106

Odp: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E

danielmik napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

Sterroryzował Bicepsa i  Daniela... ja starałem się mieć Poncza cały czas w lusterkach... no i powiedziałem że jak mi wskoczy na plecy i pogniecie wydech to...  :D  :D

mylisz sie ja nie jedziłem w Twoim towarzystwie i Poncza więc nie mnie terroryzował hehe :P to Oskar chyba najpredzej.
ja kiedys jeźddziłem wtedy co pojechaliśmy przy zalewie

Fakt wtedy był chyba Oskar a nie Ty Daniel... nie zmienia to faktu że biedny Bicepsa czuł respekt przed szalejącym gdzieś z tyłu Ponczem i wolał mieć go na bezpieczną odległość.  :D  hehe.. Do tej pory chłopaki wspominają ustawkę...  aja wtedy straciłem dowód rejestracyjny i do tej pory go nie odebrałem  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

107 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2011-01-01 20:13:50)

mam takie pytanie jeżeli zmienił bym wydech bez kolektora dolotowego to nie muszę zmieniać dysz ?

chodzi o drz

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

108

Sebek ,Ty chyba naprawde sie nudzisz w domu wez sie za jakąś robotę wkońcu a nie a nie mi tu k***a z jakimś pączem wyjeżdżasz co to k***a wogóle jest? Co to k***a twoj idol ?

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

109

tak, tak... idol...  a Ty kolejny z zajebistym poczuciem humoru.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

110

Bądz mądrzejszy..

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

111

Jeśli Cię czym uraziłem to bardzo przepraszam... ale to co robię z własnym życiem to... hm... jakby to delikatnie ująć...

Nie temat na forum jasne???????

112

mam takie pytanie jeżeli zmienił bym wydech bez kolektora dolotowego to nie muszę zmieniać dysz ?
chodzi o drz

Jeszcze raz ponawiam pytanie

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

113

na jaki wydech? przelotowy?
jeżeli przelotowy to musisz zmienić dysze

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

114 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2011-01-01 22:59:08)

myślałem o yoshi rs 2 lub 3 i jeszcze  MRD/SSW

zależy co byście jeszcze polecili bo mrd powinien być wydechem który najlepiej odda moc ?

115

MRD najlepszy ale i najgłośniejszy

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

116

czyli zakładamy że zakładam mrd czyli muszę zmienić dysze na pewno. bo gaźnik trochę będzie mnie kosztował

117

hacker33 a powiedz czy przy zmianie zestawu cylinder + tłok + gaźnik sprzęgło seryjne się jeszcze nadaje ?? czy też trzeba zmienić ?

118

sprzęgło się zmienia jak się kończy,
musisz sprawdzić w jakim jest stanie i wtedy będziesz wiedział.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

119 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-01-02 19:22:34)

zaciekawiło mnie właśnie czy przy zwiększeniu mocy, nie zaczyna się ślizgać ;)

120

rozbierz - jak przekładki są w kolorze tęczy, a tarcze cierne w kolorze węgla i są starte - to wiadomo że musi sie ślizgać.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE