Temat: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
jak w temacie jeśli ma ktoś zbędny to chętnie przytulę za rozsądne pieniądze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie jeśli ma ktoś zbędny to chętnie przytulę za rozsądne pieniądze
budujesz widze maszyne konsekwentnie :)
200 zł kolektor
698 672 101
200 zł kolektor
698 672 101 begin_of_the_skype_highlighting 698 672 101 end_of_the_skype_highlighting
tak wiem z Toba sie juz kontaktowałem :) i napisalem jaka cena mnie interesuje :P
budujesz widze maszyne konsekwentnie :)
nom buduje buduje kupilem wałki rozrządu yoshimury za dobra cene jeszcze :)
Franz napisał/a:budujesz widze maszyne konsekwentnie :)
nom buduje buduje kupilem wałki rozrządu yoshimury za dobra cene jeszcze :)
No dobrze że komuś chce się jeszcze inwestować w DRZ.
Będzie z kim później wymieniać zdania :)
nom Hacker Ty też ładnie inwestujesz w swoją DRZte, a ja zamierzam pojezdzic jeszcze troche nią więc te pare zł moge doinwestować i podnieść moc przynajmniej porownywalnie do wersji E :)
Noo, co tylko Daniel dokupi to mnie informuje i wymienia zdania. Boję sie że moja E podłubana nie da rady jego podłubanej SM w przyszłym roku... No i kierowca lżejszy... W ogóle jestem w dupie :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a powiedzcie mi ile kosztuje mniej więcej ten kit na 450 z z gaźnikiem, zamknie się w 3000 bez robocizny ?? zastanawiam się nad tym bo drz'ete się prowadzi wyśmienicie, w dodatku mam w idealnym stanie tylko mocy mało:( a chciałbym aby z 3 na seryjnym przełożeniu z gazu szła na koło;)
ja to nie wiem panie. Jakbyś mnie zapytał ile kosztują okleiny, nowe plastiki albo nakrętki na wentyle to bym ci powiedział ... :)
więc zakupiłeś tak zrobioną ?? wiesz ile ma przejechane po przeróbkach ?? guma z 3 da radę z gazu ??
a powiedzcie mi ile kosztuje mniej więcej ten kit na 450 z z gaźnikiem, zamknie się w 3000 bez robocizny ?? zastanawiam się nad tym bo drz'ete się prowadzi wyśmienicie, w dodatku mam w idealnym stanie tylko mocy mało:( a chciałbym aby z 3 na seryjnym przełożeniu z gazu szła na koło;)
Nie zamkniesz się.
Jak się nie mylę Brzoza ma założonego kita Yoshimury który kosztuje raptem 2100$ :)
Możesz zrobić sobie 436 ccm a koszty są takie:
gaźnik - od 600 do 1200zł
wałki rozrządu - od 300 do 900zł
CW +4mm bog bore kit - 1600zł
nowe zawory i sprężyny - 1000zł
składanie 450ccm nie opłaca się bo to większy zestaw - rozwiercany cylinder, tłok +2mm, korba +5mm, uszczelki itp. przepłacasz jakieś 1000zł a zyskujesz 1-2KM więcej niż w przypadku 436.
chciałem składać taki teraz ale zrezygnowałem - wolę standardowe 436
gra nie warta świeczki
chyba , że ktoś ma naprawde kaprys wydac tyle pieniędzy niechce mi sie liczyć , ale troche drogo kosztuje w przeliczeniu jeden kon dodatkowej mocy :P
no właśnie znalazłem coś takiego, do tego gaźnik i wydech od e, czy coś jeszcze dochodzi ??
[url]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DRZ400-DR-Z400-DRZ-400-470cc-94mm-Big-Bore-Stroker-Kit-/350356841751?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item5192e52517[/url]
doczytałem że to aukcja bez cylindra, czyli lipa, zostaje tylko to : [url]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUZUKI-JE-DRZ400-434CC-BIG-BORE-CYLINDER-KIT-DRZ-400-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem35ad72b71fQQitemZ230543243039QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1777wt_758[/url] ? i powiedz jak z mocą i prędkością maksymalną ?? Moduł zapłonowy oryginał czy tune ??
Jeżeli wszystko ładnie poskładasz to jesteś w stanie osiągnąć nawet równe 50KM na kole.
Prędkość maksymalna zależy od przełożenia - nie od pojemności.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 84 zapytań