest do 100km/h odchodzisz moze z 2 metry ale fakt jest faktem mementu masz duzo no i tego bardzo brakuje w DRZcie i nie da sie poprawic tego za bardzo niestety.

48

dwa metry ?
czyli DR was wszystkich dymaaaa  :D

motoslide.com

49

zdziwiłbyś się hehe :P

50

no przecież żartuje :P
ja chce do wawy w sezonie polatać , żeby polatać z lepszymi bo czuje ze w miejscu stoje tak wiec bedziecie musili na mnie czekać :D

motoslide.com

51

Brzoza moze potwierdzić z nim tez patrtzylismy start i oczywiscie byl szybszy ale nie bylo niewiadomo jakiej roznicy.
tylko zaznaczam ja mam przelozenia 13/45 :)

52

danielmik napisał/a:

Seba ale Ty napisales tez jakbyś odchodził 100 m odemnie ze startu a tak nie jest do 100km/h odchodzisz moze z 2 metry ale fakt jest faktem mementu masz duzo no i tego bardzo brakuje w DRZcie i nie da sie poprawic tego za bardzo niestety.

Daniel no proszę Cię... rozmawiamy o naprawdę mocnych sprzętach a Ty tu między wódkę a zakąskę. Mówię o darciu się z 690 SMC, mówię o tym że z lżejszym o przynajmniej 25 kg Piotrkiem na bergu idę opona w opnę.

Tak, tak Daniel a po twoich modach odjedziesz nawet ekspresowi Intercity  :cool:
Przecież nie powiedziałem że jestem w stanie objechać DRZetę i to nie byle jaką bo... w czarnym kolorze.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

53

No widzisz Seba , a Ty ją chciałeś sprzedawać :P

motoslide.com

54

danielmik napisał/a:

Daniel Ty chyba będziesz najbardziej zdziwiony. :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
Oj Daniel zły wpływ ma na Ciebie zimowy przestój... Daniel odpocznij troche od tuningów, wykresów... kon mechaniczny mniej kon mechaniczny więcej... a co będzie jak...

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

55 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-12-28 00:18:46)

moja rmz idzie nieźle - powiedział bym że równo jak SMR 450 (może lepiej - ale ustatliliśmy, że smr miał gorszą nawierznię do startu)  - lepiej od YZ 450 i  duuuużo lepiej od sx-f 250 :P ale te 72 Nm to musi też dawać rade :D

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

56

Może ze wszystkim idziesz łeb w łeb ale... nie odejdziesz na więcej niż dwa metry od Danielowej DRZety  ;) Tu fenomen  :rolleyes:

57

hmm mam plan - kupuje drz - pakuje walki + wydech + dysze + k&N + otwieram air box + paliwo 98 okt shell Vpower super ekstra + pare dodatków i mam torpede. skoro drz tak idzie na standardzie... nie obraź się Daniel ale moj ziomek ma drz- i nie chce skłamać ale jak on zaczynał się toczyć to ja już 2-ke zapinałem ...  :cool:

58

Czym  tu sie martwić przecież jak by ktoś chciał być mistrzem prostej to by nie kupował mułowatego jednocylindrowca tylko rzędową paczkę . Mnie wszyscy w miescie ze świateł odstawiają bo mało kto ma poniżej 100 km .
Dr jest stare ociężałe i bolą go jajka jak za szybko biega :P
Według danych Dr650se ma 46km i 55 Nm , napewno wciąga exc 125 :P
Klr650 po trasie na Wrocław też nie mogł mi uciec .
Dr650 se kumpla idze równo hahaha
Żółte drz400 z Sochaczewa powyżej 120 wymiekło .
Jedyne z czym miałem do czynienia.

motoslide.com

59

dukeSebo napisał/a:
danielmik napisał/a:

Daniel Ty chyba będziesz najbardziej zdziwiony. :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
Oj Daniel zły wpływ ma na Ciebie zimowy przestój... Daniel odpocznij troche od tuningów, wykresów... kon mechaniczny mniej kon mechaniczny więcej... a co będzie jak...

Sebek co Ty pier....  nie mowie ze idze łeb w łeb ale porównanie mam samochod ktory ma 160km i 400 nm scigalem sie z M3 ktore ma 340km i odchodzilo mi do ok 120km;/h na dlugosc poltora samochodu.
tak samo z moto nie ma zatrwarzającej różnicy, zreszta dobrze Sebek tak samo jak na torze jak i na ulicy nikt nie ma najmniejszych szans z Toba i tą potworną CRF którą przycierasz podnóżki bo nie masz oleju w lagah ;]

60

Daniel nie ośmieszaj się  :D  :D  Pewnie byś mnie doszedł na torze gdybyś się Daniel nie przewracał  :cool: