Odp: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
hacker33 napisał/a:Pomyśl sobie, że seryjnie wszystkie crossy o pojemności 450 mają około 47KM a ty masz np. 49KM.
Więc jazda DRZ robi się jak jazda CRF czy RMZ.Tutaj trochę tego nie rozumiem. Mówisz że wyczyny 450 mają około 47KM, DRZ 400 E lub Y ma w tabeli 48KM lecz ok 20kg więcej. Wynika z tego że sprzęty mocowo są ze sobą porównywalne, a jak to jest w rzeczywistości? Miał ktoś okazję porównywać oba sprzęty (DRZ E/Y oraz wyczynowa 450 np. CRF)? Nurtuje mnie to od jakiegoś czasu, bo chciałbym w tym roku startować w zawodach PP, i nie wiem czy sprzedać DRZ Y i rozglądać się za CRF lub WR, czy zainwestować kilka złoty w sucz i ścigać się. Jeżeli różnica pomiędzy nimi w rzeczywistości jest niewielka zostanę przy niej i kolejny sezon bede sie nią opiekował :)
Wtrącę swoje pięć groszy... jeszcze nie widziałem DRZety która by mi dotrzymała kroku... nie wspomnę o darciu sie łeb w łeb. :D
a mam na kole tylko 44 Km ;)
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR